Spændende 37 timers stilling som klinisk underviser i fysioterapi i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Træningscenter Brøndby har mange års erfaring som praktiksted for fysioterapeut studerende og er stolte over de gode tilbagemeldinger vi får efter hvert hold studerende. Vi er et hus i udvikling, og forsøger altid at være på forkant med begivenhederne. Derfor har vi valgt at opstille to mulige scenarier for en ny klinisk underviser i fysioterapi.
Den ene mulighed er at dele rollen som KUF med en kollega et halvt år af gangen. I perioden uden studerende vil du indgå på lige fod med øvrige terapeut kolleger og dermed have mulighed for at bibeholde en stærk faglighed og tæt borger kontakt.
Den anden mulighed er en rolle som KUF for alle studieforløb, hvor borgerkontakten er begrænset til perioder uden studerende.

Uanset om du er alene KUF eller har en fast makker, kan vi tilbyde en stilling som klinisk underviser med fine rammer og gode vilkår til at skabe et godt læringsmiljø.

Om stillingen:

Som klinisk underviser vil din ansættelse være i Træningscenter Brøndby, under Social- og Sundhedsforvaltningen. Vi er 60 medarbejdere og varetager genoptræning i specialerne reumatologi, ortopædkirurgi, neurologi og geriatri via sundhedsloven § 140 og serviceloven § 86. Herudover varetages forløbsprogrammer for lænde/ryg, KOL, diabetes og cancer.

Du vil indgå på en arbejdsplads, hvor der er stor forståelse for og lyst til at have studerende og der er derfor et godt samarbejde med husets øvrige fysioterapeuter i forhold til eks. emnebasserede workshops, mulighed for at studerende kan gå med og observere det fysioterapeutiske daglige arbejde med borger samt at studerende gives medansvar ved holdtræning.

Vi modtager 4. og 5. semester studerende i henholdsvis 7 og 8 uger af gangen - fire studerende pr. gang, fra Københavns professionshøjskole. Du vil før, under og mellem praktikforløb have ansvar for at tilrettelægge de studerenes forløb både i forhold til opgaver af administrativ karakter samt tilrettelæggelse af undervisning i alt fra journalføring, SMART – mål, til workshops om specifikke fysioterapeutiske emner samt supervisere de studerende ved behandlinger. Du skal afholde udviklingssamtaler og sætte mål for praktikperioden sammen med den studerende, samt kunne evaluere og bedømme de studerende i forhold til gældende beskrivelser givet af Fysioterapiuddannelsen.

Som klinisk underviser vil du blive tilknyttet en netværksgruppe bestående af andre kliniske underviser fra både private, regionale og kommunale praktiksteder.

Vi forventer atdu har stor pædagogisk indsigt og kundskaber. Gode kommunikations-, samarbejds- og formidlingsevner, mundtligt såvel som skriftligt.

  • Du er autoriseret fysioterapeut, med minimum 5 års klinisk erfaring og gerne erfaring som klinisk underviser. Du har gennemført diplommodulet Klinisk vejleder i sundhedsfaglige professioner, eller har lyst hertil.
  • Du har erfaring med genoptræning i et tværfagligt perspektiv med borgers ressourcer i fokus.
  • Du har ansvaret for, at det kliniske uddannelsesforløb er i overensstemmelse med fysioterapiuddannelsens krav hvad angår fagbeskrivelse, studieordning og undervisningsplaner.
  • Du har ansvar for egen faglig og personlig udvikling.

I ansøgningen vil vi gerne have at du tager stilling til, hvilken af de beskrevne mulige scenarier du foretrækker, samt begrunder hvorfor. Derudover bedes du oplyse hvilke øvrige faglige kompetencer du besidder.

Kontakt afdelingsleder Rikke Frederiksen på tlf. 51168917 eller afdelingsleder Felix Petersen på tlf. 51168871 for yderligere information.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist d. 14. august. Vi forventer at afholde samtaler d. 22. august

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 35.500 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Brøndby
  • Søndag den 14. august 2022

Lignende jobs

  • Lærer i Greve

    Fri kontakt
    I S-klasserne har vi godt og vel 85 elever, som alle er visiteret til os, da de vurderes at ville profitere af en autismepædagogisk tilgang. På 7. årgang har vi et lille hold på 3 – 4 børn, som har brug for et mindre tilbud end de 8 – 10 børn, vi typisk har i klasserne.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Lærer i Brøndby

    Vores modtageklasser vokser i højt tempo. Derfor søger vi en dygtig underviser med erfaring inden for undervisning af udskolingselever og allerhelst med erfaring fra DSA-undervisning, som brænder f..
    • Lærer
    • Brøndby
    Få mere info
  • Lærer i Storkøbenhavn

    Vi søger lige nu en underviser i erhvervsjura til Vestskoven Gymnasium i Albertslund.Hvem er vi?NEXT Vestskoven Gymnasium har mere end 1000 elever, og søges af flere elever end vi har plads til..
    • Lærer
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Har du lyst til at hjælpe medstuderende med at lykkes med deres faglige progression, dannelse og motivation på studiet? Er du studerende på sygeplejerskeuddannelsen og en dygtig formidler med en im..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som lærere
6. juli 2024 2
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 5
19. juni 2024 5
18. juni 2024 5
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 3
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1