Møllevangskolen søger to lærere til fastansættelse på vores mellemtrin og udskoling, so...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus V

Om jobbet:
Fra 1. august 2020 søger Møllevangskolen to dygtige og ambitiøse lærere til fastansættelse i vores almenklasser på mellemtrinnet og i vores udskoling.
Vores motto er ”et godt sted at være – et godt sted at lære”. Vi har brug for lærere, som kan hjælpe os med at leve op hertil.
Så kan du løfte elevernes faglige niveau, og har du gode relationskompetencer samt er stærk til klasserumsledelse, så vil Møllevangskolen være et godt match for dig.

Din profil:
Konkret er vi på udkig efter følgende profiler, hvoraf lærere som kan læse musik, håndværk og design samt matematik eller dansk, vil blive prioriteret:
  • A: Musik og matematik eller dansk på 6. årg, hvor der er forventning om, at man fører klassen videre. I denne stilling er musikken det allervigtigste fag, og har du en kombination med praktiske fag som HDS og madkundskab, er det også en kombination, vi er meget interesseret i.
  • B: HDS, matematik på 6. årg. og N/T på mellemtrinnet og i udskolingen.


Hertil ser vi gerne, at du har erfaring med/lyst til
  • at samarbejde på tværs og løfte i flok
  • at arbejde datainformeret og på baggrund heraf udvikle din pædagogiske og didaktiske praksis
  • at arbejde inkluderende, herunder at undervise elever med dansk som andetsprog


Derfor skal du vælge os:
Som lærer vil du være en værdsat del af teamet ift. arbejdet med opgaven med at sikre et trygt og lærerigt miljø i undervisning og fritid, herunder kontakten til de enkelte børn og deres forældre.
Som ansat på Møllevangskolen vil du være en aktiv del af skolens hverdag med traditioner på tværs af årgangene.
Børnegruppen i både Møllevangskolens special- og distriktsklasser er præget af en stor mangfoldighed – helt i tråd med vores skoledistrikt, som også er mangfoldigt.
Du skal forvente både at blive udfordret og få rigtig meget retur i form af glade børn og forældre, der sætter pris på dit arbejde – og dertil kommer gode kolleger samt understøttende ledelse tæt på.

Løn og ansættelsesvilkår:Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst.
Stillingerne er faste stillinger på 37 timer pr. uge og med tiltrædelse pr. 1. august 2020.
Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest.Stillingen er til enhver tid betinget af en anmærkningsfri børneattest.
Hvis du vil vide mere:
Du kan kontakte viceskoleleder Annette Teilmann Demant ([email protected]) eller skoleleder Thomas Chr. Trønning ([email protected]) for nærmere oplysninger.
Læs mere om skolen på www.moellevang-skole.dk

AnsøgningKlik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist er onsdag den 3. juni 2020 kl. 12.00.
Husk at vedlægge CV med afgangsbevis fra seminaret med karakterer.
Vi indkalder kun læreruddannede
Ansættelsessamtaler onsdag den 10. juni.

Om os
Møllevangskolen er en grøn midtbyskole – tæt på byen og lige op af Botanisk Have i Aarhus.
Vi bryster os af at være indbegrebet af en rigtig folkeskole. Vi har således en mangfoldig elevgruppe, når man ser på elevernes sociale og sproglige baggrund.
Skolens har på nuværende tidspunkt godt 450 elever, og rummer både almen- og specialklasser. Vi har udsigt til at blive flere elever, hvilket vi fysisk også har plads til.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus V.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Århus V
  • Onsdag den 03. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Århus V

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Århus V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Århus V over tid

Dato Alle jobs som lærere
21. august 2024 1
20. august 2024 1