Underviser i agil softwareudvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vil du være med til at vækste og videreudvikle vores kursusforretning inden for agil udvikling? Har du lyst til at arbejde med både fysisk, online, live og on-demand undervisning samt udvikling af kursusforløb? Så har vi jobbet til dig.


Vi leder lige nu efter vores nye kollega, der kan anvende sit agile mindset og praktiske erfaringer fra it-projekter, til at udvikle kompetencerne hos vores store danske og internationale virksomheder, gennem undervisning på vores kurser.


Du vil få nogle af Danmarks dygtigste undervisere indenfor test og agil udvikling som kolleger og bliver en del af KompetenceCenter i TestHuset.


KompetenceCenteret er en del af TestHuset, som er førende indenfor test og kvalitetssikring af software i Norden, hvor vi hjælper virksomheder i hele verden med at komme fra idé til digital løsning. I TestHuset er vi med til at løfte medarbejdernes kompetencer, bistår med den rette implementering i organisationen og sikrer forankring i projekterne efterfølgende.

Hvis det lyder som noget, du gerne vil være en del af, brænder du for at formidle, er du typen, der går forrest, og elsker du at være på forkant med den nyeste viden inden for agil udvikling, test og kvalitetssikring, så har vi intet mindre end en fantastisk mulighed for dig!

Jobbet i KompetenceCenteret:


Du vil blandt andet skulle undervise i vores eksisterende portefølje af agile kurser (Certified Agile Business Analyst, Certified Agile Essentials, Test i agile projekter, Practitioner in Agile Quality, m.fl.). Kurserne er en blanding af officielle internationale certificeringer og egenudviklede kurser, med fokus på praktik og hands-on, samt skræddersyede workshops og forløb, som er tilpasset den enkelte kunde.

Sammen med det øvrige team af undervisere, administration og ledelse er du med til at vedligeholde og videreudvikle forretningen og vores portefølje af kurser, og, ikke mindst, videreudviklingen af dig selv og alle dine kollegaer i TestHuset.

Derudover vil du have mindre konsulent- og mentoropgaver, som er med til at vedligeholde og udvikle din viden om, hvad der rører sig i markedet og hos vores kunder på det faglige og uddannelsesmæssige område. Som mentor yder du rådgivning og sparring til vores kunder.

Vi sørger selvfølgelig for både overlevering af kursusmateriale og train-the-trainer programmer, løbende mentoring og faglig støtte, samt træning i formidling, hvis du er ny underviser.

Om dig


Vi forestiller os, at du har flere års erfaring med deltagelse i agile udviklingsprojekter, som f.eks. Agile Coach, QA Manager, Scrum Master, eller lign. og at du allerede har forskellige agile certificeringer. Dertil er du vant til og trives med at stille dig op på skamlen for at tale til forsamlinger.

Som person er du tillidsskabende og kan engagere interessenter på alle niveauer af organisationen. Du formår at balancere nye metoder og anerkendte fremgangsmåder. Du er pragmatiker, har et stort drive og kan formidle og anvende de agile metoder til den konkrete kontekst.

Det er en fordel, hvis du:

  • Har erfaring med agil udvikling, test og QA
  • Har stor lyst til at undervise og er en stærk formidler
  • Evner at kommunikere komplekse problemstillinger kort og præcist – til forskellige målgrupper
  • Har et positivt sind og er omstillingsparat
  • Er løsningsorienteret og ser forandringer og udfordringer som muligheder
  • Har mod på at flytte vores kursusforretning til det næste niveau

Vi glæder os til at høre fra dig


Vi afholder samtaler løbende og forbeholder os retten til at tage opslaget ned, så snart vi har fundet den rette kandidat – så send dit CV og din ansøgning allerede i dag!

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte CTO, Roland Møller, på telefon +45 2928 4484 eller mail [email protected].

Hvem er TestHuset


TestHuset A/S er en danskejet virksomhed etableret i 2005, som er førende i Norden indenfor kvalitetssikring og test af it-løsninger. Siden 2018 har vi været en del af det internationale udviklingshus Trifork. TestHuset har hovedkontor i København og beskæftiger 75+ ansatte i Danmark, Sverige og Spanien.

TestHuset er et videnshus, hvor vi arbejder for at sikre og forbedre kvaliteten af it-løsninger. Det gør vi ved at yde rådgivning og konsulentbistand til offentlige og private virksomheder om test og kvalitetssikring af it-løsninger, og gennem kompetenceudvikling i vores kursusvirksomhed. Med vores faglige viden og ekspertise hjælper vi med til at omsætte gode idéer ideelt og effektivt til digitale løsninger og skaber fremtidssikret værdi for både vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Vi hjælper årligt mere end 100 klienter inden for mange forskellige brancher, blandt andet pension, forsikring, bank, pharma, transport og den offentlige sektor, men fælles for alle er, at deres IT-løsninger skal være med til at vækste og sikre deres fremtidige forretning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Lærer i Taastrup

    Lærer søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Lærer
    • Taastrup
    Få mere info
  • Lærer i Storkøbenhavn

    Brænder du for at undervise? Kan du lide en hverdag i unge menneskers selskab? Så læs mere her! Vi søger lige nu en underviser i fysik og kemi samt evt. matematik til Vestskoven Gymnasium i Alb..
    • Lærer
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Lærer i Brøndby

    Vores modtageklasser vokser i højt tempo. Derfor søger vi en dygtig underviser med erfaring inden for undervisning af udskolingselever og allerhelst med erfaring fra DSA-undervisning, som brænder f..
    • Lærer
    • Brøndby
    Få mere info
  • Lærer i Storkøbenhavn

    Vi søger lige nu en underviser i erhvervsjura til Vestskoven Gymnasium i Albertslund.Hvem er vi?NEXT Vestskoven Gymnasium har mere end 1000 elever, og søges af flere elever end vi har plads til..
    • Lærer
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som lærere
2. juli 2024 3
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 1
28. juni 2024 2
27. juni 2024 3
26. juni 2024 4
25. juni 2024 5
24. juni 2024 6
23. juni 2024 10
22. juni 2024 11
21. juni 2024 12
20. juni 2024 14
19. juni 2024 14
18. juni 2024 15
17. juni 2024 15
16. juni 2024 17
15. juni 2024 17
14. juni 2024 17
13. juni 2024 16
12. juni 2024 14
11. juni 2024 15
10. juni 2024 13
9. juni 2024 13
8. juni 2024 13
7. juni 2024 12
6. juni 2024 10
5. juni 2024 12
4. juni 2024 13
3. juni 2024 13
2. juni 2024 14