Lægesekretær til psykiatrisk intensiv afsnit - PAMI, Psykiatrisygehuset i Slagelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Psykiatrisk intensiv afsnit, Psykiatrien Vest, søger et nyt medlem til vores store tværfaglige familie – et medlem der absolut ikke kan undværes – nemlig LÆGESEKRETÆREN!

Og ja, det er lægesekretæren i ental, eftersom du vil være den eneste af din faggruppe på afsnittet. MEN, alene bliver du aldrig i det store fælles kontorlandskab. Her vil du være omgivet af læger, plejepersonale og mange andre tværfaglige kolleger, som alle har hårdt brug for DIG og din viden.

I PAMI, som afsnittet kaldes i daglig tale, vil du blive mødt af dygtige og hjælpsomme kolleger. Der vil være travle dage – og stille dage, men altid brug for dine mange kompetencer.

Afsnittet, som er placeret i Psykiatrisygehuet i Slagelse, modtager akutte patienter hele døgnet. Der er primært tale om patienter, der tvangsindlægges eller indlægges i henhold til dom. Afsnittet har 10 sengepladser, heraf er de 4 pladser reserveret til særligt komplekse patientforløb med behov for intensiv behandling.

Afsnittet er under samme ledelse som naboafsnittet Psykiatrisk Akutmodtagelse og du vil indgå i et tæt samarbejde med de 3 lægesekretærer dér. Du bliver desuden en del af en super velfungerende sekretærgruppe på 9 lægesekretærer, som hjælper hinanden på kryds og tværs, og hvor hygge og sociale arrangementer er meget vigtigt for os.

Vi forventer…

Vi forventer, at du er uddannet lægesekretær og har du kendskab til Sundhedsplatformen, er det en fordel, men ikke et krav. Et godt overblik og evnen til at prioritere dagens opgaver er til gengæld et must.

Situationsfornemmelse, tålmodighed og rummelighed er nøgleord på et afsnit af denne type, og det er desuden vigtigt, at du besidder både tolerance og robusthed i forhold til vores patienter og deres pårørende.

Som eneste sekretær på afsnittet forventer vi, at du er meget ansvarsbevidst, og da en stor del af arbejdet består af dialog med bl.a. politiets vagtcentral, bosteder, bistandsværger, patientrådgivere og kriminalforsorg er gode kommunikationsevner også noget vi forventer, du besidder.

Vi tilbyder…

Vi tilbyder en spændende stilling med fantastiske kolleger på et afsnit med højt til loftet, hvor ingen dage er ens.

Vi tilbyder ligeledes interessante arbejdsopgaver i forskellige systemer, som vi selvfølgelig sørger for en god oplæring i, hvis du ikke allerede kender dem.

På afsnittet er der plads til forskelligheder og tonen er let og præget af en god portion humor. Arbejdsdagen og –opgaverne har du selv stor indflydelse på, og har du brug for en hjælpende hånd, kommer dine kolleger dig fluks til undsætning.

Af arbejdsopgaver kan nævnes

  • Registrering og håndtering af arbejdslister i Sundhedsplatformen
  • Registrering af tvang i SEI og registrering af patienter med retslige vilkår
  • Opfølgning på RKKP
  • Telefonpasning
  • Håndtering af klagesager
  • Håndtering af diverse attester
  • Bestilling af varer
  • Administrative opgaver for afsnitsledelsen

Det er en stor fordel, hvis du har erfaring fra et sengeafsnit eller akutmodtagelse, men din faglige og personlige tilgang til opgaver, kolleger og patienter vægtes væsentligt højere.

Er du fristet? Det forstår vi godt!

Hvis du kan se dig selv i ovenstående, så send os gerne en ansøgning eller ring til os for en ganske uforpligtende og fortrolig snak. Vi glæder os allerede til at høre fra dig.

Antal timers ansættelse: 30-32 timer pr. uge

Samtaler forventes afholdt: 28.10.22 – eller efter aftale

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Psykiatrien i Region Sjælland indhenter referencer og offentlig straffeattest (§22) ved alle ny ansættelser.

Kontakt: Du er meget velkommen til at kontakte koordinerende lægesekretær Line Møller, tlf. 21 35 12 24, mail [email protected] eller oversygeplejerske Christina Neergaard, tlf. 24 98 23 12, mail [email protected], hvis du har spørgsmål til stillingen.

Du kan læse mere om Psykiatrien i Region Sjælland her.

Du bliver en del af Psykiatrien Vest:
Et hospital i udvikling med ca. 430 ansatte og hovedfunktioner for voksne over 17 år inden for akutmodtagelse, døgn-, og ambulante funktioner. Psykiatrien Vest har specialfunktioner inden for behandling af affektive tilstande, traumatiserede flygtninge, PTSD og oligofreni. Vi har etableret en Fusionsklinik/Steno-diabetes-psykiatrienhed og har partnerskabsaftaler med Holbæk og Slagelse sygehuse. Vi har egen forskningsenhed med en professor i psykoterapi og flere ph.d. studerende. Derudover indgår vi i en del projekter, der skal sikre tættere samarbejde med vores kommuner. Vi arbejder målrettet med at få nedbragt anvendelsen af tvang. Vores ønske er en psykiatri med fokus på recovery, inddragelse af patienter og netværk, faglighed, etik, uddannelse og arbejdsmiljø.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • Slagelse
  • Tirsdag den 25. oktober 2022

Lignende jobs

  • Lægesekretær i Roskilde

    Ved Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri, Børnepsykiatrisk sengeafsnit U3, Roskilde, er en stilling som lægesekretær på 37 timer om ugen, ledig fra den 15.09.2024. Stillingen er en del af en sam..
    • Lægesekretær
    • Roskilde
    Få mere info
  • Lægesekretær (vikar) i Holbæk

    Er du vores nye kollega i en spændende og unik barselsvikariat som lægesekretær i vores Børne- og Ungdomspsykiatriske klinik i Holbæk. Er du en teamspiller, der formår at spille sig selv og sine ko..
    • Lægesekretær
    • Holbæk
    Få mere info
  • Lægesekretær (vikar) i Holbæk

    Kom og bliv en del af vores Børne- og Ungeafdeling, hvor du bliver en stor del af at samle alle de administrative tråde til gavn for patienter, familier og kollegaer. Vi står og mangler en udda..
    • Lægesekretær
    • Holbæk
    Få mere info
  • Lægesekretær i Roskilde

    Vi søger en lægesekretær/sundhedsadministrativ koordinator til Klinisk Onkologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde Vi søger: Vi søger dig som en ny kollega til et spændende .
    • Lægesekretær
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær i Slagelse over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0