Audiologopæd/logopæd til unik stilling i Tværfagligt Kompetencecenter med betjening af specialskole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

Nu har du muligheden for at søge en fast stilling som audiologopæd/logopæd i en lille kommune, hvor vi er tæt på hinanden. Har du lyst til et alsidigt og spændende arbejde sammen med søde, dygtige og engagerede kollegaer, så søg stillingen eller ring til os for at høre nærmere.

Vi søger en ny engageret logopædkollega i Tværfagligt Kompetencecenter til betjening af specialskolen Maglebjergskolen. Stillingen er på 30 - 37 timer pr. uge med tiltrædelse 1. januar 2023.

Tværfagligt Kompetencecenter er en del af Skole- & Dagtilbudsafdelingen i Allerød Kommune. Tværfagligt Kompetencecenters primære opgave er at yde support til skoler og dagtilbud og at bidrage til at styrke udviklingen af inkluderende læringsmiljøer og børnefællesskaber. Centeret består af logopæder, sundhedsplejersker, psykologer, konsultative pædagoger og konsulenter. Du vil blive en del af et logopædfagligt team med p.t. seks logopæder og af et tværfagligt team, der blandt andet samarbejder i forhold til Maglebjergskolen.

Maglebjergskolen er en takstfinansieret specialskole for børn med svære generelle indlæringsvanskeligheder og børn med autismespektrumforstyrrelser Skolen har i øjeblikket 75 børn fra seks til 18 år og en SFO med 65 elever. Skolens elevtal har været stigende de sidste år. Elevgruppen med autismespektrumforstyrrelser vokser, hvilket betyder, at opgaven inden for dette felt fylder mere i skolens samlede opgave.

På Maglebjergskolen vil du blive en del af et Ressourceteam med mangeårig viden og erfaring, som du vil kunne bringe i spil i forhold til forståelsen af elevernes komplekse udfordringer og forskelligartede potentialer og i det daglige arbejde med at skabe trivsel og udvikling for eleverne.

Ressourceteamet er tværfagligt og består af (audio)logopæd, ergoterapeut, en psykomotorisk terapeut, to psykologer og pædagogiske vejledere.

Sammen med kolleger i kompetencecenteret og samarbejdspartnere på skolen, skal du bidrage til, at Allerød Kommunes fælles børne- og læringssyn lever i praksis. Du kan læse Det fælles børne- og læringssyn her Det fælles børne- og læringssyn.

Vi vægter en anerkendende og professionel tilgang i arbejdet. Vi tror på, at resultater samskabes gennem dialog og samarbejde både inden for og på tværs af afdelingerne i Forvaltningen og ude på skolerne, i daginstitutionerne og med familierne.

Allerød Kommune er en arbejdsplads med høj social kapital. Vi vægter tværfagligt samarbejde, kompetence- og jobudvikling og ikke mindst medindflydelse på egen hverdag højt. Det vigtigste for os er vores kerneopgave - at skabe værdi for borgerne.

Du kan læse Allerød Kommunes leder- og medarbejdergrundlag her Leder- og medarbejdergrundlag.

Vi forventer, at du er uddannet (audio)logopæd og er indstillet på at bringe din faglighed i spil ved at:
  • arbejde tværfagligt og konsultativt
  • rådgive og vejlede forældre og fagpersoner omkring børnene
  • undersøge, udrede og undervise børn og børnegrupper
  • være fleksibel og bringe din faglige viden i spil i forskellige fora
  • være fagligt nysgerrig og interesseret i arbejdet med skolens særlige elevgruppe og de komplekse udviklingsprofiler, eleverne har
  • brænde for dit fag og at omsætte det til en praksis, der kan være med til at skabe værdi i hverdagen for vores elever.


Vores nye kollega behøver ikke at kunne det hele med det samme, men erfaringer inden for autismeområdet er selvfølgelig meget velkomne. Har du erfaring med PODD, talemaskiner eller IKT med mere vil det også være en fordel. Det vigtigste er, at du har lyst til at lære og videreudvikle dig i samarbejde med kollegaerne med afsæt i vores værdier og vores målgruppe.

Vi tilbyder dig:
  • engagerede og udviklingsorienterede kollegaer med en bred vifte af kvalifikationer og kompetencer
  • et job i en spændende organisation, hvor der løbende er mulighed og behov for at tænke nye tanker og for at afprøve nye, fleksible måder at løse opgaver på
  • et spændende, tværfagligt miljø præget af løsningsfokuseret og anerkendende tilgang
  • mulighed for faglig og tværfaglig sparring
  • mulighed for at følge eleverne kontinuerligt
  • selvstændig tilrettelæggelse af arbejdet og medindflydelse på egen hverdag
  • Kontormiljø og kontorpladser lokalt og på rådhuset.


Løn og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst og forhåndsaftale med DLF.

Du er velkommen til at kontakte teamleder for logopæderne Mette Wolf Pedersen på 24 97 08 18 eller skoleleder på Maglebjergskolen Kim Rasmussen på 48 12 79 32, hvis du ønsker at høre mere om stillingen.

Du uploader din ansøgning sammen med dit CV og uddannelsesbevis via linket i annoncen senest 22. november 2022.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler 25. november 2022 og indhenter referencer og straffeoplysninger forud for endelig ansættelse.

Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har tæt på 26.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hvert 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=e851292d)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Allerød
  • Tirsdag den 22. november 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Allerød over tid

Dato Alle jobs som lærere
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 3
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1