Psykiatrisygehuset søger nye kollegaer som brænder for arbejdet med inddata og registre...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

I psykiatrisygehusets team for data, analyse og registrering mangler vi to kollegaer, der er skarpe på og brænder for arbejdet med at sikre den højeste kvalitet i sygehusets analyse, kvalitets og forbedringsarbejde. Så hvis du kan se dig selv arbejde med hele inddata siden i et psykiatrisygehus i en rivende udvikling, så send os en ansøgning.

I teamet er vi lige nu 2 datakonsulenter, som arbejder med analyser og uddata og 1 registreringskonsulent, der pt. er udlånt til EPJ-Syd projektet. Vi har derfor brug for 2 konsulenter, der kan understøtte og drive arbejdet med inddata i sygehuset.

Psykiatrisygehuset har fokus på datadreven udvikling bredt set. Datateamet i sygehusets Økonomi- og Planlægningsfunktion er krumtappen i dette arbejde og har til opgave at sikre kvaliteten af inddata fra sygehusets forskellige systemer, arbejde ind i den patientadministrative del af det kommende EPJ-Syd og sørge for udvikling af analyser og uddata bredt set, der kan understøtte indsatserne i sygehuset.

Du vil blive involveret i mange forskelligartede opgaver, og du vil få en bred kontaktflade til samarbejdspartnere både i sygehuset, regionen og på tværs af de øvrige psykiatrier i de andre regioner. Blandt opgaverne vil være:

  • Sikring af korrekt registrering i det Patient Administrative system inkl. monitorering og hjælp ved eventuelle LPR-fejl”
    • Udarbejdelse af registreringsvejledninger
    • Undervisning, formidling og sparring til afdelingerne

  • Auditering, validering og sikring af kvaliteten af patientregistrering
  • Deltagelse i arbejdet med at ensrette registrering i psykiatrien på tværs af regionerne
  • Monitorering og opfølgning på data (ex. udrednings- og behandlingsret),
  • Deltagelse i forskellige mødefora (Inddata-, Fejlretnings-, Monitorerings- og Forløbsmarkørgruppen samt regional brevgruppe og SOR-arbejdsgruppe)
  • Arbejdet med at vedligeholde sygehusets organisatoriske hierarki (SOR og SHAK) plus brugeroprettelser i SEB og CI
  • Sparring og support til kollegaer i de psykiatriske afdelinger i data og registreringsspørgsmål

Opgaverne tilrettelægges i samarbejde med de øvrige kollegaer i teamet. Den kommende implementering af ny patientjournal og patientadministrativt system (EPJ Syd) vil også blive et arbejdsområde hen over de kommende år.

Om dig
Du er enten lægesekretær, der har erfaring med registrering/inddata, eller også har du en anden uddannelsesbaggrund men kan dokumentere konkret erfaring med arbejde med inddata i en sygehuskontekst. Derudover er du:

  • Struktureret og ansvarsbevidst
  • Kendt med arbejdsgange i sundhedsvæsenet og du har erfaring i at arbejde med sundhedsdata
  • hurtig til at sætte dig ind i et nyt område og skabe dig tilstrækkeligt overblik til at kunne agere selvstændigt
  • en god formidler og du må gerne have undervisningserfaring
  • analytisk, undrende, struktureret og systematisk
  • god til både at arbejde selvstændigt men også sammen andre
  • god til at have mange bolde i luften og samtidig bevare roen også under tidspres
  • en god kollega, som er åben, nysgerrig, engageret og fleksibel


Om os

Psykiatrisygehuset er et af fem sygehuse i Region Syddanmark. Vi udreder og behandler borgere i alle aldre med psykisk sygdom.
Dit daglige arbejdssted vil være psykiatrisygehusets administration i Vejle, hvor du bliver en del af Økonomi og Planlægningsfunktionen. Vi løser opgaver inden for budget, og økonomistyring, regnskab, patientregistrering, tværsektorielt samarbejde, kvalitet, patientsikkerhed, driftsplanlægning samt medicinrådgivning. Vi har et dynamisk arbejdsfællesskab, hvor vi arbejder sammen på tværs og hjælper hinanden. Hos os er omgangstonen uhøjtidelig og fyldt med faglighed og humor. Du vil møde engagerede, dygtige og sjove kollegaer i et sygehus med fokus på patienten, faglighed, dialog og samarbejde.

Løn og ansættelsesvilkår fastlægges i henhold til aftale mellem Danske Regioner og forhandlingsberettiget organisation. Tiltrædelse hurtigst muligt, stillingerne er på fuld tid.
Du kan få mere at vide om stillingerne hos Økonomi- og Planlægningschef Berit Matzen, tlf. 3055 2937 eller [email protected]. eller registreringskonsulent Hella Thagesen tlf. 2941 1139
Ansøgningsfrist er den 18. maj 2020, vi forventer at holde samtaler den 25. maj 2020. Afviklingen af samtalerne sker under hensyntagen til de forholdsregler som Covid19 påbyder.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • Vejle
  • Mandag den 18. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær i Vejle over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 2