Juridisk underviser til VIA Socialrådgiveruddannelsen i Aarhus - 8000

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Socialrådgiveruddannelsen i Aarhus søger en adjunkt/lektor med juridisk baggrund, der brænder for det sociale område, og for formidling og undervisning. Erfaring med og viden om udsatte voksne/psykiatri anses for særligt værdifuldt, men også erfaring fra arbejdsmarkedsområdet og andre områder med socialfaglig relevans har interesse.

Dine opgaver
Stillingens kerne vil være undervisning og udvikling i relation til socialrådgiveruddannelsen, herunder både den ordinære fremmødeuddannelse og den net-baserede uddannelse. Desuden indgår undervisning på relevante efter- og videreuddannelsesaktiviteter i VIA, samt mulighed for deltagelse i forsknings- og udviklingsarbejde, ligesom der vil være mulighed for at deltage i internationale aktiviteter som led i lektorkvalificering. Endelig må påregnes eventuelle mindre undervisningsopgaver på andre, relaterede uddannelser.

Alle adjunkter/lektorer er tilknyttet et tværfagligt team. Hvert team har ansvaret for definerede, tematiske dele af uddannelsen, og varetager primært undervisning samt udviklingsarbejde inden for disse områder. Uddannelsesbekendtgørelsen har tværfaglige læringsmål, hvorfor det forventes, at man som underviser sætter sig ind i det videngrundlag, der indgår i den undervisning, man medvirker i.

Du vil desuden skulle deltage i socialrådgiveruddannelsens og VIAs organisatoriske-, pædagogisk/didaktiske- og faglige udviklingsarbejde.

Som led i introduktionen får du som nyansat en erfaren kollega som mentor. Som adjunkt vil du indgå i et lektorkvalificeringsforløb, og du får tilknyttet en adjunktvejleder.

For ansøgere med forskningsmæssig interesse og -kompetence vil der være mulighed for at indgå i de eksisterende praksis- og udviklingsorienterede forskningsmiljøer i VIA.

Dine kompetencer
Ved stillingens besættelse vil der blive lagt vægt på ansøgere, som

  • kan dokumentere uddannelse som cand.jur. suppleret med relevant erhvervserfaring fra det socialfaglige felt,
  • er oprigtigt interesseret i at medvirke til at skabe god undervisning og understøtte de studerendes læring bl.a. ved at tilegne sig pædagogisk-didaktiske kompetencer,
  • gerne har erfaring med- eller kompetencer inden for forsknings-, udviklings- og projektarbejde,
  • er i besiddelse af IT-kompetencer på erfarent brugerniveau, samt gerne kompetencer og erfaring med brug af pædagogisk IT og brug af teknologi i borgerkontakt og socialt arbejde, eller i forbindelse med formidling.

Vi tilbyder
  • en spændende stilling med gode udviklingsmuligheder i et ambitiøst, travlt og foranderligt uddannelsesmiljø,
  • medindflydelse og medansvar,
  • et velfungerende, uformelt og dynamisk arbejdsmiljø med dygtige og gode kolleger.

Ansættelsessted
Du ansættes på VIA University College, socialrådgiveruddannelsen i Aarhus. Hovedarbejdssted er Campus C, Ceresbyen 24, 8000 Aarhus C, men der må forventes aktiviteter i hele Region Midtjylland.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er fast med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og aftaler indgået med relevant faglig organisation.

Ansættelsen er omfattet af Bekendtgørelse om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole nr. 1065 af 4. juli 2016 og Bekendtgørelse om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og visse maritime uddannelsesinstitutioner. nr. 1227 af 23. oktober 2018.

Link til stillingsstrukturen:
https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=183358

Link til lektorkvalificeringsbekendtgørelsen:
https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=203627

Er du interesseret?
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til uddannelsesleder Bente Vibeke Lauridsen, tlf. 8755 3367, eller koordinator for det juridiske vidensområde Christina Sophie Holck Lebel, tlf. 8755 3376.

Samtaler forventes afholdt i uge 25 (1. runde) og uge 26 (2. runde).

Du kan læse mere om uddannelsen her.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning. I fællesskab leverer vi fremragende uddannelser til alle vores studerende, så de med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på samfundet. Vi arbejder dedikeret for at inddrage FN’s verdensmål i alle vores uddannelser, og i 2019 er VIA for tredje år kåret som årets entreprenante uddannelsesinstitution.
VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link:
https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.



Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Århus C
  • Onsdag den 17. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som lærere
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 2
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1