Vi søger 2 uddannede lægesekretærer/sundhedsadministrative koordinatorer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

På Psykiatrisk Center Amager går vi på arbejde først og fremmest for at gøre en forskel for vores patienter, men vi går også på arbejde, fordi vi har gode kollegaer, der drager omsorg for hinanden.

Nu har du muligheden for at blive en del af vores super dygtige sekretærhold!

Vi er så heldige, at vi er blevet opnormeret med ekstra sekretærressourcer og i den forbindelse ønsker vi at frigive vores sekretærteamkoordinator til flere specialopgaver – så er vi også uheldige, fordi vores dygtige kollega gennem 9 år har søgt nye græsgange – hvorfor der er opstået dette unikke tilbud, hvor vi søger 2 kollegaer, der har mulighed for at starte op sammen.

På Psykiatrisk Center Amager er vi i alt 25 lægesekretærer fordelt på 3 matrikler; Digevej og Hans Bogbinders Alle på Amager og Gl. Kongevej på Vesterbro. På trods af, at sekretærgruppen er fordelt på 3 forskellige matrikler gør vi meget ud af, at mødes til sociale arrangementer i fritiden, for at styrke vores arbejdsmiljø og relationer. Når vi holder Temadag – deltager alle, men når vi holder vores fælles personalemøder, må én efter turnus blive tilbage og passe telefonerne.

De aktuelle stillinger er lokaliseret på Hans Bogbinders Alle. Vi er i alt 8 monofaglige kollegaer, som varetager de ambulante lægesekretæropgaver, hvoraf 2 fast passer Informationen.

Vores tværfaglige kollager, der varetager den direkte patientkontakt har brug for din støtte til at have overblikket og koordinere de administrative patientforløb – alt sammen til gavn for vores patienter.

Hvad tilbyder vi?

  • En stilling med mange funktioner, hvor du sammen med dit team kan være med til at præge arbejdsgange og fremtiden i et uformelt miljø.
  • Du vil blive klædt godt på til de forskellige funktioner af kompetente, søde og engagerede kollegaer og vi er meget opmærksomme på fysisk aktivitet i løbet af arbejdsdagen for at forebygge arbejdsskader i forbindelse med stillesiddende arbejde.
  • Vi tilbyder også en arbejdsplads, hvor vi prioriterer arbejdsmiljøet, som vi konstant har i fokus. Vi hjælper hinanden på tværs af matriklerne – så arbejdsbyrden bliver ligeligt fordelt.

Udover det, har vi også faciliteter som

  • Sekretærmøde med ledende lægesekretær hver 14. dag på matriklen
  • SP-Vidensdeling og workshops ad hoc
  • Massageordning
  • 1:1 samtaler med ledende lægesekretær
  • To temadage om året


Dine arbejdsopgaver og ansvar

Dine primære arbejdsopgaver og ansvar omhandler databehandling, registrering, bestilling og koordinering af patientforløb. Du vil have meget patientkontakt både mundtlig og skriftligt, da en af de fornemste opgaver er at varetage telefonopkald til ambulatoriet og at håndtere beskeder via Inbasket i Sundhedsplatformen.

Mere præcist vil dine opgaver være:

  • Telefonpasning for teamet dagligt fra kl. 8-15 – selvfølgelig med mulighed for at holde frokost
  • Deltagelse ved F-ACT boardmøde hver morgen med det tværfaglige team
  • Håndtering af arbejdslister i Sundhedsplatformen, herunder henvisninger, rapporter, kodefordeler, tolkebestillinger, receptoprettelse, skanning til diverse arkiver mm.
  • Kvalitetssikring af arbejdslister i Sundhedsplatformen i forhold til korrekt registrering


Vores forventninger til dig

Du er uddannet lægesekretær eller sundhedsadministrativ koordinator. Vi ser gerne, at du har erfaring med Sundhedsplatformen. Derudover ønsker vi at:

  • Du kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt og tage aktiv del i egen faglig udvikling
  • Du udviser fleksibilitet og bidrager til et godt samarbejde og arbejdsmiljø
  • Er smilende og imødekommende

Der vil dagligt være en del kontakt med patienter, pårørende, myndigheder, behandlerteam og døgnafsnittene på Psykiatrisk Center Amager både via telefon og personligt fremmøde. Dette stiller krav om, at du er imødekommende, respektfuld og parat til at yde en god og professionel service og vigtigst af alt er nysgerrig og omstillingsparat.

Lidt om din nye arbejdsplads

Region Hovedstadens Psykiatriske Centre har alle over de sidste år, gennemgået en ændring fra at være enten opsøgende- eller almindelig ambulant distriktspsykiatri til nu at arbejde i en modelform, udviklet i Holland, der kaldes F-ACT.

”Et F-ACT team tilbyder intensiv, ambulant behandling til mennesker med svær psykisk sygdom. F-ACT-teamet tager udgangspunkt i recovery-tankegangen, der har som mål at skabe ny mening og nyt formål i patientens liv, at tilbyde en måde at lave et tilfredsstillende liv præget af håb og med de begrænsninger, der er forårsaget af sygdom.”

Distriktspsykiatrien på Amager overgik til F-ACT team i september 2020. Her blev et dengang stort ambulant team delt op i 4 teams. Vi søger kollegaer til Team 1, som varetager vores patienter uden psykosesygdomme og Team 6, som varetager vores patienter med bipolar og unipolar sygdom. Team 1 og 6 sekretærerne har et tæt samarbejde og deler kontor, så der altid er en sparringspartner. Vi hjælper hinanden med at ’dække’ arbejdsopgaverne i hinandens team under ferie og fravær.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer ugentligt. Arbejdstiden ligger indenfor tidsrummet 7:30-15:30 mandag-fredag. Vi har ikke aften og weekendvagter. Tiltrædelse per 1. december 2023 eller efter aftale. Lønforhold er efter gældende overenskomst.

Regionen er et døgndækket område, og du vil efter konkret behov kunne blive planlagt med vagter uden for ambulatoriets åbningstider i overensstemmelse med reglerne i den gældende arbejdstidsaftale.

Ansøgningsfrist

Send os din ansøgning senest søndag den 8. oktober 2023. Samtaler vil blive afholdt løbende og dog senest i uge 42.

Din motiverede ansøgning skal fremsendes direkte via linket i dette stillingsopslag. Husk at medsende cv og uddannelsesbevis. Der vil ved samtalen blive bedt om referencer.

For yderligere information om stillingen er du velkommen til at kontakte ledende lægesekretær Liselotte Larsen via mail: [email protected] eller på tlf. 2013 6322 eller ambulant teamkoordinator Pia Bach Corselitze på tlf.nr. 3864 1903.

Du kan læse mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på Job i Psykiatrien.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • København S
  • Søndag den 08. oktober 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær i København S over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1