Kongevejsskolen søger lærer (Genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

Kratbjergskolen, afdeling Kongevej i Allerød Kommune søger uddannet lærer med tiltrædelse snarest muligt eller senest 1. august 2022. Stillingen er på 37 timer om ugen.

Arbejdstiden ligger i skoletiden, samt tid til møder, forældrekontakt, forberedelse etc. – Vi følger skoleårets kalender i Allerød Kommune.

Får du et kick ud af at få unge mennesker i udvikling - Så er vi interesserede i at høre fra dig.

Om Kongevejsskolen
Kongevejsskolen er en specialskole, hvis målgruppe er normaltbegavede unge i 7. - 9. klasse med udfordringer, der kan være alt fra indlæringsvanskeligheder til følelsesmæssige og/eller sociale udfordringer med behov for et alternativt læringsmiljø, hvor skoledagen kan være mere praktisk og individuelt tilpasset. Der er 25 elever – heraf 4-5 elever på behandlingspladser. Læs mere på https://kongevejsskolen.aula.dk/

Vi tilbyder:
  • et trygt miljø, hvor de unge trives
  • et dynamisk og udviklingsorienteret arbejdsmiljø, hvor faglig sparring er en integreret del af hverdagen
  • gode muligheder for at præge det lærerfaglige og pædagogiske grundlag i et omstillingsparat og engageret team, hvor det samskabende mellem lærere og pædagoger er omdrejningspunktet for løsningen af kerneopgaven
  • up to date undervisningsmidler - fx Smartboards, bærbar pc til lærerne, Chromebooks til de unge, onlineundervisningsportaler, etc.
  • attraktive undervisningsfaciliteter, såsom hyggelige klasserum, værksteder, store udendørsarealer med bl.a. multibane, skoven som nabo, hvor vi kører mountainbike med mere samt to ni-personers busser til rådighed i det daglige til ture ud af huset.
  • skilejrskole i Sverige
  • et arbejdsmiljø, hvor der arbejdes tæt med andre faggrupper, såsom PPR-psykolog og familieafdelingen
  • et job, hvor to dage sjældent er ens, men hvor der er masser af grin og humor
  • kompetenceudvikling – p.t er vi i gang med et uddannelsesforløb om mentalisering


Om stillingen
Stillingen er en fuldtids lærerstilling, hvor du vil indgå som udskolingsfaglærer i matematik og/eller biologi, geografi. Du vil være kontaktperson til 2-3 unge og deres forældre, samt som fuldgyldigt medlem af et unikt arbejdsfællesskab. Du vil blive ansat i Kratbjergskolens specialtilbud med fast arbejdsplads på Kongevejsskolen ind til 30. juni 2023 – med mulighed for forlængelse enten på Kongevejsskolen eller som en del af Kratbjergskolens øvrige specialtilbud.

Om dig
Krav til ansøgers uddannelse og faglige og personlige kvalifikationer.

Vi har brug for en lærer der:
  • har stærke relationskompetencer og stor lyst til at arbejde med unge med særlige behov
  • kan undervise vores unge i matematik og/eller biologi og geografi – samt lede dem mod afgangsprøven i disse fag og hvis du kan undervise i engelsk eller andre fag vil det være en fordel, men ikke et krav
  • har viden om, at der findes forskellige læringsstile, kan elevdifferentiere og tilpasse undervisningen så alle unge oplever progression
  • har en alternativ tilgang til undervisningen som et naturligt og integreret element i hverdagen
  • skaber en udviklende kontakt til alle de unge på skolen
  • indgår dynamisk og konstruktivt i samarbejde med kollegerne
  • forholder sig nysgerrigt og undersøgende til de unge
  • kan samarbejde tæt med de unges forældre


Om Kratbjergskolen
Kratbjergskolen er en distriktsskole, som består af Afdeling Engholm, Afdeling Ravnsholt og Afd. Kongevejen. Afdeling Ravnsholt en er 2-sporet med 535 elever fra 0. - 9. klasse, opdelt i 3 afdelinger. Afdeling Engholm er en 3-sporet skole med 740 elever fra 0. - 9. klasse, opdelt i 3 afdelinger. Afd. Kongevejen er en specialskole med 25 elever i alderen 13-17 år.

På Kratbjergskolen tør vi udfordre de gængse rammer. Vi har personale, der brænder for deres arbejde og dagligt glæder sig til at undervise og samarbejde.

Vi har fokus på at gøre hver elev parat til livet i samarbejde med forældrene. Vi tror på at børn gør det bedste, de kan.

Skolen er kendetegnet ved at have en engageret forældrekreds, der aktivt deltager i skolens liv, samt en ambitiøs og udviklingsorienteret bestyrelse og personalegruppe.

Allerød Kommune er en arbejdsplads med en høj social kapital. Vi vægter tværfagligt samarbejde, kompetence- og jobudvikling og ikke mindst medindflydelse på egen hverdag højt. Det vigtigste for os er vores kerneopgave – at skabe værdi for borgerne.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn – og ansættelsesvilkår bliver fastsat efter gældende overenskomster for lærere og pædagoger i folkeskolen og forhåndsaftale.

Allerød Kommune har i samarbejde med DLF udfærdiget et værdibaseret aftalepapir for lærere og pædagoger, som blandt andet betyder, at der ikke er fast tilstedeværelsestid.

Du er velkommen til at kontakte daglig leder Bjørn Fouchard på 21 53 59 47 for at høre nærmere om stillingen eller aftale et besøg.

Vi indhenter referencer og straffeoplysninger forud for endelig ansættelse.

Du uploader din ansøgning sammen med dit CV og uddannelsesbevis og evt. andre relevante bilag via linket i annoncen senest 17. juni 2022.

Vi afholder løbende ansættelsessamtaler – dog senest 21. juni 2022.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har tæt på 26.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hvert 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=db26e021)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Allerød
  • Fredag den 17. juni 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Allerød over tid

Dato Alle jobs som lærere
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 3
17. august 2024 3