Underviser i psykologi, VIA Socialrådgiveruddannelsen i Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Socialrådgiveruddannelsen i Aarhus søger en adjunkt/lektor med en uddannelse i psykologi til ansættelse per 1. januar 2023. Det vil være en fordel, hvis kandidaten har gennemført relevant videreuddannelse, og/eller har relevante erhvervserfaringer.

Om stillingen
Vi søger en underviser, der er optaget af psykologiens betydning for socialt arbejde og socialrådgivning, og som engageret og aktivt vil medvirke til at udvikle uddannelsen og undervisningen bl.a. med det formål at sikre, at de studerende får kompetencer til at omsætte de psykologiske teorier til faktisk socialt arbejde, og bliver velkvalificerede socialrådgivere.

En stilling som underviser ved Socialrådgiveruddannelsen i Aarhus betyder, at man ofte har et felt, man arbejder særligt i dybden med. Man forventes også at skulle undervise i andre tematikker samt fungere som bachelorvejleder, hvorfor en bred viden inden for det psykologiske felt er en nødvendighed. Foruden undervisning vil der være opgaver inden for eksempelvis modulkoordination, udviklingsopgaver m.v., ligesom man vil skulle undervise på efter- og videreuddannelserne i VIA.

En del af stillingen som underviser vil være at kvalificere sig til lektorgodkendelse. Som adjunkt indgår man i et lektorkvalificeringsforløb, og får tilknyttet en adjunktvejleder.

Dine kompetencer
Ved stillingens besættelse vil der blive lagt vægt på ansøgere, som

  • er uddannet cand.psych, gerne suppleret med ph.d. eller autorisation
  • har professionsrelevante erhvervserfaringer og interesse for det socialfaglige felt
  • har undervisnings- og vejledningserfaring, gerne fra Socialrådgiveruddannelsen
  • har erfaring med udviklings- og vejledningsarbejde.

Dine opgaver
Stillingen omfatter undervisning ved Socialrådgiveruddannelsen, herunder undervisning på både fremmøde- og net-uddannelsen i relevante områder af almen udviklingspsykologi, klinisk psykologi og psykiatri, samt undervisning i personligheds- og socialpsykologi. Derudover forventes, at man underviser på efter- og videreuddannelserne i VIA, ligesom der vil være mulighed for at indgå i forsknings- og udviklingsarbejde. Endelig forudsættes aktiv deltagelse i relevante fora, udviklingssammenhænge og samarbejder på uddannelsen og i VIA.

Om os
VIA Socialrådgiveruddannelsen i Aarhus udbyder uddannelsen både som fremmøde- og net-baseret uddannelse, og vi optager 377 studerende årligt.

Du vil blive tilknyttet ét af uddannelsens tre teams, som er tværfagligt sammensat af undervisere funderet i socialt arbejde, psykologi, jura og samfundsvidenskab. De tre teams varetager udviklingen, gennemførelsen og evalueringen af undervisning, vejledning og eksamen. Vi er optaget af at styrke de studerendes læring gennem bl.a. praksisrelatering, målrettet didaktik, digitale redskaber og forskellige former for vejledning og feedback.

Du kan læse mere om uddannelsen her.

Vi tilbyder

  • En spændende stilling med gode udviklingsmuligheder i et ambitiøst og foranderligt uddannelsesmiljø
  • Et veltilrettelagt og opkvalificerende adjunktforløb, hvis du ikke er lektorkvalificeret
  • En værdibaseret organisation med kompetente og engagerede undervisere, der er med til at præge fremtidens socialrådgivere
  • Et godt socialt og fagligt miljø med gode kollegiale relationer, hvor vi både udfordrer og hjælper hinanden
  • Fleksibel arbejdstid og mulighed for at arbejde hjemme, når opgaven tilsiger det
  • En aktiv personaleforening, der giver mulighed for hyggeligt samvær på tværs af afdelinger
  • Gratis parkering i Ceresbyen, aflåst cykelkælder og gode omklædnings- og badfaciliteter, gratis adgang til fitnesslokale og en rigtig god kantine.

Ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og aftaler indgået med relevant faglig organisation.
Ansættelsen er omfattet af Bekendtgørelse om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole nr. 1458 af 24. juli 2021 og bekendtgørelse om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og visse maritime uddannelsesinstitutioner. nr. 673 af 13. maj 2020.

Link til stillingsstrukturen:
https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2021/1458

Link til lektorkvalificeringsbekendtgørelsen:
https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2020/673

Lektorer, som er bedømt eller har fået merit efter 2003-stillingsstrukturen, kan vedlægge ansøgningen en anmodning om lektorbedømmelse efter kapitel 5 i lektorkvalificeringsbekendtgørelsen.

Hovedarbejdssted er Campus C, Ceresbyen 24, 8000 Aarhus C, men der må forventes aktiviteter i hele Region Midtjylland.

Stillingen har som udgangspunkt et gennemsnitligt, ugentligt timetal på 37 timer. Andet kan aftales.

Tiltrædelse 1. januar 2023.

Er du interesseret?
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til uddannelsesleder Anne-Sofie Wall Christensen, tlf. 8755 3315, eller koordinator for det psykologiske vidensområde Trine Maria Færch, tlf. 8755 3312.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 47.

Ansøgning
Ansøgningen skal være os i hænde senest den 13. november 2022.
Eksamensbevis for bestået bachelor- og kandidatuddannelse inkl. karakterer bedes vedlagt ansøgningen.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 18.800 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 30.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.040 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Århus C

Lignende jobs

  • Lærer (studiejob) i Århus N

    Vil du være med til at inspirere gymnasielever og udbrede kendskabet til din uddannelse og profession? Hos VIA på Vejen får du et studierelevant job, hvor du udvikler dig fagligt, styrker dine form..
    • Lærer
    • Århus N
    Få mere info
  • Lærer i Århus

    Lærer søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Lærer
    • Århus
    Få mere info
  • Lærer i Århus

    På Lisbjergskolen søger vi pr. 1. august, eller snarest muligt derefter, en underviser i matematik, idræt samt madkundskab med primær tilknytning til vores kommende 7. årgang. (Bemærk kort ansøgnin..
    • Lærer
    • Århus
    Få mere info
  • Lærer i Århus V

    Ser du en udfordring i at arbejde inden for din egen studieretning og undervise andre studerende i fag, du selv tidligere har været igennem - og befinder du dig godt i et arbejdsmiljø, der er profe..
    • Lærer
    • Århus V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som lærere
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 5
25. juni 2024 4
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 6
20. juni 2024 7
19. juni 2024 7
18. juni 2024 7
17. juni 2024 6
16. juni 2024 7
15. juni 2024 8
14. juni 2024 8
13. juni 2024 7
12. juni 2024 9
11. juni 2024 14
10. juni 2024 16
9. juni 2024 18
8. juni 2024 18
7. juni 2024 19
6. juni 2024 18
5. juni 2024 18
4. juni 2024 19
3. juni 2024 19
2. juni 2024 21
1. juni 2024 21
31. maj 2024 20