Lægesekretær til Afdeling for Øjensygdomme, Rigshospitalet – Glostrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Brænder du for lægesekretærfaget, og ønsker du en stilling med store udviklingsmuligheder - er du måske den kollega vi søger.

Øjenafdelingen, Rigshospitalet - Glostrup søger en uddannet lægesekretær til stillingen i vores grøn stær team. Stillingen er til besættelse d. 1. september 2021 eller snarest derefter og er på 37 timer/uge på hverdage i dagtiden.

Sekretærerne i vores afdeling er utroligt vigtige for en god og effektiv drift og er samtidigt vigtige brikker i det tværfaglige samarbejde. Vi er en afdeling som vægter, at opgaverne løses af de bedste kompetencer, hvorfor sekretærerne ofte involveres i nye opgaver. Vi prioriterer og værdsætter derfor kompetenceudvikling for sekretærerne – for hele tiden at være på forkant med nye opgaver. Som sekretær i vores afdeling skal du derfor være motiveret for kompetenceudvikling i form af uddannelse og/eller ved løbende at udvide din opgaveportefølje.

Dine opgaver

Lægesekretærerne i afdelingen arbejder i subspecialiserede team, hvor dagligdagen vil være præget af et tæt tværfagligt samarbejde - og hvor du som lægesekretær er en vigtig nøglespiller i den daglige drift.

Som lægesekretær skal du, sammen med dine 2 nærmeste kollegaer, holde struktur i teamet og omkring teamets opgaver, samtidig med at du også skal samarbejde på tværs af afdelingens teams.

Dine primære opgaver vil være almindelige lægesekretærfaglige opgaver, som at booke tider til patienterne, telefon- og mailbesvarelse, diverse administrative opgaver i Sundhedsplatformen samt andre teamrelaterede opgaver.

Data og registrering er en vigtig kilde til at styre afdelingens drift, hvorfor du som sekretær vil have et stort ansvar omkring registrering og data, således at teamet løbende har en god og opdateret registreringspraksis - og derved er i stand til at levere data til ledelsen.

Om dig

  • Du skal være uddannet lægesekretær og ønsker faglig udvikling
  • Du skal kunne lide en omskiftelig hverdag
  • Du får energi af at koordinere, skabe overblik samt løse administrative opgaver
  • Du er engageret, brænder for sagen og har evner for selvledelse
  • Du er teamspiller og ved at det er gennem samarbejde, du når længst
  • Du har let ved, og har erfaring med, at navigere i en stor organisation
  • Du skal have flair for den direkte patientkontakt
  • Du skal have erfaring med at arbejde i Sundhedsplatformen
  • Kendskab til øjenspecialet vil være en fordel, men ikke et krav


Om Afdeling for Øjensygdomme

I Øjenafdelingen ser vi ca. 800 patienter dagligt, som alle skal have et godt forløb. Vi lægger meget vægt på, at alle patienter får en særdeles imødekommende og venlig behandling - og vi strækker os langt for, at imødekomme patienternes ønsker. Flertallet af øjenspecialets behandlinger fører til bedre syn og bedre livskvalitet.

Øjenafdelingen er Danmarks største Øjenafdeling og modtager patienter fra hele landet. Afdelingen er geografisk placeret på Rigshospitalet i Glostrup, men har også afsnit på Kennedy Centret i Glostrup, Nordsjællands Hospital i Hillerød og Blegdamsvej. Øjenafdelingen er en af afdelingerne i HovedOrtoCentret på Rigshospitalet. Vi er ca. 360 ansatte og repræsenterende en bred vifte af faggrupper, heraf 62 sekretærer.

Det er en travl arbejdsplads, præget af mange patientkontakter og med mange samarbejdspartnere. Du kan finde oplysninger om Øjenafdelingen på vores hjemmeside under afsnittet ”om klinikken” https://www.rigshospitalet.dk/afdelinger-og-klinikker/hovedorto/oejenklinikken/Sider/default.aspx

Vil du vide mere?

Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende lægesekretær Michelle Guldborg Hagelberg på tlf. 3863 4860.

Ansøgningsfrist

Torsdag, d. 19. august 2021 kl. 24.00

Der vil blive afholdt samtaler i uge 34 2021.

Stillingerne er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest.

Forudsætning for ansættelse er forståelse og beherskelse af det danske sprog.

Vi er en røgfri arbejdsplads.

Et af Regionens mål i personalepolitikken er ligebehandling uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap eller religion. Det sikres blandt andet gennem ansættelses- og uddannelsespolitikken.

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • Glostrup
  • Onsdag den 01. september 2021

Lignende jobs

  • Lægesekretær i Brønshøj

    Brænder du for at hjælpe patienterne, og sætter du en ære i at give patienterne den bedst mulige oplevelse, så er stillingen måske lige noget for dig?Vi søger en sekretær eller SSA til at varet..
    • Lægesekretær
    • Brønshøj
    Få mere info
  • Lægesekretær i Hvidovre

    Vores ambulatorium er udvidet – og vi har brug for to uddannede lægesekretærer eller sundhedsadministrative koordinatorer 37 timer om ugen, med start enten september, oktober eller november. Andet .
    • Lægesekretær
    • Hvidovre
    Få mere info
  • Lægesekretær i Ballerup

    Vi mangler dig, som har blik for og lyst til at strukturere, tilrette og optimere arbejdsgange, så vi arbejder smart og understøtter vores behandlere bedst muligt. Du som synes det er sjovt, at løs..
    • Lægesekretær
    • Ballerup
    Få mere info
  • Lægesekretær i Hellerup

    Afdeling for Led- og Knoglekirurgi søger lægesekretær eller sundhedsadministrativ koordinator til fast stilling, 37 timer ugentligt, med tiltrædelse den 01.10.24 eller efter aftale.Afdeling for..
    • Lægesekretær
    • Hellerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 3
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 2
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1