Alsidig og engageret sekretær søges til attraktiv fast fuldtidsstilling ved Steno Diabetes Center Odense (SDCO)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Har du et stort servicegen, brænder dit hjerte for at sætte patienterne først og for et stærkt samarbejde med fagligt dygtige kolleger? Så er det lige dig, vi står og mangler til en fast stilling i SDCO. I SDCO har sekretærteamet en helt central rolle som bindeled imellem den høje service og kvalitet, vi tilbyder patienter, de mange udviklingsaktiviteter og den daglige planlægning og koordinering, der får vores klinik til at fungere i en travl hverdag. Vi er midt i en udvikling med mange nye opgaver og søger derfor en erfaren, engageret og udviklingsorienteret lægesekretær, der er klar til at trække i arbejdshandskerne og gøre det ypperste for vores patienter.

Om stillingen

Som en del af teamet indgår du i løsningen af de daglige opgaver, såsom skrivning, TGK, indkaldelser osv. Der er i stillingen også rig mulighed for at præge indholdet, herunder opgaver inden for eks. infonet, designportalen, arbejdsmiljø, tillidsrepræsentantarbejdet, skriftlig kommunikation osv. Stillingen kan også rummer en funktion som afdelingens superbruger på videokonsultationer.

Opgaverne i teamet og lægesekretærernes rolle er forskelligartede, men der er samtidig mulighed for at du med de kompetencer du kommer med kan få den rolle der passer ind i teamet. Det betyder, at du får indflydelse på udviklingen, men også at du skal være åben over for nye opgaver og funktioner. Vi arbejder med den Syddanske forbedringsmodel som udgangspunkt i forbedringsarbejdet og der igangsættes løbende forbedringsarbejder, som også du kan være en del af.

Som noget nyt, arbejder vi i klinikken med en tværfaglig teamstruktur, hvor også du vil få en central rolle og indflydelse i et tæt samarbejde med læger og sygeplejersker i et af disse teams.

SDCO som arbejdsplads

Sekretærteamet består af 9 sekretærer, fordelt over flere funktioner og stillinger. Vi er for nuværende 1 SOSU- hjælper/sekretær, 2 sundhedsservicesekretærer og 6 lægesekretærer. Vi dækker funktioner og opgaver inden for DD2/IDA (forskning), opgaver inden for de mange nye supplerende behandlingsinitiativer i klinikken, samt kvalitets- og dataområdet. Vi bemander desuden modtageambulatoriet (bl.a. blodtryksmåling og indhentning af patient oplysninger), 2 skrankefunktioner, samt er ansvarlige for lægernes vagtplanlægning. Ca. hver 6. uge er der senvagt med arbejdstid til kl. 20.00 om tirsdagen.

Vi er en gruppe af sekretærer, der sætter hinandens og egne kompetencer og styrker i spil, hvor det giver mening i hele SDCO organisationen. Vi har en fri og humorfyldt hverdag, som særligt hjælper os igennem de travle perioder. Vi mødes hver mandag; den ene uge til planlægningsmøder, hvor vi drøfter bemandingen over den næste periode, den modsatte uge til teammøde med særligt fokus på det sekretærfaglige. Derudover er der kontinuerlige personalemøder i gruppen, temadage på afdelingen osv.

Vi kan som arbejdsplads og kollegaer tilbyde dig:

  • Et godt og dynamisk arbejdsmiljø præget af en god omgangstone, seriøsitet og humor
  • Et stærkt tværfagligt samarbejde på tværs af hele SDCO
  • Fagligt udfordrende opgaver og indflydelse på opgavernes og egen udvikling
  • Fokus på samarbejde, herunder en årlig tværfaglig temadag, videndelingsmøder og flere sociale arrangementer
  • Udviklingsmuligheder, herunder styrkelse af faglige kompetencer
  • En arbejdsplads hvor forbedringsarbejdet tager udgangspunkt i Den Syddanske Forbedringsmodel
  • Oplæring med mentorordning
  • Kaffe/the og frugtordning
  • Et center med patient-involvering i højsædet og med et fremtidigt ”eget hus” på Nyt OUH


Den ideelle ansøger

Vi søger en kollega, der har lyst til at være en del af vores team og som besidder følgende:

  • Gerne være uddannet lægesekretær
  • Være selvdisciplineret og ansvarsbevidst, gerne med et stort servicegen
  • Have gode kommunikations- og formidlingsevner over for patienter og kolleger
  • Bidrager til det gode arbejdsmiljø
  • Have en høj arbejdsmoral, situationsfornemmelse og et godt humør
  • Have talent for planlægning og overblik
  • Gerne et ønske om at være med til implementeringen af EPJSyd
  • Gerne have kendskab til Cosmic
  • Gerne have kendskab til Infonet, Designportalen


Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fastansættelse og gerne på 37 timer om ugen - deltid efter aftale også en mulighged. Arbejdstiden er i dagtimerne mandag til fredag, samt senvagt på tirsdage til kl. 20.00 (ca. hver 6. uge). Stillingen er til besættelse fra d. 1. august 2021 eller snarest muligt derefter.

Aflønningen sker efter overenskomst indgået mellem HK og Danske Regioner.

Der indhentes referencer i forbindelse med en evt. ansættelse. Referencer kan oplyses ved samtalen eller umiddelbart efter. Kandidater der kommer fra ansættelsesforhold uden for Region Syddanmark vil have 3 måneders prøvetid.

Er du blevet fristet og vil vide mere?

Du kan høre mere om stillingen eller komme forbi på et uforpligtende og fortroligt besøg ved henvendelse hos Centerdirektør Jan Erik Henriksen tlf.nr. 2033 2174

Ansøgning:

Send ansøgning via nedenstående link. Ansøgningsfristen er onsdag d. 23. juni 2021. Der forventes afholdt samtaler mandag d. 28. juni 2021 om formiddagen (8.30 – 12.00).

Ansøgning skal være vedlagt CV samt dokumentation for ansættelser udenfor OUH (anciennitetskort eller andet, hvor ansættelsessted, periode og stillingsbetegnelse fremgår).

Du kan læse mere om Steno Diabetes Center Odense i En styrket diabetesindsats i Region Syddanmark – drejebog for etablering af SDCO. Eller på hjemmesiden www.sdco.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • Odense C
  • Onsdag den 23. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær i Odense C over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
7. september 2024 7
6. september 2024 6
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 6
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 4
19. august 2024 6
18. august 2024 5
17. august 2024 5
16. august 2024 5
15. august 2024 4
14. august 2024 6
13. august 2024 6
12. august 2024 6
11. august 2024 7
10. august 2024 7
9. august 2024 7
8. august 2024 8