Lillevang Skole søger specialklasselærer til afdeling Lillerød

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

Brænder du for at arbejde med børn og hjælpe dem godt på vej, og har du lyst til at sætte dig selv i spil? Er du dygtig til at lede klasserummet, og er du inkluderende i både tankegang og praksis? Så er det dig, vi søger!

Lillevang skole søger en lærer til vores to ældste specialklasser på afdeling Lillerød. Stillingen er ledig pr. 1. september 2021 eller hurtigst muligt derefter.

Vi søger en lærer, der kan dække en af nedenstående profiler. Stillingen kan eventuelt kombineres med opgaver i almenområdet.
  • Dansk og en humanistisk fagpakke
  • Matematik og en naturfaglig fagpakke.


Specialklasserækken er Allerød Kommunes skoletilbud for børn med generelle indlæringsvanskeligheder. Vores elever er lige så forskellige som alle andre børn. Dog har de det tilfælles, at læring er en udfordring på den ene eller anden måde. De har brug for en særlig indsats for at kunne udvikle deres potentiale bedst muligt. På Lillevang Skole har vi typisk mellem 5-9 elever i hver specialklasse.

Vi har brug for en lærer, som i samarbejde med kollegaer, ledelse og PPR kan være med til at skabe læring og trivsel for eleverne i specialklasserækken:
  • Du synes, det er spændende at finde veje til den enkeltes læringsudvikling, fordi det ikke er givet, at den gængse vej virker
  • Du kan strukturere og visuelt planlægge en hverdag for klassen samt for de enkelte elever med udgangspunkt i deres behov, og du formår at justere undervisningen, når der er behov for det
  • Du har gode relationskompetencer og fokus på elevernes deltagelsesmuligheder
  • Du er stærk i klasserumsledelse
  • Du er læreruddannet og har gerne erfaring fra det specialpædagogiske område
  • Du vælger bevidst sammen med den enkelte elev at fejre de små sikre succeser, det eleven lykkes med, det eleven kan, i en grundlæggende anerkendende tilgang til kerneopgaven.


Du bliver en del af et kerneteam, som planlægger med høj grad af holddannelse på tværs af de to specialklasser på afdelingen således, at eleverne får de mest optimale rammer for deres læring og udvikling. Du har lysten til at indgå i teamsamarbejdet, og du har evnen til at reflektere over undervisning, elevernes trivsel og pædagogisk udvikling sammen med kerneteamet. Samarbejdet er tværfagligt med pædagoger, pædagogmedhjælpere, PPR og andre relevante fagpersoner. Der er løbende supervision med PPR-psykologen for at understøtte teamets sparring, faglige refleksioner og handlemuligheder. Der vil være løbende mulighed for kompetenceudvikling både individuelt og i teamet.

Lillevang Skole er en distriktsskole med to afdelinger: 0.-5. klasserne på afdeling Skovvang og 6.-9. klasserne på afdeling Lillerød. Derudover har vi modtageklasse og Centerklasser. Skolen rummer ca. 900 elever på det almene område og ca. 125 elever i de forskellige gruppeordninger.

På Lillevang Skole går faglighed, trivsel og fællesskab hånd i hånd. Det er i fællesskabet, at vi inspireres og udvikles og bliver til dem vi er. Vi ruster eleverne fagligt til fremtiden og til at indgå positivt i de fællesskaber den byder på. Læs mere om Allerød Kommunes fælles børne- og læringssyn her.

Du er meget velkommen til at kontakte leder for specialklasserækken Ditte Fogsgaard Munk på 21 80 99 65 for yderligere oplysninger.

Du kan læse mere om os her.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst for lærere.

Vi indhenter referencer og straffeoplysninger på vores kommende medarbejder.

Du sender din ansøgning sammen med dit CV og uddannelsesbevis digitalt via linket i annoncen senest 11. august 2021.

I ansøgningsperioden vil der løbende blive indkaldt til samtaler.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har over 25.500 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hver 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=7561c09f)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Allerød
  • Onsdag den 11. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Allerød over tid

Dato Alle jobs som lærere
7. september 2024 1
6. september 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 3
17. august 2024 3
16. august 2024 3
15. august 2024 3
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2