lægesekretær

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Vi søger en engageret og faglig kompetent lægesekretær med kendskab til specialet, som ønsker at arbejde i vores spændende arbejdsmiljø, arbejdstid 37 timer. Dit primære mødested vil være i vores sekretariat på Palliativ Enhed i Næstved men med en udekørende funktion hver 14 dag til både Nykøbing og Slagelse.

Klinisk Onkologisk Afdeling og palliative enheder:

  • Roskilde/Køge - to sengeafsnit, ambulatoriefunktioner, akut afsnit samt Klinisk Forskningsenhed

  • Næstved - et sengeafsnit, ambulatoriefunktioner, en stråle-enhed, palliative udekørende enheder samt Klinisk Forskningsenhed

    Lægesekretærernes opgaver er mangeartede og indbefatter bl.a. administrativ varetagelse af nyhenviste patienter, planlægning af behandlingsforløb i samarbejde med læger og sygeplejersker, indrapportering til diverse databaser, telefonkommunikation med patienter, pårørende samt tværgående afdelinger, bearbejdning og opfølgning af data, kontrol og kvalitetssikring af patientforløb.

    Vi ønsker, at du er uddannet lægesekretær, er et ufravigeligt krav, at du tager medansvar for opgaveløsningen, hvor præcision og grundighed tillægges stor værdi, og du prioriterer et forpligtende og ligeværdigt samarbejde i lægesekretærgruppen.

    Du bliver kollega til en tværfaglig gruppe bestående af sygeplejersker, læger, socialrådgiver, fysioterapeut samt lægesekretær, som er fagligt kompetente og visionære, hvor fundamentet for hverdagens planlægning er struktur og forudsigelighed i opgaver, således at lægesekretærerne sammen og hver for sig kan løse hverdagens opgaver og funktioner.

    Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • Næstved
  • Fredag den 21. maj 2021

Lignende jobs

  • Lægesekretærjob

    Inden for rekruttering i sundhedssektoren er Nordic Medicare ét af de største firmaer i Skandinavien – og vi har også lægesekretærjobs, som måske macheter dine profil og ønsker.Da vi har erfaring..
    • Lægesekretær
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Lægesekretær med stærk faglighed til Distriktspsyk...

    Er du vores nye lægesekretær? Er du: Uddannet lægesekretær Selvstændig, engageret og omhyggelig Glad for at lære fra dig og for at udfordre dig selv fagligt Certifice..
    • Lægesekretær
    • Næstved
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær i Næstved over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1