Lærer med koordinatorfunktion til - specialafdelingen
Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger
Aalborg
En koordinator der vil være med i udviklingen af et af Aalborgs bedste specialtilbud for elever med ADHD og komorbiditet herind under bl.a. AUTISME.
- Har du lyst til at arbejde med en fantastiske målgruppe – der fortjener og har brug for at spejle sig i voksne blikke der er kærlige, åbne og imødekommende?
- Er dit mål, at alle elever skal komme glade og positivt forventningsfulde i skole?
- Kan du lede distribueret idet du understøtter den pædagogiske retning, er handlekraftig og systematiserer den daglige praksis?
- Er du uddannet lærer og kan du lave motiverende læringsforløb med afsæt i specialpædagogisk/didaktik?
- Vil du være med til at skabe arbejdsglæde gennem en stærk faglighed?
- Kan du holde hovedet koldt i pressede og uforudsigelige situationer?
- Kan du praktisere low arousal både overfor elever, forældre og medarbejdere?
Så læs videre!
- Stræber du efter spændende pædagogiske udfordringer?
- Er du et naturtalent i forhold til at lede elevfællesskaber?
- Er du optaget af og vil du strække dig til det yderste for at skabe muligheder for, at eleverne igen kan blive en del af et alment fællesskab?
- Er du respektfuld, ordentlig, disciplineret og mentaliserende?
- Er du ansvarsbevidst, mentalt robust, tydelig og struktureret?
- Synes du et tæt og omfattende forældresamarbejde er lige dig?
- Kan du krydre en hverdag med positivitet og humor?
- Har du (helst) matematik eller dansk som linjefag?
Så er det nu, du skal slå til!
Sofiendalskolen søger en dygtig lærer med koordinatorfunktion til vores specialklasser (skole og DUS) og tilbyder en fast stilling på fuld tid til den helt rigtige medarbejder. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.
Sofiendalskolen er en skole, hvor vi møder vores elever med høje forventninger og hvor børn og voksne mødes med en anerkendende tilgang og ressourcetænkning. Som medarbejder på skolen vil du indgå i en stor gruppe særdeles veluddannede, dygtige, omstillings- og udviklingsparate lærere, pædagoger og servicemedarbejdere.
Du vil også – i samarbejde med skolens øvrige teams, have fokus på fælles aktiviteter, der kan fremme fællesskaber for alle på hele skolen, idet vores elever i Sirius deltager i alle skolens fællesskaber og er en integreret del af almenskolen, altid ud fra den enkelte elevs formåen. Vi stiller skarpt på indslusning fra specialklasser til almenklasser, hvor du vil være bindeled og gå forrest i denne proces sammen med dine kollegaer – vi skal finde bedre og nye spændende veje at gå, så endnu flere elever får deltagelsesmuligheder i almenområdet.
Din første og absolut prioriterede opgave er, sammen med medarbejdere, at omdanne en af vores grupper/klasser til et tilbud for elever, der profiterer af en mere autismepræget pædagogik og systematik. Derfor er det helt afgørende for os, at du kommer med en bred og dyb viden om AUTISME og autismepædagogik.
Helt generelt skal du:
- Være uddannet lærer og indstillet på at bedrive undervisning som en del af din portefølje. (Som udgangspunkt nedskrives du 5 lektioner med tilsvarende forberedelse – derudover nedskrives du evt. i lektioner i forbindelse med andre koordinerede opgaver der kunne være eks. MED, KU etc.) Opgaverne som koordinator aftales i et samarbejde med leder af Sirius.
- Gerne have suppleret dine kompetencer med uddannelse, f.eks. neuropædagogik eller lignende.
- Brænde for at styrke vores undervisnings- og aktivitetskultur (skole og fritid), så det emmer af motiverende og udviklende aktiviteter for vores unge mennesker – hvor hverdagen er fuld af nysgerrighed, glæde og positiv stemning – så forudsætninger for læring er i top.
- Agere ud fra, at det er os som professionelle, der bærer ansvaret for, at rammerne er tilpasset alle elever og er yderst fleksible – både i tankegange og pædagogik men også i praksis.
- Have flair for skemalægning og hensigtsmæssige løsninger ved fravær.
- Have kendskab til ADHD og helt uundgåeligt Autisme – men først og fremmest se mennesket frem for diagnosen.
- Møde vores elever som individer, der kan indtage hele verden og som kan vende deres umiddelbare udfordringer til stærke kræfter, der kan bringe dem langt i livet.
- Møde medarbejderne med nysgerrighed og høje forventninger – og kunne lede microporcesser hvor gruppepsykologien skaber synergieffekt frem for modstand. Det betyder du også skal være tydelig og rammesættende.
- Være en stærk klasseleder og performer. Vi har gennem de sidste år været i gang med at tone tilbuddet i en neuropædagogisk retning, hvilket forventes, at du er i stand til at være en del af. Der vil i indeværende skoleår være yderligere undervisnings og supervision, der understøtter tilgangen.
- Have en stærk mentaliseringsevne – også i situationer, hvor elevernes evne hertil forstyrres. Du skal kunne arbejde ud fra Susan Harts treenige hjerne og vende situationer med hurtig puls og uhensigtsmæssig høj arousal og adfærd ved hjælp af din egen mentaliseringsevne. Vi går ikke ind for hverken skæld ud eller konsekvenspædagogik!
- Kunne møde enhver handling og adfærd nysgerrigt, således at uanset handlingens karakter og form, så ved du, at handlingen giver mening, når du stiller dig nysgerrigt overfor den. Alt hvad vores elever gør, forstår vi som meningsfyldt og som vigtig information om, hvad eleven har brug for at blive mødt på, kompenseret for og udvikle strategier til.
- Kunne sætte relevante mål både fagligt, personlige og alment for og med eleven. Vi beskæftiger os meget med at udvikle og kompensere eksekutive kompetencer.
- Kunne gå forrest når noget bøvler – og vise vej og ikke mindst skabe tro på vejen frem.
- Være indstillet på at gå forrest og være initiativtager til, at skole og DUS hænger sammen i forhold til pædagogiske mål.
- Lede destribueret så vores DUS skinner igennem af sjove, livsbekræftende, motiverende aktiviteter, der gør en forskel for den enkelte og fællesskabet over den hele skoledag. Målet for dig er, at eleven har lyst til og ikke vil undvære DUS.
- Være initiativtager til et helt særligt ansvarsområde – nemlig at sørge for, at den gode historie og kernefortælling om Sirius udbredes – At lave den mest fantastiske fortælling om denne elevgruppe – blandt andet via sociale medier som Facebook mv. naturligvis indenfor GDPR lovens muligheder.
- Have interesse i at arbejde i et eksperimenterende, lærerigt miljø, hvor eleverne kommer først.
- Som koordinator skal du kunne skabe en røde tråd mellem Siriushusene (der er fordelt to steder på skolen) og sikre, at personalet oplever sig som en stor gruppe med fælles pædagogisk sigte..
Om Sirius:
Afdelingen ligger i 2 selvstændige huse, begge som en del af Sofiendalskolen.
Eleverne i Sirius visiteres til tilbuddet ét år ad gangen og opgaven i Sirius er, at hjælpe eleverne til igen at blive en del af almenfællesskabet. Derfor skal du være stærk i at kunne arbejde med og sætte mål – kompenserende og skubbende, således at eleverne udvikler strategier hertil. Her er der stort fokus på eksekutive-, emotionelle og sociale strategier. Vi håber i den kommende store byggeproces at få samlet vores specialtilbud i nye rammer.
Denne opgave fordrer naturligvis et tæt relations arbejde med både forældre og elev, hvorfor normeringen er væsentlig højere end i en almenklasse. Der er ligeledes et tæt samarbejde mellem pædagoger, lærere, tværfaglige samarbejdsparter og forældre omkring eleverne.
Undervisningen tager afsæt i de lovmæssige krav, med udgangspunkt i den enkelte elevs aktuelle udvikling. Ligeledes afspejler fritidsdelen, det der optager børnene/de unge med udgangspunkt i den enkeltes formåen og behov. Vi skal sikre, at vores elever trives bedst muligt og lærer mest muligt.
I Sirius lægger vi vægt på, at dagen er inddelt i struktur, forudsigelighed og genkendelighed til fordel for, at eleverne kan agere i hverdagen med en følelse af ro, tryghed og trivsel- mens de udvikler og træner kompetencer og strategier til igen at være en del af almenfællesskabet. Derfor er det vigtigt med indgående forståelse for arbejdet i en pædagogisk virksomhed som denne.
Om skolen:
Skolen er kendt for at går forrest i forhold til ny viden og prøvehandlinger. En af de spændende læringsaktiviteter vi har gang i på Sofiendalskolen, er vores arbejde med teknologier og it, derfor må du gerne (ikke et krav) have undervisningskompetencer indenfor det naturfaglige, som kan indgå i skolens indsats med teknologiforståelse. Vi har etableret nyt makerspace med robotter, programmering, microbits/ultrabits, 3D-printere og andre spændende teknologier. Har du interesse for eller kan se dig selv arbejde med vores makerspace i undervisning og aktiviteter, er det bestemt en fordel.
Sofiendalskolen er en særdeles udviklingsorienteret og velfungerende folkeskole med høje ambitioner. Vi prioriterer, at alle har det godt, lærer mest muligt og trives, bl.a. gennem en tidlig indsats.
Vi prioriterer ligeledes et godt arbejdsmiljø og arbejder altid for at bevare denne særlige ånd og det særlige kollegiale fællesskab, skolen er kendetegnet ved.
Sofiendalskolen ligger i Aalborg SV, er en stor byskole mellem Hobrovej, Hasseris og City Syd. Skolen fremstår som en tidssvarende og moderne skole med gode bygninger og faglokaler. På skolen er vi knap 700 elever og over 100 ansatte. Det betyder, at du dagligt vil omgås mange børn og voksne, der stiller krav om tydelighed, ligeværd, ordenssans, selvstændighed og en positiv indstilling til arbejdet. Et bæredygtigt arbejdsmiljø har høj prioritet på Sofiendalskolen.
Yderligere oplysninger om stillingen eller skolen fås ved henvendelse til skoleleder René Arnold Knudsen på 93520540, afdelingsleder Maiken Irming Andreasen på 99824646
Udvælges du til ansættelsessamtale inviteres du til et kort forbesøg inden samtalen. Dette for at styrke ansættelsesprocessen.
Ansøgningsfrist: 13. december 2022
Forbesøg: 14. – 16. december 2022
Ansættelsessamtaler: 19. december 2022
Ansættelsesdato: 1. februar 2022 eller snarest
Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.
I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.
Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.
Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.
Information og data
Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".
Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg
Jobbet er oprettet på vores service den 1.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.
- Lærer
- Aalborg
- Tirsdag den 13. december 2022
Lignende jobs
-
Lærer til fokusklasse
- Lærer
- Aalborg
-
Lærer til [xxxxx] – billedkunst
- Lærer
- Aalborg
-
Matematik- og tysklærer til Sulsted Skole
- Lærer
- Aalborg
Statistik over udbudte jobs som lærere i Aalborg
Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere i Aalborg.
Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Aalborg over tid
Dato | Alle jobs som lærere |
---|---|
25. december 2024 | 27 |
24. december 2024 | 28 |
23. december 2024 | 28 |
22. december 2024 | 28 |
21. december 2024 | 27 |
20. december 2024 | 24 |
19. december 2024 | 21 |
18. december 2024 | 22 |
17. december 2024 | 21 |
16. december 2024 | 23 |
15. december 2024 | 25 |
14. december 2024 | 26 |
13. december 2024 | 27 |
12. december 2024 | 29 |
11. december 2024 | 32 |
10. december 2024 | 31 |
9. december 2024 | 33 |
8. december 2024 | 37 |
7. december 2024 | 37 |
6. december 2024 | 36 |
5. december 2024 | 36 |
4. december 2024 | 37 |
3. december 2024 | 35 |
2. december 2024 | 35 |
1. december 2024 | 34 |
30. november 2024 | 35 |
29. november 2024 | 34 |
28. november 2024 | 31 |
27. november 2024 | 30 |
26. november 2024 | 29 |
25. november 2024 | 32 |
Værd at vide når du søger job som lærer i Aalborg
Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":
Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.
At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.
Bydele i Aalborg
Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:
Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.
Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.
Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.
Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.
Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.
Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.
Mere information om Aalborg
Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!