Klinisk underviser i ergoterapi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Dianalund

Netop nu er der en helt unik chance for at tiltræde en sjældent udbudt stilling som KUE i Center for Neurorehabilitering, Filadelfia (CfN).

Vi er en spændende og ambitiøs arbejdsplads, som giver de bedste rammer for at man kan få sin faglighed og sine formidlingskompetencer sat i spil.

Hvem er vi

Center for Neurorehabilitering yder intensiv specialiseret neurorehabilitering til voksne, som har pådraget sig moderate til svære følger efter hovedtraume, apopleksi eller anden form for erhvervet hjerneskade. Vores døgnpatienter var i 2021 gennemsnitligt indskrevet 120 dage hos os.

CfN er indrettet med moderne faciliteter, der sætter de bedste rammer for neurorehabiliteringen. Udendørs har vi etableret et stimulerende træningsmiljø og vi har desuden fri adgang til Filadelfias store grønne områder.

CfN hører under Epilepsihospitalet Filadelfia, som er en selvejende non-profit institution. Filadelfia driver såvel en forskningsafdeling samt en uddannelsesafdeling, hvor kurser inden for neurorehabilitering med undervisere fra ind- og udland løbende tilbydes.

Hvad kan vi tilbyde

I CfN modtager nye kolleger målrettet introduktion til specialet over en længere periode, og der er gode muligheder for at videreudvikle sig både fagligt og personligt gennem sparring med vores erfarne fagprofessionelle (neurologer, neuropsykologer, talepædagoger, socialrådgivere, sygeplejersker/SSA’er, ergoterapeuter og fysioterapeuter), som er en del af de tværfaglige teams. CfN inviterer regelmæssigt eksterne specialister til at afholde temadage og bidrage med klinisk supervision.

Det fælles fundament for vores terapeutiske interventioner i CfN tager udgangspunkt i elementer fra Guidet taktil interaktionsterapi (GTIT), Facio-Oral-Trakt-Terapi (F.O.T.T.®), holdnings- og bevægelsesfacilitering (Bobath-koncept) samt INN® (Integration af Neurodynamik i Neurorehabilitering), hvilket suppleres med andre evidensbaserede tiltag, som bygger på viden om neuroplasticitet. Der arbejdes på såvel krops- som aktivitets- og deltagelsesniveau indenfor ICF-rammen og den tværfaglige målsætning evalueres med patient og pårørende hver 14. dag.

Som ergoterapeut i CfN følges Anne Fishers model OTIPM i den ergoterapeutiske arbejdsproces. Redskaberne COPM og AMPS anvendes målrettet. Dysfagi behandling er en kerneopgave for ergoterapeuter i CfN. Arbejdet tilrettelægges tværfagligt i samarbejde med patienten og foregår i funktionelle dagligdags aktiviteter og lystbetonede interesseområder. Træning foregår primært i CfN og nærmiljøet, men kan også finde sted i patientens eget hjem i form af hjemmetræning. Ergoterapeuterne varetager bl.a. OE-hold og Madgruppe.

KUE udfører sine opgaver i tæt samarbejde med de øvrige ergoterapeuter, andet tværfagligt personale samt afdelingsterapeuten.

Derudover vil du få adgang til:

  • Massageordning
  • Gratis træning i Filadelfias motionscenter
  • Mulighed for fordelagtig leje af feriehuse gennem Regions Sjællands Feriefond
  • Supervision v. neuropsykologer
  • Årlige mono- og tværfaglige temadage m.m.

Arbejdsforhold / rammer for funktionen

  • KUE tilrettelægger selv sit arbejde indenfor den ugentlige arbejdstid i perioder med studerende i praktik. KUE er tilknyttet én klient som primærterapeut.
  • Når KUE ikke varetager opgaver i forbindelse med klinisk undervisning, indgår KUE i et fast rehabiliteringsteam.
  • Der er kontor og undervisningslokale til rådighed for KUF og de studerende, hvor der er mulighed for undervisning, vejledning og uforstyrrede samtaler samt mulighed for uforstyrret forberedelse.
  • Stillingen er normeret til 37 timer/uge.
  • Ansættelsen er fortrinsvis i dagvagt, men der er fast hver anden uge en aftenvagt (kl. 13-21), hvor man deltager i supervision af personalet i aftenvagten. Derudover varetages helligdags- og weekendvagter under samme vilkår som øvrige terapeuter.

Faglige kvalifikationer:

  • Autoriseret ergoterapeut.
  • Mindst to års erfaring som ergoterapeut og mindst ét års erfaring indenfor neurorehabilitering.
  • KUE lever op til bekendtgørelsens anbefalinger for efteruddannelse af kliniske undervisere eller er indstillet på at gennemføre denne indenfor nærmeste fremtid.

Personlige kvalifikationer/profil:

  • Selvstændig, problemløsende og med gode samarbejdsevner.
  • Fleksibel og indstillet på tværfaglig samarbejdsstruktur.
  • Kvalitets- og udviklingsbevidst i forhold til fysioterapeutiske interventioner
  • Arbejder klientcentreret og udviser godt håndelag for praksis.

Yderligere oplysninger eller aftale om et evt. besøg i afdelingen fås ved henvendelse til afdelingsterapeut Stine Jochumsen Schüder tlf. 58 27 12 68 eller tværfaglig udviklingskoordinator/fysioterapeut Kamilla Kildegaard Kristiansen tlf. 58 27 14 76.

Læs mere om CfN, Filadelfia på hjemmesiden:

http://www.Filadelfia.dk/epilepsihospitalet/neurorehabilitering

Løn- og ansættelsesvilkår iht. gældende regional overenskomst med Ergoterapeutforeningen. Stillings- og funktionsbeskrivelse kan ses i opslaget på vores hjemmeside.

Vi ser gerne, at der søges online via www.Filadelfia.dk.

Ansøgningsfrist er senest den 25.04.22. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 16/17. Ansættelse pr. 01.05.22. eller snarest derefter.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Dianalund.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Dianalund
  • Mandag den 25. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Dianalund

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Dianalund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Dianalund over tid

Dato Alle jobs som lærere
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 2