Erfaren underviser og konsulent søges til 0-6 års området i Efter- og videreuddannelsen, [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Vi ser meget gerne en ansøgning fra dig, der har indgående kendskab til småbørnspædagogik (0-6 år), lovgivningen på området og ikke mindst dig, der vil betegne dig selv som en meget erfaren underviser med stærke konsulentkompetencer. Har du tillige erfaring og viden om det fritidspædagogiske område er det en fordel.

Vi søger altså dig der kan stå sikkert og med høj kvalitet i mødet med både pædagoger og ledere og som ved at det vi gør, skal komme børnene til gavn. Vi søger dig, der har en baggrund som pædagog og/eller leder og også meget gerne har været konsulent i fx en kommunal forvaltning og/eller arbejdet med kompetenceudvikling af erfarne pædagoger og ledere i andet regi.

Derudover er det et krav, at du har en uddannelse på kandidat- eller masterniveau og måske har du endda en Ph.d.

I din ansøgning ser vi gerne, at du skriver dine særlige videns- og kompetenceområder tydeligt frem ift. 0-6 års området og evt. det fritidspædagogiske og at du illustrerer, hvordan kompetencerne er kommet i spil gennem dine tidligere jobs.

Om stillingen

Størstedelen af dine arbejdsopgaver vil centreres om og veksle mellem underviser- og konsulentopgaver. Dine opgaver og ansvarsområder vil altså især være kompetenceudvikling af medarbejdere, der skal udvikle og/eller forandre den pædagogiske praksis til gavn for børnene. Du vil skulle undervise på rekvirerede og skræddersyede forløb, på vores åbne udbud på den pædagogiske diplomuddannelse, og du vil skulle lave temadage, konferencer og løse konsulentopgaver.

Du vil herudover skulle løse interne (udviklings)opgaver og over tid vil du kunne indgå i en variation af udviklingsopgaver f.eks. samarbejde med sektoren, for ministerier mv.

Pædagogik og opvækst i VIA Efter- og videreuddannelse (EVU)

Stillingen er placeret i EVU-fagmiljøet pædagogik og opvækst.

Vi samarbejder tæt med vores kommuner i Regionen, med sektoren og vi løser forskellige udviklingsopgaver for ministerier mv.

Vi er et bredt sammensat fagmiljø, der praksisnært og med høj kvalitet løser en variation af kompetenceudviklingsopgaver inden for dagtilbuds- og det fritidspædagogiske område, de specialiserede institutioner samt PPR. Kompetenceudviklingsaktiviteter er ofte skræddersyede og rekvirerede forløb og løses i tæt samarbejde med aftagerne.

Herudover uddanner vi også logopæd ‘er og vi bidrager også med undervisning og udvikling på og af den pædagogiske diplomuddannelse.

Der er højt til loftet og du har stor indflydelse på den interne koordination og udvikling af aktiviteter i tæt samarbejde med kolleger og ledelse. Vi både samarbejder om opgaver og vi arbejder alene. Vi er løbende undersøgende på de diskurser, som rører sig på området både fagligt og strukturelt, og vi lærer sammen i forskellige faglige fora.

Vi værdsætter en kombination af høj grad af foretagsomhed, selvstændighed, godt kollegaskab samt stærke samarbejdsrelationer - både internt og eksternt.

Dine opgaver vil variere over tid og omfatter:

  • Undervisning på vores pædagogiske diplomuddannelser (PD) i det åbne udbud.
  • Undervisnings- og konsulentopgaver, som er skabt i tæt samarbejde med vores aftagere – dette i form af f.eks. PD-moduler, kurser, temadage, fyraftensoplæg, webinar/online forløb, faglig sparring i praksis, observationer i praksis, udviklingsprojekter mv.
  • Opgaverne vil være bredt forankret i 0-6 års området samt det fritidspædagogiske område
  • Udvikling af efter- videreuddannelse tilbud inden for 0-6 års området og evt. det fritidspædagogiske område
  • Proces- projektledelse
  • Evt. deltage i forsknings- og udviklingsaktiviteter
  • Skabe projekter og bidrage til projektansøgninger
  • Samarbejder med ministerier

Vi søger en kollega der:

  • Har dybdegående faglig viden og erfaring fra 0-6 års området og måske også det fritidspædagogiske.
  • Kan sætte egne underviser- og konsulentkompetencer i spil på mangfoldige måder sådan, at praksis udvikles til gavn for børnene
  • Er faglig opdateret med nyeste udvikling inden for 0-6 år og kender lovgivningen indgående.
  • Formår og trives i at navigerer i mange opgavetyper og med mange forskellige aktører. Du er imødekommende og har gode samarbejdsevner
  • Trives med forandringer og drives af vedvarende udvikling af eget samt kollegaers faglighed til gavn for praksis
  • Har fingeren på pulsen og ser udviklingspotentialerne for området på både kort - og lang sigt og formår af omsætte disse til relevant efter- og videreuddannelse. Og kan gøre dette med foretagsomhed, selvstændigt og i samarbejder.
  • Du er nysgerrig på aktuelle samfundsmæssige forandringer og behov – fx AI, digitale teknologier og bæredygtighed samt har mod på at inddrage dette i din undervisning og opgaveløsning
  • Trives i et foranderligt og udviklingsorienteret miljø, hvor der i perioder kan være ’mange bolde luften’

Løn- og ansættelsesforhold:

Løn- og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende aftaler og overenskomst inkl. pension inkl. pensionsbidrag.
Ansættelsen er omfattet af Bekendtgørelse om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole nr. 1458 af 24. juli 2021 og bekendtgørelse om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og visse maritime uddannelsesinstitutioner. nr. 673 af 13. maj 2020.

Link til stillingsstrukturen:
https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2021/1458
Link til lektorkvalificeringsbekendtgørelsen:
https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2020/673

En fastansættelse på fuldtid med mulighed for nedsat tid, minimum 32 timer pr. uge.

Ansættelse senest 1. maj 2024

Arbejdssted er Aarhus N, men dine opgaver vil være i hele Region Midt samt nationalt. Det forventes derfor at du har kørekort og bil til rådighed.

Vi opfordrer interesserede ansøgere til at have orienteret sig i den pædagogiske diplomuddannelse.

Om VIA Efter- og videreuddannelse

I VIA Efter- og videreuddannelse er vi optaget af at være en del af løsningen på aktuelle samfundsudfordringer, organisationers kompetencebehov og den enkeltes ønsker for fremtiden. Derfor arbejder vi med at skabe bæredygtige uddannelser og sikre gode karrieremuligheder gennem et helt arbejdsliv.

Vi arbejder med videreuddannelse på diplom- og akademiniveau, kurser, konferencer og skræddersyede forløb, som alle sammen tager udgangspunkt i og matcher behovet hos vores aftagere og samarbejdspartnere. Vi er organiseret i stærke fagmiljøer, der er målrettet forskellige faggrupper og sektorer, hvilket sikrer, at vi kan bidrage med kompetenceudvikling og viden, der kan omsættes til handling i praksis.

Vi kan tilbyde en fleksibel hverdag med stor indflydelse på tilrettelæggelsen af dine opgaver. Hos os bliver du en del af inspirerende og udviklende fagmiljøer i en organisation, hvis speciale er efter- og videreuddannelse i tæt samarbejde med praksis.

Er du interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte efter- og videreuddannelseschef for Pædagogik og opvækst, Dorte Qvortrup Dinnesen på 8755 1971, [email protected]

Ansøg stillingen via vores online rekrutteringssystem.

Vi skal have din ansøgning senest 1. marts 2024 og vi forventer at holde samtaler marts måned.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 19.100 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 21.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Århus N

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Århus N over tid

Dato Alle jobs som lærere
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 6
12. september 2024 5
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 2
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2