Lærere med erfaring inden for specialpædagogik søges til Herstedøster Skoles specialklasser (Genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Vi fandt i første omgang ikke de rigtige kandidater, så Herstedøster Skole søger stadigvæk uddannede lærere, med hjerte og hjerne for elever med specialpædagogiske behov.

Vi opnormerer en af vores grupper, samtidig med at en af vores dygtige lærere har valgt at gå på pension og en anden har valgt at prøve sig af indenfor almenområdet. Vi står derfor og mangler 3 dygtige lærere. Vi ser gerne at du har specialpædagogisk erfaring, men er heller ikke afvisende overfor nyuddannede som vi med vores erfaringer, kan være med til at udvikle. Vigtigt for dig er, at pædagogik og læring går hånd i hånd.

Vi kan tilbyde ansættelse i en stor specialklasserække. Der er 40 dygtige kollegaer, fordelt på lærere, pædagoger og pædagogmedhjælpere. Hertil følger 88 skønne elever fordelt i 11 klasser i 5 afdelinger. 7 klasser indenfor autismespektret i 3 afdelinger og 4 indenfor det sociale og emotionelle felt i 2 afdelinger.

Vi arbejder i teams af 3-4 personaler, så man aldrig står alene med opgaven og har stor mulighed for tæt sparring med kollegaer og gennem vores jævnlige supervision med PPR.

Vi står lige nu og mangler den rigtige kandidat til følgende stillinger:
  • 1 lærer der kan varetage undervisning i matematik, i klassen for vores skole startere indenfor autisme spektret. Du skal kunne tænke undervisning på førskole niveau og tænke mange mulige veje til læring.
  • 1 lærer der kan varetage undervisning i dansk, samt den praktiske musiske dimension, hos vores ene mellemtrins klasse indenfor autismespektret.
  • 1 lærer der kan varetage undervisning i dansk og dele den øvrige undervisning med klassens anden lærer, der primært varetager matematik, i vores ene indskolings/mellemtrins klasse for elever med sociale og emotionelle udfordringer.

Ser du dig specifikt med en af målgrupperne må det gerne fremgå tydeligt af ansøgningen.

Vi lægger vægt på det forpligtende teamsamarbejde, hvor den enkelte medarbejder tager ansvar og reflekterer over egen og fælles praksis. Vi sætter stor pris på initiativ, motivation og engagement og at du støtter op om teamet og afdelingens beslutninger om pædagogiske retning. Denne tager udgangspunkt i at den enkelte elev mødes på sit eget niveau ud fra sit individuelle skema.
Vi har et udvidet skole/hjemsamarbejde med fokus på elevernes dannelse, faglighed og trivsel.

Dine kompetencer:
  • Du er struktureret, konkret og visuelt understøttende i din planlægning og udførelse af undervisningen.
  • Du formår at være rolig, relations dannende, anerkende og i low-arousal i din tilgang til eleverne.
  • Du er nysgerrig på den enkelte elevs særlige behov og særlige måde at lære på.
  • Du har erfaring med elever med særlige behov og pædagogisk og didaktisk kan du tage udgangspunkt i den enkelte elev, og se dig væk fra at undervise som fællesundervisning, med undervisning tilpasset elevernes behov.

Vi er en stor skole i fortsat positiv udvikling, der har nogle fine faciliteter i form af egen sportshal, tumlesal, løbebane og boldbane, rummelige fællesarealer, nyindrettede klasselokaler og veludstyrede faglokaler samt masser af indendørs og udendørs områder med mange aktivitetsmuligheder.

Du vil blive en del af nogle søde og hjælpsomme kolleger, hvor samarbejdet er præget af høj social kapital, mulighed for din egen kontorplads med computer, kaffe/te- og frugtordning og meget mere.

Herstedøster Skole er en firesporet skole med knap 1.000 elever og 2 specialklasserækker for børn med autisme og socioemotionelle udfordringer. Vi ligger i smukke grønne omgivelser lige op til Vestskoven. Der er gode offentlige transportmidler via Glostrup og Albertslund Stationer, og du kan også nemt komme til os i bil eller på cykel.

I Albertslund Kommune er vi ambitiøse på alle børns vegne. Vi lægger vægt på, at børnene trives i fællesskaber. Derfor prioriterer vi læring, fordybelse og dannelse højt sammen med udvikling af de faglige og sociale kompetencer.

I Albertslund Kommune er der højt til loftet, langt mellem væggene og plads til alt det skæve. Vi har gensidig initiativpligt. Gennem forpligtende dialog skaber vi i fællesskab gode og fleksible rammer for arbejdet i skolen – hele tiden med kerneopgaven i centrum!
I Albertslund Kommune skal alle børn have mulighed for at udfolde deres personlige kompetencer og udleve deres passion. De voksne opmuntrer børnene til at forfølge deres mål – også de mest ambitiøse. Børnenes læring og udvikling foregår både inden for og uden for institutionens mure. I naturen. Sammen med andre.

Velkommen til Albertslund – byen for børnene, det grønne og fællesskabet!

Ansøgning

Din ansøgning med dokumentation for tidligere beskæftigelse, dit CV samt kopi af eksamensbevis skal være skolen i hænde senest søndag den 1. August 2021.

Der afholdes ansættelsessamtaler løbende, og der ansættes løbende. Ansøgere vil høre noget senest fredag den 13. August 2021.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=39a38fab)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Albertslund
  • Søndag den 01. august 2021

Lignende jobs

  • Lærer i Greve

    Fri kontakt
    I S-klasserne har vi godt og vel 85 elever, som alle er visiteret til os, da de vurderes at ville profitere af en autismepædagogisk tilgang. På 7. årgang har vi et lille hold på 3 – 4 børn, som har brug for et mindre tilbud end de 8 – 10 børn, vi typisk har i klasserne.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Lærer i Taastrup

    Lærer søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Lærer
    • Taastrup
    Få mere info
  • Lærer i Storkøbenhavn

    Vi søger lige nu en underviser i erhvervsjura til Vestskoven Gymnasium i Albertslund.Hvem er vi?NEXT Vestskoven Gymnasium har mere end 1000 elever, og søges af flere elever end vi har plads til..
    • Lærer
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Har du lyst til at hjælpe medstuderende med at lykkes med deres faglige progression, dannelse og motivation på studiet? Er du studerende på sygeplejerskeuddannelsen og en dygtig formidler med en im..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Albertslund over tid

Dato Alle jobs som lærere
10. juli 2024 3
9. juli 2024 3
8. juli 2024 3
7. juli 2024 3
6. juli 2024 3
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 4
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 5
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 1