Vi søger de sidste to brikker til vores puslespil. Så kan du dække to af de tre følgende kriterier, så er det måske d...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalestrup

Er du uddannet dansklærer eller engelsklærer? Kan du undervise på vores hestelinje og eventuelt tilbyde valgfag, der passer på vores profil? Eller har du specialpædagogiske kompetencer, så du kan støtte elever med personlige udfordringer? Så er det måske dig vi leder efter!

Aalestrup Naturefterskole søger to lærere pr. 1/8-2022 eller snarest herefter

Kort om efterskolen

Aalestrup Naturefterskole er en ambitiøs og veletableret almen efterskole med god elevsøgning. Vi er beliggende i smukke omgivelser, i udkanten af Aalestrup by, i Himmerland på grænsen til det midtjyske. Skolen blev grundlagt i 1997 af lokale kræfter og relevante interesseorganisationer. Vi er en efterskole med plads til 118 elever fordelt på 9. og 10. klasse. Skolen har pt. fem linjefag: jagt-, lystfiskeri-, adventure-, golf- samt hestelinje. Vi er pt. 32 engagerede medarbejdere.
Aalestrup Naturefterskoles hverdag og daglig liv bygger på de Grundtvig / Koldske skoletanker og menneskesyn. Vi vægter den levende samtale, dialogen. Troen på at ligeværd, demokrati og frihed under ansvar er de bærende elementer i mødet mellem mennesker. Skolens DNA er naturen og mennesket.

Kort om hestelinjen

Der optages ca. 50 elever, hvoraf de fleste elever har deres egen hest med. Vi har egen ”gård” med udendørs ridebane samt ridehal og rytterstue kun 400 meter fra skolen. I forbindelse med gården har vi 25 tønder land med hestefolde. Skolen har egen staldmester og skolens berider står for den praktiske undervisning i spring og dressur. På hestelinjen har vi samarbejde med flere af Danmarks dygtigste hestefolk.

Vi søger 2 lærere, der samlet opfylder følgende kriterier:

  • Er uddannet dansk- eller engelsklærer eller som minimum har undervisningserfaring fra udskolingen.
  • Kan undervise på vores hestelinje, og at du her har bred viden om fx fodring, fordøjelse, reproduktion, hestens anatomi og eksteriør samt at du har god erfaring med praktisk håndtering af heste i alle sammenhænge.
  • Kan tilbyde valgfag, der passer til skolens profil.
  • Har kompetencer og lyst til at være støtteperson for elever med personlige og skolemæssige udfordringer
  • har kendskab til efterskoleformen, har interesse i at arbejde med unge mennesker og har lyst til at engagere dig i efterskolelivet.

Vi tilbyder:

  • et varmt, harmonisk og humoristisk arbejdsmiljø med både kompetente, engagerede og visionære medarbejdere, bestyrelse og ledelse.
  • mulighed for medindflydelse på din arbejdstid og arbejdsopgaver.
  • en skole der arbejder med en anerkendende pædagogik, som vejen til det gode og forpligtende fællesskab.

Med i stillingen hører også aften- og weekendtilsyn. Der kan også indgå arbejde som kontaktlærer.

Ansøgning:
Ansøgning bilagt CV og eventuelle referencer, sendes i en samlet PDF-fil pr. mail til [email protected] – ansøgningsfrist d. 20/7 og samtaler holdes i uge 30. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Forstander Jannie Dallgaard på 23233322.

Løn og ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes centralorganisation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalestrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Aalestrup
  • Søndag den 31. juli 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Aalestrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Aalestrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Aalestrup over tid

Dato Alle jobs som lærere
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1