Underviser i logopædi søges til efter- og videreuddannelsen ved [xxxxx] (tidsbegrænset)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

I VIAs efter- og videreuddannelse oplever vi stor interesse og søgning til vores uddannelsesretning på pædagogisk diplom (PD) i logopædi.

Derfor søger vi nu en adjunkt til en tidsbegrænset stilling med en gennemsnitlig arbejdstid på 20 timer pr. uge, som sammen med nuværende medarbejder, kan være med til at udvikle og fremtidssikre den logopædiske uddannelse i VIA.
På logopædi-uddannelsen sigter vi en høj undervisningskvalitet med løbende udvikling, således at den bidrager til at kvalificere og matche de krav, der stilles ude i praksis.
Herudover vil det være en fordel, hvis du har viden og kompetencer inden for det special- og/eller neuropædagogiske område, hvor vi både løser diplomundervisning samt kurser.

Du vil således også skulle indgå i skræddersyede konsulent- og undervisningsopgaver og bidrage til den generelle udvikling i form af fx udvikling af kursusudbud, koordinering mv.

Kvalifikationer og personlige kompetencer
Vi søger en logopæd med erfaring inden for det logopædiske fagområde. Det er et krav, at du har en relevant uddannelse på kandidat- eller masterniveau.

Vi søger en ny kollega, som:

  • Motiveres af at efteruddanne fremtidens logopæder på professionsbachelorniveau
  • Er faglig opdateret med kendskab til nyeste viden på det logopædiske område
  • Kan lide at sætte teori på praksis og formidle god undervisning til studerende med forskellig baggrund
  • Har bred praksiserfaring fra det logopædiske område
  • Er fortrolig med forskellige undervisningsformer – herunder digitalt understøttet undervisning
  • Har fingeren på pulsen, ser udviklingspotentialer på området og kan både selvstændigt og i samspil med kollegaer medvirke til udvikling af feltet
  • løbende opstiller mål for dit arbejde og arbejder selvstændigt frem mod disse
  • bidrager aktivt og selvstændigt til videndeling- og udvikling af faglige felter
  • Kan bidrage med undervisning ind i specialpædagogiske eller neuropædagogiske fagområder

Vi tilbyder
Hos os bliver du en del af et inspirerende og udviklende arbejdsfællesskab i en organisation, hvis speciale er efter- og videreuddannelse i samarbejde med praksis. Vi har høje ambitioner og et stærkt fagligt miljø, hvor vi til stadighed stræber efter at blive dygtigere til kerneopgaven. Vi har et godt arbejdsmiljø, hvor vi hjælper og bakker hinanden op. Til stillingen er der derfor også knyttet et mentorforløb.

Når du bliver vores nye kollega får du de bedste kolleger og en visionær ledelse, der sætter retning i et miljø, hvor der er fokus på værdierne tillid og samarbejde.

Som tidsbegrænset ansat underviser i Efter- og Videreuddannelsen er dine primære opgaver knyttet til det logopædiske område – dette med undervisning på pædagogisk diplom samt kurser.

Ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og aftaler indgået med relevant faglig organisation.
Ansættelsen er omfattet af Bekendtgørelse om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole nr. 1458 af 24. juli 2021 og bekendtgørelse om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og visse maritime uddannelsesinstitutioner. nr. 673 af 13. maj 2020.

Link til stillingsstrukturen:
https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=183358
Link til lektorkvalificeringsbekendtgørelsen:
https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2021/1458

Lektorer, som er bedømt eller har fået merit efter 2003-stillingsstrukturen, kan vedlægge ansøgningen en anmodning om lektorbedømmelse efter kapitel 5 i lektorkvalificeringsbekendtgørelsen.

Da der er tale om en tidsbegrænset ansættelse, er der ikke mulighed for at kvalificere sig til lektorbedømmelse.

Arbejdstiden er gennemsnitligt 20 timer om ugen.
Du bliver ansat med start den 1. marts 2022 eller snarest derefter. Der er tale om en tidsbegrænset ansættelse for et år, og der vil evt. være en mulighed for forlængelse.
Arbejdssted er Campus Nord, Hedeager 2, Aarhus N. Det forventes, at du har kørekort og bil til rådighed.

Er du interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Dorte Dinnesen på 8755 1971 [email protected]
Vi skal have din ansøgning senest tirsdag d. 11. januar 2022, og vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 3. Der vil evt. være en 2. samtale i uge 4.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. Fordi det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt.I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Århus N

Lignende jobs

  • Lærer i Århus

    Om jobbet:Tiltrædelse: mandag d. 12. august 2024 – eller hurtigst muligt derefterStillingen er på 29,8 timer ugentligtLinjefag: Dansk, historie, engelsk, kristendom, billedkunstÅrgange og samarbejd..
    • Lærer
    • Århus
    Få mere info
  • Lærer i Århus

    Stillingen er på 50 % Erfaring med Skole for Alle og specialpædagog vil være en fordel Din profil:Du har linjefagskompetence i naturteknologi og også gerne i billedkunst. Du har arbejdet som res..
    • Lærer
    • Århus
    Få mere info
  • Lærer (vikar) i Århus

    Om jobbet:Er du matematik- og fysiklærer og brænder du for at arbejde med en mangfoldig elevgruppe? Sødalskolen søger en matematik- og fysiklærer til et barselsvikariat pr.1.8.2024 til og med 30..
    • Lærer
    • Århus
    Få mere info
  • Lærer i Århus

    Om jobbet:Gammelgaardsskolen har en ledig lærerstilling til besættelse hurtigst muligt. Stillingen er fast og på fuld tid.Skemaet består af to matematikhold på 7. årgang, et fysik/kemi og et hi..
    • Lærer
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Århus N over tid

Dato Alle jobs som lærere
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 2
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3