Sundhedsfaglig underviser - Uddan fremtidens velfærdshelte!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Har du lyst til at undervise tværfagligt og praksisnært på Danmarks største SOSU-skole? Kan du motivere unge og voksne og sætte læringsprocesser i gang, der gør en forskel? Trives du i et livligt uddannelsesmiljø, hvor vi samarbejder tæt og teambaseret om opgaverne? Så er du måske vores nye underviser på afdelingen i Brøndby!

Samarbejde om elevernes uddannelse
Du bliver tilknyttet et team af dygtige undervisere, der samarbejder på tværs af fag om at forberede og gennemføre varieret og praksisnær undervisning, der motiverer vores mangfoldige elevgruppe. Du vil skulle undervise på Grundforløb 2, social- og sundhedshjælperuddannelsen samt social- og sundhedsassistentuddannelsen. Elevernes skema er forskelligt fra uge til uge, og I koordinerer i fællesskab dagenes indhold. Undervisningsformen kan være alt fra traditionel klasseundervisning, simulationsøvelser i vores praksislabs til facilitering af læring i storegrupper á 60 elever. I samarbejder om at tage eleverne til eksamen og fordeler censoropgaver på andre skoler imellem jer.

Der er en åbenhed overfor nye didaktiske metoder og kreative vinkler. Da jeg var nyansat tænkte jeg: ”Det her er jo ikke kun en arbejdsplads, det er en legeplads!” Endelig var jeg i en medarbejdergruppe, der brændte for elevers læring som jeg.
(Susan, underviser)

Vi vokser og skal bruge nye kolleger
For tiden oplever vi stor søgning til vores uddannelser, og derfor har vi brug for nye kolleger. Du vil blive tilknyttet vores afdeling i Brøndby, hvor du primært skal undervise i sundhedsfaglige emner som sundhedsfremme, rehabilitering, sygepleje, medicinhåndtering og psykiatri.

Indflydelse og udviklingsmuligheder
Sammen med dine kolleger får du mulighed for at præge og udvikle den måde vi praktiserer undervisning og uddannelse på. Vi tænker skole og praksis tæt sammen, alle bidrager med viden og undren, vi prøver nye ting af, og vi fejler også en gang imellem. Det lærer vi en masse af sammen. På den måde får du mulighed for at udvikle dine pædagogiske og didaktiske kompetencer.

I mit arbejde har jeg mulighed for at udvikle mig både i samarbejde med kollegaer og individuelt. Der er mange muligheder for udvikling, hvis man ønsker det, både ved deltagelse i forskelligt udviklingsarbejde eller deltagelse i forskellige arbejdsgrupper.
(Mathilde, underviser)

Du kan læse mere om vores pædagogiske grundlag her:Paedagogisk-didaktisk-grundlag-sep20.pdf (sosuh.dk)

Hvad forventer vi?
At du har lyst til at undervise unge og voksne mennesker og motivere dem på deres vej ind i faget og ud i arbejdslivet. Dit menneskesyn er anerkendende, og du har interesse i at skabe et motiverende læringsmiljø for vores elever. Du kan lide at arbejde innovativt og eksperimenterende med din undervisning, og inddrager gerne IT. Du er god til at sætte dig ind i nyt stof og kan bevare overblikket i travle perioder. Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Er dygtig til relationsarbejde og kan lide det
  • Bidrager med godt humør og gå-på-mod både i forhold til elever og kollegaer
  • Har en sundhedsfaglig uddannelse, f.eks. sygeplejerske, prof. bachelor i ernæring og sundhed, SOSU-assistent med undervisningserfaring, ergoterapeut, fysioterapeut eller tilsvarende

Det er en fordel, hvis du har undervisererfaring samt erhvervspædagogisk diplomuddannelse eller tilsvarende.

Er det noget for dig? Sådan søger du
Læg din ansøgning med bilag ind via link.

Tiltrædelse hurtigst muligt eller senest den 1. november 2021.

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og de faglige organisationer. Arbejdstiden er i gennemsnit 37 timer ugentlig.

Yderligere information kan fås ved henvendelse til uddannelsesleder Mette Thimgaard Gudiksen, tlf. 41380766 eller uddannelseschef Jacob Bro, tlf. 30369369.

Ansøgningsfristen er d. 15. september 2021 kl. 12.00.

Samtaler afholdes i uge 38.

Om SOSU H
På SOSU H uddanner vi fremtidens velfærdshelte - med dygtige hænder, hjertet på plads og hjernen fyldt med den nyeste viden. Vi uddanner SOSU-hjælpere, SOSU-assistenter og pædagogiske assistenter og tilbyder EUX-Velfærd. Vi har desuden en 10. klasse og har mere end 3000 grundskoleelever i brobygning hvert år. SOSU H Kursuscenter tilbyder efter- og videreuddannelse inden for pleje- og omsorgsområdet og det pædagogiske felt.

Elever og kursister på SOSU H er parate til at yde en livsvigtig og professionel forskel for Danmarks syge, svage, børn, unge og ældre. På SOSU H bygger vi broer mellem mennesker. Mellem teori og praksis. Og mellem uddannelse og job. Sådan sikrer vi, at vores elever møder arbejdsmarkedet som vidende og empatiske fagprofessionelle. Hos os er der rum til forskellighed. Vi er dygtige til at imødekomme og uddanne elever og kursister med vidt forskellige aldre, kulturer og sociale baggrunde. Sammen skaber vi plads til at være, lære og levere velfærdsydelser af højeste kvalitet. SOSU H er Danmarks største SOSU-skole med otte afdelinger fordelt over Storkøbenhavn og Nordsjælland. Og vores størrelse forpligter: Med vores fagligt dygtige medarbejdere og stærke samarbejdspartnere vil vi sammen sætte nye, høje standarder på vores uddannelsesområde og i den nationale udvikling af fagene. Vi skal være en af de toneangivende stemmer i debatten og arbejde for, at stadig flere vælger vores SOSU-skoler til. Sådan skaber vi fremtidens kernevelfærd.

Læs mere på www.sosuh.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Brøndby
  • Onsdag den 15. september 2021

Lignende jobs

  • Lærer i Taastrup

    Lærer søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Lærer
    • Taastrup
    Få mere info
  • Lærer i Storkøbenhavn

    Brænder du for at undervise? Kan du lide en hverdag i unge menneskers selskab? Så læs mere her! Vi søger lige nu en underviser i fysik og kemi samt evt. matematik til Vestskoven Gymnasium i Alb..
    • Lærer
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Lærer i Brøndby

    Vores modtageklasser vokser i højt tempo. Derfor søger vi en dygtig underviser med erfaring inden for undervisning af udskolingselever og allerhelst med erfaring fra DSA-undervisning, som brænder f..
    • Lærer
    • Brøndby
    Få mere info
  • Lærer i Storkøbenhavn

    Vi søger lige nu en underviser i erhvervsjura til Vestskoven Gymnasium i Albertslund.Hvem er vi?NEXT Vestskoven Gymnasium har mere end 1000 elever, og søges af flere elever end vi har plads til..
    • Lærer
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som lærere
2. juli 2024 2
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 5
19. juni 2024 5
18. juni 2024 5
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 3
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2