Sekretærkolleger til vores ambulatorium på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Bispebjerg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Træd nærmere og lad os give dig en rundvisning.

Rundvisningen starter kort i vores ambulatorium for større børn (B193), der varetager udredning og behandling af børn i alderen 8-13 år med forskellige vanskeligheder. Det kan f.eks. være autismespektrum-forstyrrelser, ADHD og følelses- og adfærdsmæssige forstyrrelser. På Bispebjerg-matriklen bliver du en del af en gruppe på 26 sekretærer.

Du lagde måske mærke til, at vi i overskriften skrev kollega i flertal. Det er fordi, vi søger to nye kolleger til vores ambulatorium.

Inden vi fortæller dig om de to stillinger, så lad os starte med at præsentere os selv.

Pia: Jeg er 37 år gammel og har været ansat i BUC i 11 år. Noget af det bedste ved mit arbejde er gode kolleger, hvor vi er fælles om at løse opgaverne på bedste vis, men samtidig kan have det sjovt sammen.

Katrine: Jeg er 36 år gammel, og har været ansat i BUC i 8 år. Nogle af de ting jeg sætter mest pris på ved mit arbejde er mit gode samarbejde med de andre sekretærer samt det tværfaglige samarbejde. Derudover den fleksibilitet vi har.

Uzma: Jeg er 41 år gammel, og har været ansat i BUC i 6 år. Jeg er glad for mine søde kollegaer og muligheden for at blive kompetenceudviklet.

Anna: Jeg er 48 år gammel og har været ansat i BUC siden marts 2023. Både sekretærerne og de andre faggrupper, har taget utroligt pænt imod mig. Det bedste ved at være her er søde kollegaer samt den frihed vi har.

Om stillingerne
En af vores sekretærkolleger har valgt at søge nye udfordringer udenfor sundhedsvæsenet. Derudover har vi justeret på nogle ressourcer, der tilsammen gør, at vi søger 2 nye kolleger, der ligesom os brænder for at gøre en forskel for børn og unge.

I vil begge have fast tilknytning/plads hos os i B193 og blive oplært i alle vores arbejdsopgaver. Der kan i særlige tilfælde blive behov for hjælp i retning af andre ambulatorier, hvilket er indeholdt i begge stillinger. Idet vi kan arbejde på langdistance i Sundhedsplatformen, vil det foregå fra din faste plads hos os. Du skal altså ikke fysisk rykke rundt.

I begge stillinger er der mulighed for at arbejde hjemme, hvis dagens arbejdsfunktion iht. vores rulleplan, den generelle drift og fremmødet i vores sekretariat tillader det.

Når du er kommet ind i opgaverne hos os, vil vi stille og roligt planlægge introduktion til en afgrænset mængde opgaver i det det andet relevante ambulatorie. Vi vil altid lægge en plan og skabe overblik sammen/på tværs, når et behov for hjælp opstår.

Organisering af sekretærgruppen i BUC
Du bliver (ligesom os) en del af Klinisk Sekretariat, der består af en stor engageret sekretærgruppe på tværs af hele Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center i Region Hovedstaden. Vi arbejder i fællesskab på at styrke sekretærernes arbejdsopgaver og sikre vores patienter og pårørende en ensartet høj kvalitet.

Vi er ca. 85 sekretærer fordelt på 5 matrikler (Glostrup Hospital, Det Ambulante Hus i Brøndby, Bispebjerg Hospital, Hillerød Hospital og Bornholms Hospital). Der er 4 matrikelledende lægesekretærer og en sekretariatsleder, der sammen har ansvar for driften, faglig udvikling og ledelsen af Klinisk Sekretariat.

Faglig udvikling er i fokus i BUC. Det omhandler en ensartet måde at arbejde på, men også kompetenceudvikling på vores nuværende kerneopgaver. Vi har derudover et igangværende arbejde med udfærdigelse af en kompetencestrategi for sekretærerne på tværs af vores center. Omkring udvikling stiller vi krav til os selv, men også til dig.

Lidt om os
Vi er en arbejdsplads i udvikling, hvor vi sammen har en helt central betydning for vores patientforløb. Vi er ansvarlige for styring af den administrative del og er den vigtige superlim, der binder forløbet sammen med første og sidste hånd på registreringen.

Hos os er der mulighed for at sætte præg på løsning af arbejdsopgaverne. Vi har selvfølgelig nogle rammer, men vi er meget opmærksomme på, at vi selv har råderet indenfor rammen.

Nedenstående arbejdsopgaver har et særligt fokus:

  • Arbejde i Sundhedsplatformen med håndtering af henvisninger, bookninger, indkaldelser, erklæringer, underretninger samt kvalitetssikring gennem arbejdslister.
  • Korrekt registreringspraksis.
  • Understøttelse af, at vi i afsnittet overholder udrednings- og behandlingsretten for vores patienter.


Hvad forventer vi af dig?

  • Du er uddannet lægesekretær eller har kompetencer svarende hertil.
  • Du har interesse for psykiatrien som speciale.
  • Dine arbejdstider afspejler rammerne for Ventet og Velkommen indenfor tidsrummet kl. 07.30 til 15.30.
  • Du har rutine i brugen af Sundhedsplatformen.

Derudover kan du sætte flueben ved:

Det kommunikative er vigtigt: Du kommunikerer respektfuldt med patienter og forældre med fokus på deres individuelle situation. Med dine gode kommunikative egenskaber og din sans for service kan du aktivt være en del af at give vores patienter den bedste start på deres forløb.

Samarbejde har betydning: I stillingen vil du få mange samarbejdspartnere både internt og eksternt.

Jeg er nysgerrig: Du har en interesse og er nysgerrig ift. udvikling/optimering af vores opgaver og arbejdsgange. Du byder ind med forslag til nye tiltag og deltager engageret i vores udvikling.

Jeg er klar til variation: Dine arbejdsopgaver er alsidige, og du kommer til at skifte mellem flere forskellige opgaver på en arbejdsdag. Det er derfor vigtigt for os, at du trives i det.

Ansættelsesforhold
Begge stillinger er på 37 timer og vi ønsker, at du starter pr. 1. november 2023.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen/ambulatoriet, er du velkommen til at kontakte vores matrikelledende lægesekretær Jeanette Dahl Hansen på 21 12 00 41 eller [email protected]

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på job-i-psykiatrien.

Vi glæder os til at høre fra dig
Kan du se dig selv blive vores kommende kollega, så send os en motiveret ansøgning, CV og uddannelsesbevis via link senest torsdag, den 14. september 2023.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler onsdag, den 20. september 2023.

Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center
Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC) er en del af Region Hovedstadens Psykiatri. Centeret foretager udredning og behandling af børn og unge med alle former for alvorlige børne- og ungdomspsykiatriske lidelser. Centeret har to kliniske afdelinger: Afdeling Ambulant og Afdeling Døgn fordelt på flere matrikler i Regionen.

Herudover har centeret en række støttefunktioner og en forskningsenhed. Samlet er vi ca. 800 medarbejdere, der indgår i et tæt tværfagligt samarbejde om de ca. 13.000 og unge i alderen 0-17 år, der årligt ses i centeret. Nærmere information om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center kan findes på BUC hjemmeside www.buc-regionh.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • København NV
  • Torsdag den 14. september 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær i København NV over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 5
14. september 2024 6
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 7
10. september 2024 8
9. september 2024 8
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 8
5. september 2024 6
4. september 2024 5
3. september 2024 5
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 2
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1