Underviser til fagtemaet Byggeri, Træ og Metal

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Faaborg

FGU Syd- og Midtfyn, afd. Faaborg, søger en dygtig underviser med pædagogisk erfaring til skolens fagtema Byggeri, Træ og Metal på skolens PGU-spor. Tiltrædelse 1. november 2021 eller snarest muligt derefter. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge.

FGU Syd- og Midtfyns vision:Vi er et fællesskab med høj faglighed og kærlige benspænd, hvor alle er betydningsfulde. Sammen er vi undersøgende på din vej til job og uddannelse i et meningsfuldt liv.

Vi er vært for din fremtid!

Hvad er FGU?
FGU Syd- og Midtfyn er et nyt uddannelsestilbud til unge under 25 år, der ikke har gennemført eller er i gang med en ungdomsuddannelse, og som heller ikke er i beskæftigelse. Den Forberedende Grunduddannelse (FGU) skal give de unge kompetencer og motivation til at begynde en ungdomsuddannelse eller et job. Alle forløb tilpasses individuelt og kan justeres undervejs, så de unge får de bedste forudsætninger for at få deres fremtids­drømme opfyldt i forhold til uddannelse og job.
FGU Syd- og Midtfyn har skoler henholdsvis i Svendborg, Faaborg og Ringe.
Hver skole har 3 spor: Almengrunduddannelse (AGU), Produktionsgrunduddannelse (PGU) og Erhvervsgrunduddannelse (EGU).

FGU er en uddannelsesform, der har som ambition at være en praksisbaseret uddannelse. Det betyder, at teori og praksis skal kombineres, og at alle elever på både AGU, PGU og EGU skal lære gennem praktisk gøren og handlen. Som underviser på FGU Syd- og Midtfyn skal du ikke kun undervise i dine fag – du skal kunne undervise med dine fag. Vi arbejder med helheds- og anvendelsesorienteret undervisning, hvor elever oplever at kunne lære gennem hænderne.

På det faglige tema Byggeri, Træ og Metal arbejdes der med læringsmål ud fra fagbilaget: Byg, bolig og anlæg, som du finder på www.emu.dk/fgu.

Byggeri, Træ og Metal har sit eget træværksted på skolen og et mindre metalværksted på havnen. Værkstedet danner rammerne for elevernes hverdag, hvor der arbejdes med produktioner, fx bord/bænkesæt, cafésæt, inventar, ølkasser, fuglehuse. Derudover står det faglige tema også for skolens vedligeholdelsesopgaver (ejendomsserviceopgaver). Eleverne afslutter deres FGU-forløb med en praktisk prøve. Løbende skal de dokumentere det, som de har lært i deres portfolio, som også er en del af den afsluttende prøve.

Holdspiller med en anerkendende og nysgerrig tilgang til vores unge
Vi forventer, du har de formelle kompetencer til at undervise inden for bygge- og anlægsområdet. Du har fx en uddannelse enten som tømrer, snedker, ejendomstekniker eller bygningskonstruktør.

Det er også afgørende, at du kan lide unge mennesker med alt, hvad dette indebærer. Du skal være dygtig til at skabe relationer, og din tilgang til eleverne skal være anerkendende og nysgerrig.

Vi lykkes kun, når vi laver skole for vores elever, der hviler på den grundlæggende antagelse, at alle er betydningsfulde, og alt hvad eleven gør er ud fra de bedste intentioner.

Det er vigtigt, at du har erfaring med at undervise unge i målgruppen, ligesom erfaring med og viden om at arbejde med progression i elevernes læring og trivsel er et must. Mens eleverne går på FGU skal de blive så dygtige, at de næste døre åbner sig og vejen er banet for en tilværelse som selvforsørgende.

Som person er du en udpræget holdspiller, der gerne bidrager til skolefællesskabet. Du kan samarbejde med dine kollegaer i dit team, hvor der er andre faglærere og almenlærere.

Du er god til at kommunikere både i tale og på skrift, ligesom du kan bruge digitale redskaber i din kommunikation med elever, forberedelse, elevadministration mm.

Kørekort til bil er en nødvendighed for at kunne udføre de daglige opgaver.

Gode muligheder for kompetenceudvikling og et godt fællesskab
Vi kan tilbyde dig en spændende stilling i en organisation, der kun er 2 år gammel.
Personalegruppen, der har vidt forskellige baggrunde og kompetencer, og alle er organiseret i teams.

Vi tilbyder gode muligheder for personlig og faglig udvikling gennem fælles kompetenceudvikling med UCL de næste 2 år, ligesom du bliver en del af et tværfagligt team med undervisere i faglige temaer, almene fag og vejledere.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge.

Aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10 – Centralorganisationen af 2010. (Modst.nr. 083-19) og organisationsaftale for lærere m.fl. ved institutioner for forberedende grunduddannelse (FGU). (Modst.nr. 048-19).

Du vil referere til skoleleder for FGU-skolen i Faaborg, Birgit Lykke Hansen.
Du vil som udgangspunkt have dit daglige arbejdssted på FGU-skolen i Faaborg, Nyborgvej 58, 5600 Faaborg, men vil være ansat i institutionen med mulighed for andre arbejdssteder.

Åbent hus
Vi holder åbent hus på FGU Syd- og Midtfyn, Nyborgvej 58, 5600 Faaborg onsdag den 13.oktober kl. 16.00 – 17.00 for interesserede ansøgere, der gerne vil vide mere om stillingen og FGU. Tilmelding er ikke nødvendig.

Ansøgningsfrist
Ansøgningen skal være os i hænde senest fredag den 22. oktober 2021 klokken 12.00.

Du bedes sende din ansøgning til mailadressen [email protected] skrive ”Underviser til Byggeri, Træ og Metal” i emnefeltet.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 26. oktober 2021. Vi forbeholder os ret til løbende at indkalde kandidater til samtale.

Hvis du vil vide mere

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte skoleleder Birgit Lykke Hansen på mail: [email protected]

Ansøgningerne opbevares, indtil der er ansat en medarbejder. Ansøgningerne vil herefter blive makuleret. Hvis vi ønsker at gemme ansøgningen ud over denne periode, indhentes der samtykke.

Inden en eventuel samtale forventer vi, at du har læst fagbilaget og vejledningen indenfor Byg, Bolig og Anlæg:
https://emu.dk/fgu/byg-bolig-og-anlaeg/fagbilag-og-undervisningsvejledning
samt bekendtgørelsen for FGU:
Bekendtgørelse af lov om forberedende grunduddannelse (retsinformation.dk)

Du kan læse mere om FGU Syd- og Midtfyn på vores hjemmeside: https://www.fgusydogmidtfyn.dk.

Du kan læse mere om den forberedende grunduddannelse på Børne- og Undervisningsministeriets hjemmeside: https://www.uvm.dk/forberedende-grunduddannelse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Faaborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Faaborg
  • Fredag den 22. oktober 2021

Lignende jobs

  • Lærer på Fyn

    Middelfart Ungdomsskole er kommunal udbyder af valgfagsholdet fransk. Valgfagsholdene er målrettet aldersgruppen fra 8. til 10. klasse. Der er undervisning 1 gang ugentligt á 2 timer, med 30 underv..
    • Lærer
    • Fyn
    Få mere info
  • Lærer i Odense

    Har du en baggrund som elektriker og lyst til en ny rejse i dit professionelle liv?Er du stolt af dit fag og synes du, det er vigtigt at give din stærke faglighed videre til unge lærlinge?S..
    • Lærer
    • Odense
    Få mere info
  • Lærer på Fyn

    Vi søger to nye lærerkollegaer med lyst og kompetencer til at arbejde med børn og unge med særlige behov, herunder børn med autisme og autismespektrum forstyrrelser.Stillingerne ønskes besat så..
    • Lærer
    • Fyn
    Få mere info
  • Lærer på Fyn

    Skrillingeskolen søger 1 uddannet lærer med tiltrædelse 1. oktober 2024. Stillingen er en fuldtidsstilling.Skrillingeskolen er en kommunal folkeskole primært for elever med generelle indlærings..
    • Lærer
    • Fyn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Faaborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Faaborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Faaborg over tid

Dato Alle jobs som lærere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0