Matematikunderviser til EUX - Uddan fremtidens velfærdshelte

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Har du lyst til at undervise anvendelsesorienteret rettet imod det SOSU-faglige felt? Kan du motivere unge og sætte læringsprocesser i gang, der gør en forskel? Trives du i et livligt uddannelsesmiljø, hvor vi samarbejder tværfagligt og teambaseret om opgaverne? Så er du måske SOSU H’s nye matematikunderviser!

Vi er i fuld gang med at etablere vores nye velfærdsgymnasium (EUX) og søger derfor en underviser, der kan varetage undervisningen i Matematik på A og B niveau. Der er tale om en fast fuldtidsstilling med start 1. februar 2022. Undervisningen foregår i vores afdeling i Brøndby.

EUX er både en erhvervsuddannelse og en toårig studentereksamen, og undervisningen er derfor praksisrettet og sigter mod et spændende fag med stor samfundsmæssig bevågenhed og behov for dygtige faglærte.

”Kombinationen af praktisk og teoretisk undervisning åbner for helt nye pædagogiske muligheder - også i de traditionelle gymnasiefag. Samspillet med de andre undervisere om denne fælles pædagogiske pionér-opgave giver dynamik i hverdagen. Eleverne har besluttet sig for at tage den her uddannelse på 4,6 år, og det mærkes – de er engagerede og spørgelystne” fortæller Søren, projektleder på EUX.

Samarbejde om elevernes uddannelse

Du bliver tilknyttet et team af dygtige undervisere, der samarbejder efter EUD- og HTX bekendtgørelsen på tværs af fag om at forberede og gennemføre varieret og praksisnær undervisning. Undervisningsformen varierer fra traditionel klasseundervisning til værkstedsundervisning samt simulationsøvelser i vores praksislab.

’Vi er hver især nørder indenfor vores eget fagområde, men synergien opstår i det tværfaglige samarbejde omkring eleverne. Det er spændende at skabe helhed og sætte sit aftryk på en vigtig velfærdsuddannelse’ fortæller Sofie, underviser på EUX.

Indflydelse og højt til loftet

Sammen med dine kollegaer får du mulighed for at videreudvikle den måde, vi praktiserer undervisning og uddannelse på. Vi tænker gymnasiefag tæt sammen med SOSU-praksis. Alle bidrager med viden og undren, vi prøver nye ting af og eksperimenterer i læringsrummet. Det lærer vi en masse af sammen. På den måde får du mulighed for at udvikle dine pædagogiske og didaktiske kompetencer. Samtidig bliver du en del af et nyt team med gode muligheder for at præge et spændende uddannelsesområde.

En fagnørd med blik for helheden

Hos os er det vigtigt, at du kan sætte dit fag ind i en kontekst. Det er samtidig det, der gør jobbet meningsfuldt og udfordrende. Vi forventer, at du har lyst til at undervise og motivere unge mennesker på vej ind i deres fag og ud i arbejdslivet. Det er en fordel, hvis du har undervist før, men det er ikke et krav. Hvis du er nyuddannet, forventer vi, at du gennemfører pædagogikum.

Du vil primært skulle undervise i matematik men også gerne fysik (B og C niveau), kemi (B og C niveau), teknologi eller idéhistorie. Du skal derfor have en kandidatuddannelse i matematik samt endnu et gymnasiefag.

Dit menneskesyn er anerkendende, du ser ressourcerne i eleverne og kan skabe et motiverende læringsmiljø. Du er god til at sætte dig ind i nyt stof og kan bevare overblikket i travle perioder. Derudover lægger vi vægt på, at du har pædagogiske kompetencer, og at du:

  • Er dygtig til relationsarbejde og kan lide det
  • Har gode samarbejdsevner og lyst til dialog med både elever og kollegaer
  • Kan spejle dig i vores pædagogiske og didaktiske grundlag, som du kan læse mere om her: Paedagogisk-didaktisk-grundlag-sep20.pdf (sosuh.dk)

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og de faglige organisationer. Arbejdstiden er i gennemsnit 37 timer ugentlig.

Interesseret?
Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte projektleder Søren Nyvold Dehn, telefon 25103696.

Ansøgningsfrist og proces
Ansøgningen skal være os i hænde senest d. 12. december 2021 med forventet opstart d. 1. februar 2022. Samtaler holdes i uge 51. Hvis du inviteres til anden samtale, bliver du bedt om at løse en case. Ansøgning med bilag sendes elektronisk via link.

Om SOSU H
På SOSU H uddanner vi fremtidens velfærdshelte - med dygtige hænder, hjertet på plads og hjernen fyldt med den nyeste viden. Vi uddanner SOSU-hjælpere, SOSU-assistenter og pædagogiske assistenter og tilbyder EUX-Velfærd. Vi har desuden en 10. klasse og har mere end 3000 grundskoleelever i brobygning hvert år. SOSU H Kompetencecenter tilbyder efter- og videreuddannelse inden for pleje- og omsorgsområdet og det pædagogiske felt.

SOSU H er Danmarks største SOSU-skole med ni afdelinger fordelt over Storkøbenhavn og Nordsjælland. Og vores størrelse forpligter: Med vores fagligt dygtige medarbejdere og stærke samarbejdspartnere vil vi sammen sætte nye, høje standarder på vores uddannelsesområde og i den nationale udvikling af fagene. Vi skal være en af de toneangivende stemmer i debatten og arbejde for, at stadig flere vælger vores SOSU-skoler til. Sådan skaber vi fremtidens kernevelfærd. Læs mere på www.sosuh.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Brøndby
  • Søndag den 19. december 2021

Lignende jobs

  • Lærer til specialskolen Kirkemosegaard, Greve komm...

    Fri kontakt
    Kunne du tænke dig at arbejde på en anderledes skole med et stærkt DNA, dygtige kolleger og nogle fantastiske rammer – så læs lige videre. Kirkemosegaard varetager undervisning af elever med socioemotionelle vanskeligheder, autismespektrumforstyrrelser, ADHD og borderlineproblematikker.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Lærer til Hedelyklasserne – Specialenhed for eleve...

    Fri kontakt
    Hedelyklasserne søger en dygtig og omsorgsfuld lærer til vores specialenhed for elever med læringsudfordringer. Om stillingen: Hedelyklasserne er en specialenhed under Hedelyskolen, hvor vi arbejder med elever, der har brug for ekstra støtte i deres skolegang.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Engageret lærer med interesse for autisme og ufriv...

    Fri kontakt
    Vores specialklasserække er et undervisningstilbud til børn, som profiterer af at blive undervist i et mindre miljø med struktur og forudsigelighed. Vi har vores egen afdeling i den ene ende af Arenaskolen, som ligger lige ved Hundige Station og bare ti minutters gang fra stranden.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Engelsk - og kulturfagslærer til udskolingen

    Fri kontakt
    Om skolen. Holmeagerskolen er beliggende 3 min. fra Greve station, tæt på strandens grønne områder og midt i Greve Kommune. Vores skole danner til daglig ramme for ca. 740 børn fra 0. – 9. klasse og ca.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som lærere
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 3
19. august 2024 2
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1