Markedskonsulent til efter- og videreuddannelsen på [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Vi søger endnu en markedskonsulent, der brænder for og har erfaring med kompetenceudvikling til voksne og som sammen med vores øvrige markedskonsulenter vil være med til at sikre aftaler med vores kommuner, region og jobcentre om opkvalificering.

Vi søger en markedskonsulent til følgende opgaver:

Vores nye markedskonsulent skal have fokus på udvikling af før-forløb primært inden for det sundhedsfaglige område, men det kan også være indenfor andre fagområder. Formålet med før-forløbene er, at den enkelte afklares og opkvalificeres til enten ordinær uddannelse eller ufaglært beskæftigelse. På forløbene bliver deltagerne introduceret til brancheområdet, og de modtager også ofte danskundervisning. Målgruppen for før-forløb er ledige og andre, der ikke er i beskæftigelse.

Vores nye markedskonsulent skal samarbejde med kommunernes jobcentre og forvaltninger og med SOSU Østjyllands uddannelsesvejledere. Som markedskonsulent for før-forløbsområdet, bliver du den, der indgår aftaler med kommunerne og med beskæftigelsesområdet om, hvilke konkrete forløb, der skal udvikles og igangsættes i SOSU Østjyllands dækningsområde.

Du bliver den, der har kontakten til nøglepersoner hos kommuner, faglige organisationer, jobcentre og integrationsafdelingerne. Du bliver den der, i tæt dialog med afdelingens andre markedskonsulenter, underviserne og chefen for efteruddannelsesområdet, udarbejder oplæg og samarbejdsaftaler til relevante samarbejdspartnere. Du kan efter behov blive inddraget i andre markedskonsulentopgaver i efter- og videreuddannelsesafdelingen.

Vi lægger vægt på, at du har erfaring som underviser og konsulent inden for efter- og videreuddannelsesområdet generelt, så du kender og forstår, hvordan der arbejdes i dette område. Det vil være en fordel, at du har en sundhedsfaglig eller pædagogfaglig baggrund, så du har indsigt i, hvilke kompetencer der er efterspurgt hos kommunerne.

Vi lægger desuden vægt på, at du har kendskab til de målgrupper, vores kurser og uddannelser henvender sig til. Vi lægger også vægt på, at du har kendskab til de særlige tilbud, der er for målgrupper, der ikke har de nødvendige dansksproglige og måske heller ikke faglige og kulturelle forudsætninger for at gennemføre en AMU-uddannelse på ordinære vilkår.

Og så er det et krav, at du har kendskab til og erfaringer med regler og muligheder indenfor opkvalificering af ledige og andre, der ikke er i beskæftigelse, og du har dermed viden om regler og rammer for før-forløb i forhold til beskæftigelsesindsats, AMU-lovgivningen, IGU-regler, mv.

Vi forventer, at du:

  • Er udadvendt og god til at skabe og udvikle relationer.
  • Finder motivation i at være aktivt opsøgende og udviklende i dialogen med samarbejdspartnere og rekvirenter.
  • Kan lide at arbejde med kompetenceudvikling både for et bredt udsnit af voksne med forskellig baggrund, og i dybden med specialisering inden for særlige emner.

  • Er udviklingsorienteret og en teamplayer, der deler sin viden og glædes over andres succes.
  • Har relevant videregående uddannelse på diplom-, master- eller kandidatniveau og formelle kompetencer, der matcher opgaverne.
  • Har mindst 5 års relevant erhvervserfaring.

SOSU Østjylland er udviklingsorienteret og tilbyder et stærkt fagligt pædagogisk miljø, hvor nye idéer hilses velkommen.

Du får en grundig introduktion til jobbet som markedskonsulent, og du samarbejder tæt med øvrige markedskonsulenter, undervisere, kursuskoordinatorer og ledelsen. Vi har moderne undervisningslokaler, gode IT-faciliteter og vi kommunikerer og deler gerne digitalt.

Tiltrædelse er 1. januar 2024 eller snarest derefter. Det primære arbejdssted vil enten være på skolens adresse i Aarhus eller Silkeborg, men du må forvente arbejdsdage på alle skolens afdelinger. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer ugentligt, men vi er åbne for andre ønsker. Der vil primært være opgaver i dagtimerne, men arbejde om aftenen og i enkelte weekender kan forekomme.

Ansøgning med bilag (CV, uddannelsesbeviser og dokumentation for relevant erfaring) skal være skolen i hænde senest 9. november 2023 kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler afholdes den 15/11 og den 27/11 på SOSU Østjylland, Hedeager 33, Aarhus N.

Der modtages kun elektroniske ansøgninger. Følg linket på skolens hjemmeside www.sosuoj.dk under ledige stillinger.

Stillingen aflønnes efter overenskomsten imellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation. Cirkulære om organisationsaftale af 2. december 2019 for ledere og lærere ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse, der udbyder de grundlæggende social- og sundhedsuddannelser (herunder SOSU-skoler).

Nærmere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til efter- og videreuddannelseschef Hanne Mentz Nedergaard, tlf. 25 15 62 03.

Generelt om skolen:

SOSU Østjylland er en selvejende, statslig uddannelsesinstitution med afdelinger i Aarhus, Silkeborg og Skanderborg. Vi udbyder og udvikler fagligt stærke uddannelser til fremtidens velfærdssamfund:

  • Erhvervsuddannelserne til social- og sundhedshjælper, social- og sundhedsassistent, pædagogisk assistent og tandklinikassistent
  • Den erhvervsfaglige studentereksamen EUX Velfærd
  • Efteruddannelse og kurser inden for social- og sundhedsområdet, det pædagogiske område og det præhospitale område

Vi har ca. 3.000 elever og kursister og ca. 200 ansatte. Vi har høje ambitioner på skolens og elevernes vegne, og vi stræber efter en meningsfuld hverdag, hvor fællesskab, sundhed og pædagogik er i balance. Sådan sikrer vi fremtidens kernevelfærd.

Læs mere på www.sosuoj.dk

SOSU Østjylland opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Århus N
  • Torsdag den 09. november 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Århus N over tid

Dato Alle jobs som lærere
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 6
12. september 2024 5
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3