Underviser søges - med sundhedsfaglig og/eller pædagogisk profil til vores EUX afdeling i Brøndby. Uddan fremtidens v...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Har du lyst til at undervise tværfagligt og praksisnært på Danmarks største SOSU-skole? Kan du motivere unge og voksne og sætte læringsprocesser i gang, der gør en forskel? Trives du i et livligt uddannelsesmiljø, hvor vi samarbejder tæt og teambaseret om opgaverne? Så er du måske vores nye underviser!

Vi er i fuld gang med at etablere vores nye velfærdsgymnasium (EUX) og søger en underviser, der kan varetage undervisningen i uddannelses specifikke fag til både pædagogisk assistent og social- og sundhedsassistent.

Der er tale om en fast fuldtidsstilling med start 1. maj 2022 i vores afdeling i Brøndby.

EUX er både en erhvervsuddannelse og en toårig studentereksamen. Undervisningen er derfor praksisrettet og sigter mod en spændende uddannelse med stor samfundsmæssig bevågenhed og behov for dygtige faglærte.

”Kombinationen af praktisk og teoretisk undervisning åbner for helt nye pædagogiske muligheder. Samspillet med de andre undervisere om denne fælles pædagogiske pionér-opgave giver dynamik i hverdagen. Eleverne har besluttet sig for at tage uddannelsen, der varer op til 4,6 år, og det mærkes – de er engagerede og spørgelystne.” fortæller Søren, projektleder på EUX.

Samarbejde om elevernes uddannelse
Du bliver tilknyttet et team af dygtige undervisere, der samarbejder efter både EUD- og HTX- bekendtgørelsen. Undervisningsformen varierer fra traditionel klasseundervisning til værkstedsundervisning, samt simulationsøvelser i vores praksislab.

”Vi er hver især nørder inden for vores eget fagområde, men synergien opstår i det tværfaglige samarbejde omkring eleverne. Det er spændende at skabe helhed og sætte sit aftryk på en vigtig velfærdsuddannelse’” fortæller Sofie, underviser på EUX.

Indflydelse og højt til loftet
Sammen med dine kollegaer får du mulighed for at videreudvikle den måde, vi praktiserer undervisning og uddannelse på. Vi tænker SOSU- og PAU praksis tæt sammen med gymnasiefag. Alle bidrager med viden og undren, vi prøver nye ting af og eksperimenterer i læringsrummet. Det lærer vi en masse af sammen. På den måde får du mulighed for at udvikle dine pædagogiske og didaktiske kompetencer. Samtidig bliver du en del af et nyt team med gode muligheder for at præge et spændende uddannelsesområde.

Du kan læse mere om vores pædagogiske grundlag her og EUX Velfærd her

Hvad forventer vi?
At du har lyst til at undervise unge mennesker og motivere dem på deres vej ind i faget og ud i arbejdslivet. Dit menneskesyn er anerkendende, og du har interesse i at skabe et motiverende læringsmiljø for vores elever. IT indgår som en naturlig del af din undervisning og du kan lide at arbejde innovativt og eksperimenterende med din undervisning. Du er god til at sætte dig ind i nyt stof og kan bevare overblikket i travle perioder. Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Er dygtig til relationsarbejde og kan lide det
  • Bidrager med godt humør og gå-på-mod både i forhold til elever og kolleger
  • Har en pædagogisk eller sundhedsfaglig uddannelse som sygeplejerske, social- og sundhedsassistent, pædagog, folkeskolelærer eller en karriere der dækker begge felter.
  • Har en erhvervspædagogisk diplomuddannelse eller kompetencer svarende hertil
  • Har undervisningserfaring, gerne fra en anden SOSU- eller erhvervsskole

Er det noget for dig? Sådan søger du
Læg din ansøgning med bilag ind via link.

Tiltrædelse er d. 1. maj eller hurtigst muligt

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og de faglige organisationer. Arbejdstiden er i gennemsnit 37 timer ugentlig.

Yderligere information kan fås ved henvendelse til uddannelsesleder Søren Nyvold Dehn, telefon: 25 10 36 96

Ansøgningsfristen er d. 22. marts kl. 12:00

Samtaler afholdes primo uge 13

Om SOSU H
På SOSU H uddanner vi fremtidens velfærdshelte - med dygtige hænder, hjertet på plads og hjernen fyldt med den nyeste viden. Vi uddanner SOSU-hjælpere, SOSU-assistenter og pædagogiske assistenter og tilbyder EUX-Velfærd. Vi har desuden en 10. klasse og har mere end 3000 grundskoleelever i brobygning hvert år. SOSU H Kompetencecenter tilbyder efter- og videreuddannelse inden for pleje- og omsorgsområdet og det pædagogiske felt.

SOSU H er Danmarks største SOSU-skole med ni afdelinger fordelt over Storkøbenhavn og Nordsjælland. Og vores størrelse forpligter: Med vores fagligt dygtige medarbejdere og stærke samarbejdspartnere vil vi sammen sætte nye, høje standarder på vores uddannelsesområde og i den nationale udvikling af fagene. Vi skal være en af de toneangivende stemmer i debatten og arbejde for, at stadig flere vælger vores SOSU-skoler til. Sådan skaber vi fremtidens kernevelfærd.

Læs mere på sosuh.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Brøndby
  • Tirsdag den 22. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som lærere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 3