Lærer med høje ambitioner og modet til at stille spørgsmål

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Skovvangskolen er en 2-3 sporet byskole med små 600 elever. Skolen er en rigtig folkeskole i og med, at vi har elever fra vidt forskellige baggrunde. Dette er en af vores store styrker, idet vi formår at skabe berigende faglige og sociale fællesskaber på tværs af vores elever. På Skovvangskolen arbejder vi fokuseret med, at alle elever uanset deres personlige, faglige eller sociale udgangspunkt oplever at blive passende udfordret, så de står på tæerne i løbet af deres skoletid, da vi på den måde tror, at de bliver så dygtige så mulige.
Vi søger konkret en medarbejder til vores indskoling-mellemtrin, der skal kunne varetage undervisningen i matematik på 5. årgang. Skolen er afdelingsopdelt (0-4. klasse, 5-9. klasse og specialafdelingen), men vi har medarbejdere, der grundet specielle fagkombinationer eller ønsker går på tværs af afdelingerne. Vores fagfordeling er ikke endelig på plads, da vi ønsker at kunne tage højde for de fag og fagkombinationer vores nyansatte lærer har. Vi er derfor interesseret i lærere, der har forskellige andre linjefag, hvilket kunne være N/T, engelsk, tysk, fransk, biologi, historie m.fl. Disse fag vil kunne være i den nye medarbejders primære afdeling eller i en af de andre afdelinger.
Skovvangskolen er præget af en høj social kapital på tværs af vores medarbejdere og afdelinger. Vi har både yngre og ældre medarbejdere, der alle er klar til at tage mod en ny kollega. Det er ikke vigtigt for os, hvorvidt der er tale om en nyuddannet lærer eller en erfaren lærer. De største ønsker til en ny medarbejder er:
  • Vores elever ønsker sig en lærer, der er dygtige til med afsæt i positive relationer at opbygge en ambitiøs klassekultur, hvor alle elever udfordres. Det er vigtigt for eleverne, at du hjælper dem gennem skoledagen med en tydelig struktur og klare faglige mål, men også med et glimt i øjet og med plads til en enkelt eller to omveje.
  • Dine kommende kollegaer ønsker sig en kollega, der med både drive og fast plantede fødder kan indgå som en sparringspartner omkring såvel elever, klasser, fagene og skolens udvikling. Du vil som ny medarbejder få gode muligheder for støtte, sparring og udvikling i samarbejde med kolleger og ledelsen på Skovvangskolen.
  • Din kommende ledelse på Skovvangskolen ønsker sig en medarbejder, der vil være med til at gøre en forskel for vores elever og Skovvangskolen som helhed ved bl.a. at være med til at stille de spørgsmål, der udvikler os som skole.

Skovvangskolens virke er baseret på værdierne Respekt, Læring og Fællesskab, hvilket konkret kommer til udtryk ved, at vi tilstræber at være en skole, hvor der er:
  • Fællesskaber og tryghed for alle – vi arbejder derfor bl.a. på at udvikle vores venskabsklasser samt elev-elev læring.
  • Differentieret undervisning, hvor alle elever skal stå på tæerne – vi arbejder derfor med at systematisere elevsamtaler og holddeling ud fra f.eks. sociale grunde, niveau og køn.
  • Varieret undervisning, der understøtter elevernes motivation – vi arbejder derfor bl.a. med fagdage, hvor der er rig mulighed for at udnytte nærområdet i undervisningen.


Stillingen er på fuld tid med ansættelse d. 1.8.20.
Ansøgningsfristen er søndag d. 24.5 kl. 12.00. Samtaler afholdes onsdag d. 27.5.
Hvis du er nysgerrig på stilling på Skovvangskolen, så kan vi sagtens forstå, hvis du lige har behov for at blive lidt klogere inden, at du søger. Vi stiller os derfor til rådighed i forhold til spørgsmål via mail og telefon, når vi nu ikke kan mødes ansigt til ansigt grundet corona. Du kan kontakte viceskoleleder Frank Hansen med spørgsmål
Kontaktoplysninger:
Frank Hansen på telefon 41 857 064 eller email [email protected]

Hvis du vil vide mere om skolen, så kan du finde informationer på vores facebookside og hjemmeside: https://skovvangskolen.aarhus.dk/

AnsøgningKlik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Århus N
  • Søndag den 24. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Århus N over tid

Dato Alle jobs som lærere
19. september 2024 3
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 6
12. september 2024 5
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 2
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2