Lægesekretær til Ambulatorium for Psykoterapi på [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Vi søger en uddannet lægesekretær 37 timer i Ambulatorium for Psykoterapi snarest muligt eller per 1. november 2022.
Vi har brug for en udpræget teamplayer med lyst til patientkontakt, tværfagligt samarbejde og en varierende arbejdsdag.

Lidt om dit nye job I ambulatoriet er du en del af et team på fire lægesekretærer. Stillingen er i Receptionen - Ventet og Velkommen, hvor arbejdsopgaverne primært er patientkontakt i skranke og telefon. Der vil også være enkelte back office-opgaver.
Vi varetager mange funktioner omkring booking og registrering af vores patienter i de patientadministrative systemer og indgår i et tæt samarbejde med behandlerteamet. Du har som lægesekretær en vigtig og central rolle i forhold til kvalitetssikring af registrering, som er af stor betydning for patientens videre forløb.

Vi forventer at du
  • er uddannet lægesekretær og har et godt kendskab til Sundhedsplatformen (SP)
  • har erfaring med patientkontakt, gerne fra psykiatrien
  • kan håndtere uventede og pressede situationer og udviser fleksibilitet
  • At du er udadvendt, smilende og imødekommende


Som person er du struktureret, både i mindset og i din tilgang, så du formår at skabe overblik og får prioriteret opgaverne. Du tager selvstændigt ansvar og sikrer effektive arbejdsgange, så der er ”orden i sagerne”. Du er anerkendende og respektfuld i din kommunikation med patienter, pårørende og kollegaer.

Derfor skal du søge job hos os Du bliver en del af et spændende og tværfagligt miljø - hvor vi løser mange spændende og koordinerende opgaver. Vi afholder monofaglige personalemøder og både mono- og tværfaglige forbedringsmøder, SP-vidensdeling og workshops ad hoc.

Vi har fokus på det gode samarbejde - hvor vi som engagerede kollegaer hjælper hinanden og værdsætter en humoristisk omgangstone. Og som et gode har vi en massageordning.

Vi prioriterer at tage godt imod dig - du får naturligvis en tilpasset introduktion til Psykiatrisk Center Amager og Region Hovedstadens Psykiatri. Vi sørger for oplæring i de forskellige arbejdsgange på stedet og tilbyder løbende supervision.

Om Ambulatorium for Psykoterapi Ambulatorium for Psykoterapi er en ambulant enhed med aktuelt 30 medarbejdere (læger, psykologer, tværfagligt behandlerpersonale, socialrådgiver, studerende og lægesekretærer).
Ambulatorium for Psykoterapi behandler patienter med depression og personlighedsforstyrrelser, dels i pakkeforløb, dels i regionsfunktion for komplicerede personlighedsforstyrrelser.

Behandlingen foregår overvejende i grupper – både kognitiv adfærdsterapi, dialektisk adfærdsterapi og dynamisk/mentaliseringsbaseret terapi.
Du vil blive en del af et afsnit, hvor vi lægger vægt på høj faglighed, et godt tværfagligt samarbejde, selvstændighed, gensidig respekt og ansvarlighed for fælles opgaver.

På Psykiatrisk Center Amager er vi i alt 24 lægesekretærer fordelt på 3 matrikler; Digevej, Hans Bogbinders Alle og Gl. Kongevej.
Aktuelle stilling er placeret på Digevej. Organisatorisk refererer du til den ledende lægesekretær Liselotte Larsen.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer ugentligt, med mødetid i tidsrummet mellem kl. 8:00-15:00, hvor vi har telefontid. Lønforhold er efter gældende overenskomst og efter principper om ny løn.

Ansøgningsprocedure
Ansøgningsfrist d. 7. september 2022 med afholdelse af samtaler d. 7 og 14. september 2022.

Din motiverede ansøgning skal fremsendes direkte via linket i dette stillingsopslag. Husk at medsende cv og uddannelsesbevis. Der vil ved samtalen blive bedt om referencer.
For yderligere information om stillingen er du velkommen til at kontakte ledende lægesekretær Liselotte Larsen på telefon 2013 6322 eller på mail [email protected]

Er du nysgerrig på Psykiatrisk Center Amager som arbejdsplads, så se med i vores video her

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • København S
  • Onsdag den 07. september 2022

Lignende jobs

  • Lægesekretær i København N

    Kan du se dig selv i en stor kræftafdeling, som blandt andet er specialiseret indenfor urologisk kræft og sjældne kræftsygdomme? Og ønsker du udvikling og uddannelse? Udvikling og uddannelse: .
    • Lægesekretær
    • København N
    Få mere info
  • Lægesekretær i Frederiksberg

    Da vores mangeårige kollega nu går på pension, søger vi lægesekretærer/sundhedsservicesekretærer/sundhedsadministrative koordinatorer til Røntgenafdelingen BFH pr. 1/10-24 eller snarest muligt. Sti..
    • Lægesekretær
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Lægesekretær i København NV

    Da vores mangeårige kollega nu går på pension, søger vi lægesekretærer/sundhedsservicesekretærer/sundhedsadministrative koordinatorer til Røntgenafdelingen BFH pr. 1/10-24 eller snarest muligt. Sti..
    • Lægesekretær
    • København NV
    Få mere info
  • Lægesekretær i Brønshøj

    Brænder du for at hjælpe patienterne, og sætter du en ære i at give patienterne den bedst mulige oplevelse, så er stillingen måske lige noget for dig?Vi søger en sekretær eller SSA til at varet..
    • Lægesekretær
    • Brønshøj
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær i København S over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1