Afdeling for Fertilitet har plads til ENDNU en fantastisk lægesekretær

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Elsker du følelsen af at gøre en forskel for patienter og kolleger? Trives du med arbejdsdage, som ikke er en gentagelse af i går? Vil du være en del af en afdeling, som sætter godt arbejdsmiljø TOP højt på to-do-listen? Vil du være en del af noget større?

Så er det lige præcis DIG, som vi rigtig gerne vil arbejde sammen med!

Vi søger
Vi søger en uddannet lægesekretær til vores fantastiske sekretariat. Udover de sædvanlige lægesekretæropgaver glæder vi os til, at du har lyst til at tilføre os nye ideer og inspiration både i sekretærgruppen, men også i de andre faggrupper vi har her i klinikken. En som har lyst til at varetage flere funktioner end en schweizerkniv, og som springer ud i alle de muligheder, der byder sig (afholdelse af webinarer, teamsamarbejde, uddannelse, sociale arrangementer etc.).

Vores nye kollega skal brænde for tværfaglighed, være eventyrlysten og elske at udvikle sig i samarbejde med egen og andre faggrupper. Du skal være frisk på at springe på de muligheder for fornyelse/udvikling, der byder sig. Vi er et ambulatorium, hvor god kommunikation vægtes højt.

Dine arbejdsopgaver

  • Du er afdelingens informationsknudepunkt mellem patienter, personale og andre afdelinger
  • Du er kontaktfladen til de patienter, der henvender sig i klinikken
  • Du taler med patienter i telefonen og vejleder dem både pr. tlf. og via SP, inden de skal møde til behandling i Afdeling for Fertilitet
  • Du er den røde tråd i henvisningens forløb og sørger for, patienterne er godt klædt på til deres første besøg i afdelingen
  • Du indkalder, registrerer og booker ambulante patienter (vi har kun ambulante patienter)
  • Du arbejder tæt sammen med alle faggrupper, indgår i teams og brænder for det tværfaglige samarbejde
  • Du skal være en aktør i webinarmøder, som afholdes hver anden måned – et online informationsmøde som nye patienter skal deltage i, inden de møder til første samtale i afdelingen

Dig som person

  • Kender dine stærke og svage sider og er åben overfor både at give og modtage feedback
  • Har flair for den direkte patientkontakt både telefonisk og ved fremmøde
  • Respekterer og anerkender andre mennesker uanset forskellige holdninger
  • Kan arbejde selvstændigt og struktureret
  • Tager ansvar og initiativ
  • Er en ildsjæl og har et godt humør i dagligdagen
  • Byder ind med nye ideer til udvikling, både fagligt og personligt i vores gruppe
  • Er god til at samarbejde både med dine sekretærkolleger og med vores andre faggrupper (sygeplejersker, læger, biologer, bioanalytikere og studerende)
  • Sætter godt arbejdsmiljø øverst på dagsordenen

Dine kompetencer
Serviceminded overfor både patienter, kolleger og samarbejdspartnere. Har erfaring med Sundhedsplatformen samt et godt kendskab til Officepakken. Du er bevidst om vigtigheden af god kommunikation og feed back.

Arbejdstid
Stillingen er på 37 timer ugentligt. Vi arbejder ca. hver 6. lørdag – og du bliver vild med at have hverdagsfri!
Vi ved, at den gode vagtplan er altafgørende for din trivsel, hvorfor lørdagsvagter (8.00-14.00) tilrettelægges i tæt samarbejde med dig.

Om sekretærgruppen
Sekretærgruppen består af 6 dygtige og meget engagerede sekretærer, som er glade for at arbejde i lige præcis Afdeling for Fertilitet. Vi holder et ugentligt sekretærmøde, deltager i de daglige, tværfaglige konferencer – og på sekretærernes årlige fordybelsesdag arbejder vi med missioner og visioner.
Vi supplerer hinanden godt med vores forskellige personligheder og kompetencer, og vi har et enormt stort fokus på et godt arbejdsmiljø både i gruppen men også i hele afdelingen med en meget engageret og aktiv AMIR gruppe. Vi har et fantastisk samarbejde med gensidig respekt og masser af godt humør.
I Afdeling for Fertilitet vil vi gerne være ét stort hold, som vi alle spiller med på. Derfor lægger vi stor vægt på det tværfaglige samarbejde - vi er alle lige vigtige!

Om Afdeling for Fertilitet
Afdeling for Fertilitet, Rigshospitalet er Danmarks største offentlige fertilitetsafdeling. Afdelingen er en del af Juliane Marie Centret, der er Rigshospitalets center for kvinder, børn og reproduktion. På Afdeling for Fertilitet udføres der årligt omkring 2500 behandlinger. Dette inkluderer IVF, ICSI, nedfrysning og optøning af embryoner og sædceller, insemination, præimplantations genetisk testning, fertilitetsbevarende behandling m.m. Derudover har afdelingen et særligt afsnit for kvinder med gentagne ufrivillige, spontane aborter. Afdelingen varetager også fertilitetsrådgivning af borgere, som er bosiddende i København. Dvs. det er ikke for patienter med en kendt fertilitetsudfordring, men et tilbud til borgere, som måtte ønske det, om at få undersøgt deres fertilitet, inden de går i gang med at stifte familie.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Vil du vide mere:
Er du interesseret i at høre mere om stillingen og om os, er du mere end velkommen til at kontakte ledende lægesekretær Lotte Møller Sørensen på tlf. 3545 1747.
Hos os er der ”åbent hus” hver dag fra kl. 8.15-15.00, hvis du har brug for at se afdelingen og en uforpligtende snak, inden du sender en ansøgning.

Ansøgningsfrist: Fredag d. 16. september 2022.
Vi holder løbende samtaler dog senest torsdag d. 22. september 2022.
Bemærk: Kun uddannede lægesekretærer vil blive kaldt til samtale.

Søg stillingen via linket.

Interesserede uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Stillinger i Juliane Marie Centret er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest. Centret indhenter børneattesten hos Rigspolitiet, efter samtykke fra ansøger.

Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.

Rigshospitalet er en del af Region Hovedstaden.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • København Ø
  • Fredag den 16. september 2022

Lignende jobs

  • Lægesekretær i København N

    Kan du se dig selv i en stor kræftafdeling, som blandt andet er specialiseret indenfor urologisk kræft og sjældne kræftsygdomme? Og ønsker du udvikling og uddannelse? Udvikling og uddannelse: .
    • Lægesekretær
    • København N
    Få mere info
  • Lægesekretær i Frederiksberg

    Da vores mangeårige kollega nu går på pension, søger vi lægesekretærer/sundhedsservicesekretærer/sundhedsadministrative koordinatorer til Røntgenafdelingen BFH pr. 1/10-24 eller snarest muligt. Sti..
    • Lægesekretær
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Lægesekretær i København NV

    Da vores mangeårige kollega nu går på pension, søger vi lægesekretærer/sundhedsservicesekretærer/sundhedsadministrative koordinatorer til Røntgenafdelingen BFH pr. 1/10-24 eller snarest muligt. Sti..
    • Lægesekretær
    • København NV
    Få mere info
  • Lægesekretær i Brønshøj

    Brænder du for at hjælpe patienterne, og sætter du en ære i at give patienterne den bedst mulige oplevelse, så er stillingen måske lige noget for dig?Vi søger en sekretær eller SSA til at varet..
    • Lægesekretær
    • Brønshøj
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær i København Ø over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1