SOSU H - Brobygning i Brøndby søger endnu en underviser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

SOSU H uddanner medarbejdere, som er med i front, når velfærdsopgaver nu og i fremtiden skal løses med fokus på kvalitet og det menneskelige aspekt. Via vores Praksis Lab og Velfærdsteknologiske videnscenter har vi fokus på at inddrage velfærdsteknologiske muligheder og løsninger i SOSU-uddannelserne.

Vi oplever stor fremgang i vores introforløb, vores brobygningsforløb og øvrige indgang til vores uddannelser. Derfor har vi brug dig som har kompetencerne, lysten og brænder for netop den opgave.

Samarbejde om elevernes vej ind i uddannelse

Vi ved fra forskning, at når vi bruger kreativitet som løftestang til et projekt, opnår man en større motivation og engagement til at lære. Samtidig ved vi, at projekter der løser opgaver med udgangspunkt i reelle problemstillinger gør elevernes oplevelse af opgaven mere meningsfuld, relevant, praktisk og konkret. På den baggrund opstod ideen til et Brobygningscenter og et brobygningsteam med særlig flair for elevernes vej ind i SOSU Uddannelserne. Centeret har på vores skole i Brøndby været en succes og successen fortsætter og vokser.

Indflydelse og udviklingsmuligheder

Sammen med dine kolleger får du mulighed for at præge og udvikle den måde vi praktiserer undervisning og uddannelse på. Vi tænker skole og praksis tæt sammen, alle bidrager med viden og undren, vi prøver nye ting af, og vi fejler også en gang imellem. Det lærer vi en masse af sammen. På den måde øger vi kvaliteten af elevernes undervisning og du får mulighed for at udvikle dine pædagogiske og didaktiske kompetencer.

Der er en åbenhed overfor nye didaktiske metoder og kreative vinkler. Da jeg var nyansat tænkte jeg: ” Det her er jo ikke kun en arbejdsplads, det er en legeplads!” Endelig var jeg i en medarbejder gruppe, der brændte for elevers læring som jeg. (Susan, underviser)

Hvad forventer vi?

Som Brobygningsunderviser er du drivkraften, der er garant for, at de unge viser hvad de kan, at de oplever at være i et praksisnært og fagligt miljø, at de motiveres til at vide meget mere.

Vi søger en kollega, der har erfaring med og lyst til at arbejde med unge og erhvervspædagogik. Din undervisningserfaring må gerne være fra intro og brobygningsforløb på en SOSU- eller erhvervsskole. Du er elevernes første møde med SOSU H og SOSU uddannelserne generelt, hvilket lige er dig.

Vi forventer du kan invitere og inspirere unge ind i vores uddannelser og give dem lyst til at få en karriere inden for omsorg og pædagogik og sundhed.

Du kan bidrage med godt humør og gå-på-mod både i forhold til kommende elever og kollegaer og så er du dygtig til relations arbejdet.

Har en erhvervspædagogisk diplomuddannelse eller kompetencer svarende hertil.

Indflydelse og udviklingsmuligheder

Sammen med dine kolleger får du mulighed for at præge og udvikle den måde vi praktiserer undervisning og uddannelse på. Vi tænker skole og praksis tæt sammen, alle bidrager med viden og underen, vi prøver nye ting af, og vi fejler også en gang imellem. Det lærer vi en masse af sammen. På den måde får du mulighed for at udvikle dine pædagogiske og didaktiske kompetencer.

Er det noget for dig ? Ansøgning med bilagsendes elektronisk via link.

Tiltrædelse den 1. oktober 2021 eller hurtigst mulig

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og de faglige organisationer. Arbejdstiden er i gennemsnit 37 timer ugentlig.

Yderligere information kan fås ved henvendelse til:

Uddannelsesleder Thorbjørn Thygesen telefon 41 38 07 34

Uddannelseschef Jacob Bro, telefon: 30 369 369

Ansøgningsfristen 16. august 2021 kl 12:00, vi afholder ansættelsessamtaler i uge 34.

Om SOSU H
På SOSU H uddanner vi fremtidens velfærdshelte - med dygtige hænder, hjertet på plads og hjernen fyldt med den nyeste viden. Vi uddanner SOSU-hjælpere, SOSU-assistenter og pædagogiske assistenter og tilbyder EUX-Velfærd. Vi har desuden en 10. klasse og har mere end 3000 grundskoleelever i brobygning hvert år. SOSU H Kursuscenter tilbyder efter- og videreuddannelse inden for pleje- og omsorgsområdet og det pædagogiske felt.

Elever og kursister på SOSU H er parate til at yde en livsvigtig og professionel forskel for Danmarks syge, svage, børn, unge og ældre. På SOSU H bygger vi broer mellem mennesker. Mellem teori og praksis. Og mellem uddannelse og job. Sådan sikrer vi, at vores elever møder arbejdsmarkedet som vidende og empatiske fagprofessionelle. Hos os er der rum til forskellighed. Vi er dygtige til at imødekomme og uddanne elever og kursister med vidt forskellige aldre, kulturer og sociale baggrunde. Sammen skaber vi plads til at være, lære og levere velfærdsydelser af højeste kvalitet.

SOSU H er Danmarks største SOSU-skole med otte afdelinger fordelt over Storkøbenhavn og Nordsjælland. Og vores størrelse forpligter: Med vores fagligt dygtige medarbejdere og stærke samarbejdspartnere vil vi sammen sætte nye, høje standarder på vores uddannelsesområde og i den nationale udvikling af fagene. Vi skal være en af de toneangivende stemmer i debatten og arbejde for, at stadig flere vælger vores SOSU-skoler til. Sådan skaber vi fremtidens kernevelfærd.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Brøndby
  • Mandag den 16. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som lærere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1