Er du uddannet lægesekretær, og vil du hjælpe os med at gøre en forskel for de unge voksne?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Er du den lægesekretær, der kan arbejde selvstændigt og struktureret selv om der kan være lidt kaos i dagligdagen? Er du den dygtige, erfarne og ansvarlige lægesekretær, og er du vant til at prioritere dine egne arbejdsopgaver? Så er det måske dig, vi leder efter lige nu til en stilling i OPUS team Nørrebro på Psykiatrisk Center København.

Hvad er OPUS?
OPUS er et ambulant behandlingstilbud til unge voksne i alderen 18-35 år med debuterende psykose. Vi har til huse i grønne omgivelser på Hans Kirks Vej 6 på Nørrebro.

Teamet består af to speciallæger i psykiatri, specialpsykolog, psykologer, sygeplejersker, ergoterapeuter, socialrådgivere, fysioterapeut, erhvervskonsulent og 1 lægesekretær. Det er et team kendetegnet ved stor professionalisme og et godt og engageret miljø.

Hvilke arbejdsopgaver vil du få? Dine primære opgaver vil være de lægesekretærfaglige opgaver i Sundhedsplatformen, der hører til i et psykiatrisk ambulatorium med henvisninger, indkaldelser, bestillinger/ordinationer, arbejdslister osv.

Samtidig har vi en del patientkontakt, både telefonisk og ved fremmøde i ambulatoriet, hvorfor service ikke er et fremmedord for dig. Desuden er der en masse arbejdsopgaver, som får et stort hus til at fungere godt. Da du til dagligt er alene sekretær på matriklen, skal du være klar til at favne en masse spændende og udfordrende opgaver, som måske ellers ikke ’normalt’ hører til hos en lægesekretær. Du vil også blive tildelt rollen som nøgleperson i Sundhedsplatformen.

Arbejdsmæssigt lægger vi stor vægt på korrekt registrering, høj faglighed, fleksibilitet og ansvarlighed.

Vores forventninger til dig
  • Du skal være uddannet lægesekretær.
  • Vi ser gerne, at du er rutineret bruger af Sundhedsplatformen (måske endda nøgleperson). Kodefordeler, LPR og fejllister vil derfor være velkendt land for dig.
  • Du har et godt humør og en positiv tilgang til arbejdsopgaver, patienter, kollegaer og samarbejdspartnere, og du tager aktivt ansvar for at sikre et godt arbejdsmiljø.
  • Du har et stærkt fokus på, at vores fagprofil hører til i servicefaget.

Lægesekretærer med psykiatri- og ambulatorieerfaring foretrækkes, men er ikke et krav. Det vigtigste for os er, at du har lyst til at arbejde med psykiatrispecialet.

Vi kan tilbyde Selv om du til dagligt er den eneste sekretær i teamet, kan vi tilbyde et godt fagligt fællesskab blandt de andre lægesekretærer i resten af Psykiatrisk Center København. I Psykiatrien arbejder vi tæt sammen med de øvrige faggrupper, og som en lægesekretær så rammende beskriver det: ”Der er ikke så langt imellem at være overlæge og sekretær i samarbejdet. Vi bliver set og hørt. Og vi er ret gode til at anerkende hinanden for de spidskompetencer, vi har”.

OPUS’ tidligere sekretær forlader os ikke helt, da hun blot har valgt at søge nye udfordringer internt. Dorte vil derfor være med til at sikre, at du vil få en rigtig god oplæring og introduktion til opgaven.

Om os Den samlede sekretærgruppe i Psykiatrisk Center København består af 55 lægesekretærer og to teamledere, der arbejder på tværs af centret. Det vil sige, at vi løser vores administrative opgaver lokalt, men hjælper også hinanden – primært langdistance med forskellige opgaver i Sundhedsplatformen. Vi afholder sekretærmøder hver 14. dag og nøglepersonerne i SP mødes jævnligt med vores registreringsansvarlige lægesekretær for at sikre viden og erfaringsudveksling.

Løn- og ansættelsesforhold Stillingen er på 37 timer om ugen i tidsrummet mandag-fredag kl. 8.00-15.30 og til besættelse snarest muligt.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst med HK og principper om Ny Løn.

Ved ansættelsessamtalen bedes oplyst 1-2 referencepersoner (nuværende/tidligere leder), som vi kan henvende os til, hvis vi vælger at tilbyde ansættelse.

Er du interesseret? Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte ledende lægesekretær Lise Læbel på mail [email protected] eller 2928 1345. Alternativt kan teamleder June Mosel kontaktes på mail [email protected] eller 3034 4988.

Søg stillingen via link på siden senest onsdag d. 17. februar kl. 12.00. Husk at medsende CV og uddannelsesbevis. Vi forventer at holde samtaler tirsdag d. 23. februar.

Om Psykiatrisk Center København Psykiatrisk Center København er Danmarks største psykiatriske center. Vi har altid patienten i centrum, og vi tror på, at det er muligt at blive rask, selvom man på et tidspunkt i livet får en psykiatrisk diagnose.

Centeret undersøger og behandler voksne psykiatriske patienter inden for de almenpsykiatriske områder og en række specialområder, og dækker store dele af København fra Nordvest til Christianshavn, og fra Østerbro til København C, samt Frederiksberg. Det svarer til et område med ca. 450.000 borgere.

Centeret er organisatorisk placeret i Region Hovedstadens Psykiatri, og geografisk placeret dels på Rigshospitalet, Bispebjerg Hospital, Gentofte Hospital og Frederiksberg Hospital, samt i mindre enheder rundt omkring i lokalområdet. Alle vores sengeafsnit, akutmodtagelsen og en stor del af vores ambulatorier skal samles på Bispebjerg Hospital i 2022/2025. Du kan læse mere om oshttps://www.psykiatri-regionh.dk/centre-og-social-tilbud/Psykiatriske-centre/Psykiatrisk-Center-Koebenhavn/Sider/default.aspx.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • København N
  • Onsdag den 17. februar 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær i København N over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1