Vi mangler tre dygtige lægesekretærer i Medicinsk Afdeling, [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

2 faste stillinger på 37 timer/uge som lægesekretær ved Hospitalsenhed Midt, Medicinsk Afdeling, Klinik for Diabetes og Hormonsygdomme samt 1 fast stilling på 37 timer/uge som lægesekretær i Hjerteklinik Viborg, Regionshospitalet Viborg, er ledig til besættelse pr. 01. oktober 2021, da vi har valgt at være "dristige" i vores sekretærbudget.

Om stillingerne
Er du uddannet lægesekretær og ønsker at arbejde på en fantastisk arbejdsplads med kompetente kolleger – så læs mere nedenfor!
Vi søger et helstøbt menneske – fordi jobbet er det halve liv!

Stilling i Klinik for Diabetes og Hormonsygdomme:
Måske din drømmestilling? Et spændende job med fokus på elektiv klinikarbejde, patientmodtagelse og koordinering af patientforløb med arbejdstider beliggende i dagtid på hverdage mellem kl. 07.45-15.30.

Læs kun videre, hvis du værdsætter et godt arbejdsmiljø, et tæt tværfagligt samarbejde og har lyst til et arbejde med patientens ambulante forløb på en klinik, som hovedsageligt favner 4 medicinske områder: Fedmeudredningsforløb før evt. kirurgisk intervention, knogleskørhed, diabetes samt stofskiftesygdomme.
Du vil blive tilknyttet et selvstyrende team, som består af 4 lægesekretærkolleger.
Arbejdsopgaverne: Skrivning af kliniknotater, modtagelse af patienter, telefonpasning og bookingopgaver for læger, sygeplejersker og diætister.
Teamet har et opgaverul, hvor du skiftevis har dage med lugefunktion og dage med ro og fred til fordybelse i særskilt kontorfacilitet. Som sekretær her vil du få kendskab og kunnen inden for alle sekretærarbejdsopgaver relateret til subspecialet.
Klinik for Diabetes og Hormonsygdomme har geografisk placering i Søndersøparken 14, 1. etage med en smuk udsigt til Søndersø, men forventes at flytte til Banevej/Heibergs Alle i løbet af foråret 2022.

Vi søger ikke ”hvem som helst”, idet vi forventer, at du har stor forståelse for servicebegrebet, og at du kan bevare roen og overblikket. Det tværfaglige samarbejde med sygeplejersker, diætister og læger fungerer allerede optimalt, så vi forventer, at du også bidrager positivt til dette.

Stilling i Hjerteklinik Viborg:
Fokus på klinikarbejde og koordinering af patientforløb. Hjerteklinikken rummer mange subspecialer og du vil på sigt blive præsenteret for dem alle og selv få eget ansvarsområde.
Du får 7 kolleger omkring dig fordelt på 3 kontorer på 6. etage i Viborg samt 3 kolleger på Hjerteklinik Skive. Arbejdstiden er beliggende mellem kl. 08-16.00 på hverdage.

Ingen ansøgere kan det hele – men ansættelsesudvalget vil kigge efter:
  • En uddannet lægesekretær med klinik-erfaring, som har lært at holde af registrering af udredningsret og behandlingsgaranti.
  • En person som kan nyde at sidde i front i en lugefunktion og er med til at sprede godt humør.
  • En selvstændigt arbejdende, ansvarsbevidst lægesekretær, som evner at prioritere egne arbejdsopgaver.
  • En lægesekretær med evne til at fokusere på udviklingsmuligheder frem for begrænsninger.
  • Et ordentligt og troværdigt menneske.
  • En, som kan håndtere flere bolde i luften på en gang – og stadig have overskud til familie og venner, når du har fri fra arbejde.
  • Og selvfølgelig har du på dine forrige arbejdspladser præsteret et stabilt fremmøde.


Fælles for de tre stillinger er, at vi kan tilbyde:
  • En faglig og kompetent sekretærgruppe
  • Medindflydelse i forhold til planlægning af hverdagen og opgaveløsning
  • En fleksibel og serviceorienteret tilgang til opgaveløsningen med patienten i fokus
  • Velfungerende og godt tværfagligt arbejdsmiljø.
  • Arbejdstid beliggende på hverdage i tidsrummet 07.30-16.00.
  • Alle tre stillinger er med weekendvagt iht. gældende rul; hvilket i praksis betyder 1 fredag kl.12-19 alternativt 1 lørdag eller søndag fra kl. 09-15 per 10. uge samt deltagelse i helligdagsrul. Opgaven i vagten er skrivning af stuegang fra vores tre sengeafsnit. Ønsker du flere vagter - aftales dette blot løbende.
  • Du er ansat i Medicinsk Afdeling/Hjertesygdomme som indeholder mange forskellige subspecialer og derfor vil du få mulighed for at komme omkring andet subspeciale på et senere tidspunkt, skulle du selv ønske dette.


Arbejdsmiljøet synes vi selv er ret godt – bliv en del af teamet og vær med til at præge dette, idet arbejdsmiljøet er et fælles ansvar!

Der kan rekvireres en stillingsbeskrivelse her.

Om afdelingen
Sekretærerne i Klinik for Diabetes og Hormonsygdomme og Hjerteklinik Viborg er en del af Medicinsk Afdelingens faglige kompetente lægesekretærstab bestående af 48 kolleger på Regionshospitalet Viborg og Regionshospitalet Skive.
I Medicinsk Afdeling og Hjertesygdomme arbejder dine 48 lægesekretærkolleger i selvstyrende teams og du skal have lyst til at bidrage til vores fælles målsætninger i afdelingen, da vi alle hjælper hinanden på tværs af subspecialerne. Vi har sekretærer i alle aldersgrupper og en meget høj faglighed, hvilket man ikke må lade sig skræmme af, da vi sørger for at give dig en grundig introduktion til specialet.

Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.300 ansatte samt et budget på ca. 2,5 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk

Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.

Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Medicinsk Afdeling.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende lægesekretær Lene Albertsen på tlf. 7844 7014.

Din ansøgning
Din elektroniske ansøgning indeholdende oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde senest den 13. sept. 2021. Angiv venligst hvilken af stillingerne du ønsker at søge.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i uge 38/39.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 9.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • Midtjylland
  • Mandag den 13. september 2021

Lignende jobs

  • Lægesekretærjob

    Inden for rekruttering i sundhedssektoren er Nordic Medicare ét af de største firmaer i Skandinavien – og vi har også lægesekretærjobs, som måske macheter dine profil og ønsker.Da vi har erfaring..
    • Lægesekretær
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Ledende lægesekretær til Regionspsykiatrien Midt

    Har du lyst og interesse for at arbejde med ledelse og vil du stå i spidsen for udvikling af lægesekretærgruppen i Regionspsykiatrien Midt? Og motiveres du af at gøre en forskel for vores patienter..
    • Lægesekretær
    • Viborg
    Få mere info
  • Regionshospitalet Silkeborg, Center for Planlagt K...

    Om vores nye kollega og osVi kunne sætte rigtig mange ord på den kollega, som vi nu skal ansætte, men det vil vi helst undlade. Vi vil meget hellere høre dig fortælle, hvem du er, hvad der betyder .
    • Lægesekretær
    • Silkeborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
4. oktober 2024 3
3. oktober 2024 3
2. oktober 2024 3
1. oktober 2024 3
30. september 2024 3
29. september 2024 4
28. september 2024 4
27. september 2024 3
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 3
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 5
5. september 2024 4
4. september 2024 5