Lærer til Sofiendalskolen - 4.-5. årgang 37 timer ugl. (begivenhedsbegrænset ansættelse)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg SV

Vil du være med på Aalborgs bedste hold? Så er det nu du skal slå til!

På Sofiendalskolen søger vi en rigtig dygtig lærer, som vil gøre en forskel! Tiltrædelse er hurtigst muligt eller 1. august 2020. Men du kan forvente at skulle møde her først i uge 27 i forbindelse med begyndende planlægning. Stillingen er 37 timer ugl. og er et barselsvikariat (begivenhedsbegrænset ansættelse) i vores Trin3 (som dækker vores 4.-5. årgang).

Hvad enten du er lærer med flere års erfaring eller nyuddannet gælder, at vi forventer, at du har et stærkt pædagogisk fundament og at du er en stærk klasseleder og performer.

Du skal (foreløbig) have dine opgaver og fagrække i dansk, musik, historie, kristendom og evt. idræt.

Sofiendalskolen er skolen, hvor vi møder alle med høje forventninger og hvor børn og voksne mødes med en anerkendende tilgang og ressourcetænkning. Du skal have ambitioner på egne såvel som elevernes vegne. Du skal have en indgående forståelse for arbejdet i en pædagogisk virksomhed og vil indgå i en gruppe særdeles veluddannede, dygtige, omstillings- og udviklingsparate lærere, pædagoger og servicemedarbejdere.

På skolen arbejder vi i forpligtende selvstyrende- og samarbejdsteam, der består af 8-9 medlemmer. Du skal – sammen med skolens øvrige team - have fokus på fælles aktiviteter, der kan fremme fællesskaber for alle og understøtte inklusion, læring og trivsel for eleverne. Derfor skal du:
  • Have dokumenterede gode resultater for øget læring
  • Have høje faglige forventninger og ambitioner på elevernes vegne og kunne motivere dem
  • Beherske klasseledelse og fokus på relationsarbejde til børn, unge og voksne
  • Have et stort fagligt engagement og have fokus på læringsresultater
  • Have gode samarbejdsevner, humor og en positiv tilgang til vores arbejdsfællesskab og i mødet med forældre
  • Være optaget af at få øje på den ændring i undervisningen, der gør en forskel for elevernes læring.

Du er uddannet lærer, gerne suppleret med yderligere uddannelse, f.eks. PD. Vigtigst er det, at du har interesse i at arbejde i et eksperimenterende, lærerigt miljø, hvor eleverne kommer først. Vi forventer, at du er ambitiøs, kan dokumentere stærke pædagogiske resultater og er klar til at understøtte øget læring og trivsel for vores elever og i øvrigt de mange spændende læringsaktiviteter, der finder sted på vores skole. En af de spændende læringsaktiviteter er vores arbejde med teknologier og it, derfor må du gerne (ikke et krav) have undervisningskompetencer indenfor det naturfaglige, som kan indgå i skolens indsats med teknologiforståelse. Vi har netop etableret et nyt makerspace med robotter, programmering, Microbits/ultrabits, 3D-printere og andre spændende teknologier. Har du interesse for eller kan se dig selv arbejde med vores makerspace i din undervisning, er det bestemt en fordel.

Sofiendalskolen er en særdeles velfungerende folkeskole med høje ambitioner. Vi er med i en række udviklingsprojekter, senest er vi blevet partnerskole med Utzon Center Aalborg, der skal fremme kreative og eksperimenterende læreprocesser under overskriften "Arkitektur er noget vi leger". Vi prioriterer, at alle har det godt, lærer mest muligt og trives, bl.a. gennem en tidlig indsats. Skolens medarbejdere er engagerede, veluddannede og optaget af, at alle bliver endnu dygtigere og at alle trives.

Sofiendalskolen ligger i Aalborg SV, er en stor by skole mellem Hobrovej, Hasseris og City Syd. Skolen fremstår som en tidssvarende og moderne skole med gode bygninger og faglokaler. På skolen er vi knap end 670 elever og omkring 100 ansatte. Det betyder, at du dagligt vil omgås mange børn og voksne, der stiller krav om tydelighed, ligeværd, ordenssans, selvstændighed og en positiv indstilling til arbejdet. Et bæredygtigt arbejdsmiljø har høj prioritet på Sofiendalskolen.

Yderligere oplysninger om stillingen eller skolen fås ved henvendelse til skoleleder René Arnold Knudsen på 99824646/93520540 eller én fra skolens ledelsesteam.

Se evt. www.sofiendalskolen.dk

Ansøgningsfrist: 20.05.2020

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=cbe4b6a6)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Aalborg SV
  • Onsdag den 20. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Aalborg SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Aalborg SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Aalborg SV over tid

Dato Alle jobs som lærere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1