Implementeringskonsulent til Center for IT og Medicoteknologi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vil du være med til at koordinere og udvikle kompetenceopbyggende aktiviteter om Sundhedsplatformen? Kan du motivere dine kollegaer og samarbejdspartnere, arbejde selvstændigt og er du samtidig en stærk kommunikatør i både skrift og tale? Så er du måske, den vi søger til vores dygtige hold af implementeringskonsulenter.

Om jobbet
CIMT søger en implementeringskonsulent med solid klinisk indsigt, gerne med en videregående uddannelse inden for læringsprocesser, didaktisk metode, formidling eller tilsvarende.

Implementeringskonsulenternes kerneopgave er at formidle relevante system- og arbejdsgangsændringer til Sundhedsplatformen, målrettet forskellige faggrupper og specialer på Region Hovedstadens og Region Sjællands hospitaler og sygehuse.

Som implementeringskonsulent vil du blive medansvarlig for at afdække klinikkens behov og efterfølgende udvikle og markedsføre de relevante tiltag.

Jobbet giver dig mulighed for at samarbejde med forskellige faggrupper i et spændende felt mellem it og klinisk arbejde på tværs af regionerne.

Dine nøgleopgaver

  • Styre, koordinere og facilitere udarbejdelsen af materialer og produkter på tværs af faggrupper og fokusområder.
  • Producere målrettede og brugervenlige materialer og produkter – hvorfor viden om og erfaring med formidling og kommunikation i et læringsperspektiv er afgørende.
  • Omsætte idéer og behov til konkrete løsninger, herunder udvikle og skabe de rette rammer for uddannelsesaktiviteterne.
  • Sikre grundig og systematisk evaluering af uddannelse- og kompetenceudviklingsaktiviteter.
  • Deltage i regionale projekter, hvor kompetenceudviklingsaktiviteter i Sundhedsplatformen er omdrejningspunktet.

Om dig
Vi forestiller os, at du er uddannet sygeplejerske eller lægesekretær med erfaring fra hospitalssektoren. Det er en forudsætning, at du kender Sundhedsplatformen og en fordel, hvis dit kendskab dækker flere specialer. Derudover har du solide kompetencer eller tilsvarende erfaring inden for uddannelse, formidling, kommunikation og læring.
Du trives med at vejlede og sparre med andre med respekt for deres faglighed. Du har en positiv og anerkendende tilgang til dine omgivelser. Du deler gerne viden og søger input fra andre. Du formår at bringe dit personlige og faglige engagement videre i samarbejdet med dine kolleger og samarbejdspartnere.

Du er selvledende og evner at strukturere din hverdag og komme i mål med dine opgaver. Du kan håndtere at modtage ustrukturerede opgaver og strukturere dem, så de kan håndteres. I en travl hverdag mestrer du at holde overblikket og bevare roen. Du ved, at du er en del af en politisk styret organisation og kan lide den dynamik, det skaber i hverdagen.

Du vil derfor være en attraktiv kollega hos os, hvis du:

  • Har blik for klinikkens problemstillinger og arbejdsbetingelser
  • Trives i det operationelle felt mellem udvikling og drift
  • Tænker kreativt og ikke er bange for at udfordre ”vi plejer”
  • Arbejder målrettet og selvstændigt med opgaverne
  • Har et godt overblik, også når der er travlt
  • Har gode samarbejds- og kommunikationsevner
  • Trives med teamarbejde og med blik for tværfaglighed

Om os
Du bliver en del af sektionen Forberedelse og Involvering, som omfatter knap 30 medarbejdere. Du vil blive placeret i et af vores implementeringsteams, som består af implementerings- og kommunikationskonsulenter. Vi sammensætter opgaveteams på tværs af sektioner og kompetencer, hvorfor de tætteste samarbejdspartnere ofte er uden for implementeringsteamet.

Hos os bliver du en del af et fagligt fællesskab, hvor alle brænder for at skabe de bedste forudsætninger og rammer for at hospitalerne lykkes med at implementere, anvende og forankre ændringer i Sundhedsplatformen.

Vi har en uformel omgangstone, bestræber os på at spille hinanden gode og værdsætter det gode kollegaskab.

Ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår er med udgangspunkt i gældende overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer.

Stillingen er på 37 timer pr. uge med flextid, og vi arbejder fleksibelt fra forskellige lokationer med et par faste ugentlige fremmødedage Din formelle arbejdsplads er Borgervænget 7, 2100 København Ø.

Vi planlægger tiltrædelse senest den 1. december.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er den 21. oktober 2022.

Ansættelsessamtaler gennemføres løbende med henblik på ansættelse senest den 1. december, så skynd dig at sende din ansøgning, dit CV, uddannelsesbevis samt andre relevante dokumenter

Læs mere om Center for It og Medicoteknologi (CIMT)

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • København Ø
  • Fredag den 21. oktober 2022

Lignende jobs

  • Lægesekretær i Hele Danmark

    Inden for rekruttering i sundhedssektoren er Nordic Medicare ét af de største firmaer i Skandinavien – og vi har også lægesekretærjobs, som måske macheter dine profil og ønsker.Da vi har erfaring..
    • Lægesekretær
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Lægesekretær i København

    Vi søger to erfarne lægesekretær (30 - 37 timer/uge) til vores enhed for skadeforebyggelse og læring. Du vil være med til at vedligeholde vores omfattende skadedatabase, som bruges til kvalitetssi..
    • Lægesekretær
    • København
    Få mere info
  • Lægesekretær i København N

    Kan du se dig selv i en stor kræftafdeling, som blandt andet er specialiseret indenfor urologisk kræft og sjældne kræftsygdomme? Og ønsker du udvikling og uddannelse? Udvikling og uddannelse: .
    • Lægesekretær
    • København N
    Få mere info
  • Lægesekretær i Frederiksberg

    Da vores mangeårige kollega nu går på pension, søger vi lægesekretærer/sundhedsservicesekretærer/sundhedsadministrative koordinatorer til Røntgenafdelingen BFH pr. 1/10-24 eller snarest muligt. Sti..
    • Lægesekretær
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær i København Ø over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1