Engelskunderviser - EUX Velfærd i Brøndby

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Er du en inspirerende og struktureret engelskunderviser, der skaber tillidsfulde relationer til eleverne? Kan du sætte dit fag i spil sammen med fag der retter sig imod det sundhedsfaglige og pædagogiske område, så det opleves relevant og bidrager til elevernes faglige dannelse? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning.

Vi søger en engelskunderviser, der kan føre vores EUX-elever til prøve på A-niveau. Som engelskunderviser på EUX Velfærd vil din undervisning spænde fra C-niveau på Grundforløb 1 til A-niveau når eleverne er på deres sidste skoleperiode godt 4 år senere.

På Grundforløb 1 skal din engelskundervisning, i tæt samspil med de erhvervsrettede fag, bidrage til at gøre eleverne klar til en gymnasial uddannelse. Du skal understøtte deres udvikling af både erhvervsfaglige og studieforberedende kompetencer. Ud over din engelskundervisning vil du indgå som dobbeltlærer i de sundhedsfaglige fag. Du bliver ikke ansvarlig for den sundhedsfaglige undervisning, men skal understøtte elevernes læring.

”Vi er hver især nørder inden for vores eget fagområde, men synergien opstår i det tværfaglige samarbejde omkring eleverne. Det er spændende at skabe helhed og sætte sit aftryk på en vigtig velfærdsuddannelse’” fortæller Sofie, underviser på EUX.

Indflydelse og højt til loftet

Du bliver tilknyttet et team af dygtige undervisere, der samarbejder efter både EUD- og HTX- bekendtgørelsen. Teamet er en god blanding af erhvervsfags- og gymnasiefags-undervisere. Undervisningsformen varierer fra traditionel klasseundervisning til værkstedsundervisning, samt simulationsøvelser i vores praksislab.

Sammen med dine kollegaer får du mulighed for at videreudvikle den måde, vi praktiserer undervisning og uddannelse på. Vi tænker gymnasiefag tæt sammen med de sundhedsfaglige og pædagogiske fag. Alle bidrager med viden og undren, vi prøver nye ting af og eksperimenterer i læringsrummet. Det lærer vi en masse af sammen. På den måde får du mulighed for at udvikle dine pædagogiske og didaktiske kompetencer. Samtidig bliver du en del af et nyt team med gode muligheder for at præge et spændende uddannelsesområde.

”Kombinationen af praktisk og teoretisk undervisning åbner for helt nye pædagogiske muligheder. Samspillet med de andre undervisere om denne fælles pædagogiske pionér-opgave giver dynamik i hverdagen. Eleverne har besluttet sig for at tage uddannelsen, der varer op til 4,6 år, og det mærkes – de er engagerede og spørgelystne.” fortæller Søren, projektleder på EUX.

Hvad forventer vi?

At du har lyst til at undervise unge mennesker og motivere dem på deres vej ind i deres fag og ud i arbejdslivet. Dit menneskesyn er anerkendende, og du har interesse i at skabe et motiverende læringsmiljø for vores elever. IT indgår som en naturlig del af din undervisning og du kan lide at arbejde innovativt og eksperimenterende med din undervisning.

Du har overblik over engelskfaget og er god til at planlægge og strukturere dit arbejde, så de formelle ting er i orden op til eksamen.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Er Cand.mag. i engelsk, og kan undervise på A-niveau
  • Har undervisningserfaring, og gerne pædagogikum

Er du også uddannet social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske, vil det være et ekstra plus.

Er det noget for dig? Sådan søger du

Læg din ansøgning med bilag ind via link.

Ansøgningsfristen er d. 1. august 2022

Tiltrædelse d. 1. oktober, eller snarest muligt

Samtaler Vi holder samtaler i uge 32

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og de faglige organisationer. Der er tale om en fast fuldtidsstilling.

Yderligere information kan fås ved henvendelse til uddannelsesleder Søren Nyvold Dehn i uge 30 på tlf. 2510 3696

Om SOSU H

På SOSU H uddanner vi fremtidens velfærdshelte - med dygtige hænder, hjertet på plads og hjernen fyldt med den nyeste viden. Vi uddanner SOSU-hjælpere, SOSU-assistenter og pædagogiske assistenter og tilbyder EUX-Velfærd. Vi har desuden en 10. klasse og har mere end 3000 grundskoleelever i brobygning hvert år. SOSU H Kompetencecenter tilbyder efter- og videreuddannelse inden for pleje- og omsorgsområdet og det pædagogiske felt.

Elever og kursister på SOSU H er parate til at yde en livsvigtig og professionel forskel for Danmarks syge, svage, børn, unge og ældre. På SOSU H bygger vi broer mellem mennesker. Mellem teori og praksis. Og mellem uddannelse og job. Sådan sikrer vi, at vores elever møder arbejdsmarkedet som vidende og empatiske fagprofessionelle. Hos os er der rum til forskellighed. Vi er dygtige til at imødekomme og uddanne elever og kursister med vidt forskellige aldre, kulturer og sociale baggrunde. Sammen skaber vi plads til at være, lære og levere velfærdsydelser af højeste kvalitet.

SOSU H er Danmarks største SOSU-skole med otte afdelinger fordelt over Storkøbenhavn og Nordsjælland. Og vores størrelse forpligter: Med vores fagligt dygtige medarbejdere og stærke samarbejdspartnere vil vi sammen sætte nye, høje standarder på vores uddannelsesområde og i den nationale udvikling af fagene. Vi skal være en af de toneangivende stemmer i debatten og arbejde for, at stadig flere vælger vores SOSU-skoler til. Sådan skaber vi fremtidens kernevelfærd.

Læs mere på sosuh.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Brøndby
  • Mandag den 01. august 2022

Lignende jobs

  • Lærer i Greve

    Fri kontakt
    I S-klasserne har vi godt og vel 85 elever, som alle er visiteret til os, da de vurderes at ville profitere af en autismepædagogisk tilgang. På 7. årgang har vi et lille hold på 3 – 4 børn, som har brug for et mindre tilbud end de 8 – 10 børn, vi typisk har i klasserne.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Lærer i Taastrup

    Lærer søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Lærer
    • Taastrup
    Få mere info
  • Lærer i Storkøbenhavn

    Vi søger lige nu en underviser i erhvervsjura til Vestskoven Gymnasium i Albertslund.Hvem er vi?NEXT Vestskoven Gymnasium har mere end 1000 elever, og søges af flere elever end vi har plads til..
    • Lærer
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Har du lyst til at hjælpe medstuderende med at lykkes med deres faglige progression, dannelse og motivation på studiet? Er du studerende på sygeplejerskeuddannelsen og en dygtig formidler med en im..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som lærere
10. juli 2024 1
9. juli 2024 2
8. juli 2024 2
7. juli 2024 2
6. juli 2024 2
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 5
19. juni 2024 5
18. juni 2024 5
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 3