Lægesekretær

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Lægesekretær til Psykiatrisk Akutmodtagelse, Vordingborg, Psykiatrien Syd.

Vi har fået nye større, moderne, og mere patient- og personalevenlige rammer – og har derfor brug for dig.

Som vores nye kollega får du mulighed for at arbejde med akut psykiatri i et stærkt tværfagligt team, som har fokus på nye udviklingstiltag og det gode ordentlige arbejdsmiljø.

Derfor søger vi netop dig til en stilling mellem 32-37 timer ugentligt i 2 vagttyper, som er dagvagt/aftenvagt. Lægesekretærerne er ansat i dagvagt/aftenvagt samt at dække lørdag. Arbejdstiderne er fleksible.

Psykiatrisk Akutmodtagelse er psykiatriens forpost og repræsenterer et spændende og udfordrende speciale. Kompetencer som fleksibilitet og selvstændighed sammen med gåpåmod i arbejdsopgaverne er essentielle.

Om stillingen

Psykiatrisk Akutmodtagelse er et afsnit, hvor patienter/borgere kan henvende sig uden at være visiteret.

Vi har stort fokus på den gode modtagelse af borgerne gennem åbenhed, tilgængelighed og imødekommenhed. Vores faste lægesekretærer er en del af den gode modtagelse og er den første person som borgeren møder ved henvendelse.

Afsnittet er et integreret sengeafsnit med 10 sengepladser. Patienterne er indlagt gennemsnitligt 2 døgn, hvor der er daglig visitationskonference. Der er tilknyttet et ambulant akutteam til Pam, hvilket bliver dækket af PAM`s lægesekretærer.

Dine primære opgaver:

  • Det er en forudsætning at du har kendskab til Sundhedsplatformen
  • PAM modtager dagligt mange opkald fra patienter, pårørende og samarbejdspartnere. Der er forventning om, at lægesekretæren varetager denne opgave på lige fod som sine kolleger
  • Arbejde med datatræk, scanning, mm
  • Deltage og arbejde for optimering af kvaliteten i dokumentationen – både på det lægefaglige område men også generelt for sine kolleger

Vi tilbyder dig:

Afsnittet er i en spændende udvikling med en række fremtidige initiativer og udfordringer for al personale. Blandt andet et projekt i samarbejde med politiet ”Fælles udrykningstjeneste”, udvidelse af vores ambulante akutteam mm.

En udvikling, som skal strukturere og styrke den gode modtagelse, det gode patientforløb og nye udviklingstiltag. Du kan være med til at præge denne udvikling og være en del af:

  • Samarbejde med en engageret personalegruppe, afsnitsledelse og sekretærgruppe
  • Struktureret oplæring med mentorordning
  • Planlagt kompetenceudvikling gennem uddannelse, samt at specialisere dig uden at miste overblikket for den fælles opgave
  • Åbenhed for faglige interesseområder.


Vi værdsætter et arbejdsmiljø og arbejdsfællesskab, hvor der er plads til, at den enkelte udbygger sine ressourcer. Vores værdier og spilleregler bygger på respekt, ansvarlighed og dynamik og det tilstræbes, at alt samarbejde foregår i anerkendende dialog og med vidensdeling for øje.

Psykiatrisk Akutmodtagelse er centrum for det lægefaglige vagtberedskab.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • Vordingborg
  • Fredag den 24. september 2021

Lignende jobs

  • Lægesekretær i Hele Danmark

    Inden for rekruttering i sundhedssektoren er Nordic Medicare ét af de største firmaer i Skandinavien – og vi har også lægesekretærjobs, som måske macheter dine profil og ønsker.Da vi har erfaring..
    • Lægesekretær
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær i Vordingborg over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1