Underviser til FGU – bliv en del af en meningsfuld hverdag med ansvar og træarbejde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Faaborg

Vil du være med til at gøre en reel forskel for unge mennesker ved at danne relationer og gøre dem uddannelsesparate? Og vil du være en del af en mindre skole, hvor sammenhold, kollegaskab og meningsfuld undervisning er i centrum?

Hos FGU leder vi efter en ny underviser, der vil bruge sin viden inden for bygge- og anlægsområdet til at hjælpe unge videre til en uddannelse eller jobmuligheder. Tiltrædelse 1. august 2022.
Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge.

Velkommen til FGU – vi er vært for din fremtid

FGU Syd- og Midtfyn er et nyt uddannelsestilbud til unge under 25 år, der ikke har gennemført eller er i gang med en ungdomsuddannelse, og som heller ikke er i beskæftigelse. Den Forberedende Grunduddannelse (FGU) skal give de unge kompetencer og motivation til at få deres fremtidsdrømme opfyldt i forhold til uddannelse og job.

Du bliver en del af en stab på 10 meget dedikerede undervisere og andet personale, som arbejder tæt sammen på vores skole i Faaborg – men til tider kan vi have aktiviteter på nogle af vores andre lokationer i Svendborg og Ringe.

”Vores vision er at være et fællesskab med høj faglighed og kærlige benspænd, hvor alle er betydningsfulde. Sammen undersøger vi de unges vej til job og uddannelse i et meningsfuldt liv,” siger skoleleder Birgit Lykke Hansen.

Du danner relationer og underviser de unge

Du bliver vores nye underviser til fagtemaet Byg, bolig og anlæg. Faget har sit eget træværksted på skolen og et mindre metalværksted på havnen, hvor der på nuværende tidspunkt arbejdes med produktioner som fx bord og bænkesæt, cafésæt, ølkasser, fuglehuse samt ejendomsservice på skolen. Der er muligheder for at tage andre produktioner ind.

Udover, at du selvfølgelig underviser i dit fag, vil du komme til at samarbejde med dansk- og matematiklæreren omkring helhedsorienteret undervisning.

Din hverdag starter med et fællesmøde med dine kolleger, efterfulgt af morgenmad med dit hold af elever. Derefter er dagen inddelt i 3 lektioner á 1,5 time med pauser imellem, så du er sammen med eleverne ca. 8-14. Om eftermiddagen ligger der møder et par gange om ugen. I løbet af skoleåret vil der være tværfaglige forløb for hele skolen.

Det vigtigste i din hverdag bliver at:

  • danne relationer til de unge, så du ved, hvad der motiverer dem
  • have overblikket og holde styr på fravær og fremmøde m.m.
  • være fleksibel, så du kan reagere, når en elevs behov ændrer sig, eller du skal dække for en kollega.

”Selvfølgelig er det vigtigt, at du har godt styr på din faglighed, men som underviser hos os skal du ikke kun undervise i dine fag – du skal kunne undervise med dine fag,” siger Birgit videre.

Du har en stærk faglig baggrund og erfaring med målgruppen

Det vigtigste i denne rolle er, at du kan lide at arbejde med unge mennesker – med alt, hvad det indebærer. Du skal være dygtig til at skabe relationer, og din tilgang til eleverne skal være anerkendende og nysgerrig. Samtidig motiveres du af at være en aktiv del af en dedikeret lærerstab.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • har de formelle kompetencer til at undervise inden for bygge- og anlægsområdet
  • har en uddannelse som fx tømrer, snedker, ejendomstekniker eller bygningskonstruktør
  • har erfaring med at undervise unge i målgruppen, ligesom erfaring med og viden om at arbejde med progression i elevernes læring og trivsel er et must
  • har kørekort til bil, da det er en nødvendighed for at kunne udføre de daglige opgaver.

Og resten kan vi lære dig – vi tilbyder dig nemlig gode muligheder for kompetenceudvikling i en organisation, der kun er 2 år gammel.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge.

Aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10 – Centralorganisationen af 2010. (LC/CO10-fællesoverenskomsten).

Vil du vide mere og søge stillingen?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte skoleleder Birgit Lykke Hansen på mail: [email protected]. Du må endelig søge stillingen allerede i dag og senest d. 6. maj 2022 til [email protected] og skrive ”Underviser til Byg, bolig og anlæg” i emnefeltet. Som en del af ansøgningen ser vi gerne en lille video, hvor du fortæller om dig selv.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler d. 17. maj 2022. Vi forbeholder os ret til løbende at indkalde kandidater til samtale.

Inden en eventuel samtale forventer vi, at du har læst fagbilaget og vejledningen inden for Byg, Bolig og Anlæg:

https://emu.dk/fgu/byg-bolig-og-anlaeg/fagbilag-og-undervisningsvejledning samt bekendtgørelsen for FGU: https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2019/606 .

Du kan læse mere om FGU Syd- og Midtfyn på vores hjemmeside: www.fgusydogmidtfyn.dk. Du kan læse mere om den forberedende grunduddannelse på Børne- og Undervisningsministeriets hjemmeside: www.uvm.dk/forberedende-grunduddannelse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Faaborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Faaborg
  • Fredag den 06. maj 2022

Lignende jobs

  • Lærer på Fyn

    Middelfart Ungdomsskole er kommunal udbyder af valgfagsholdet fransk. Valgfagsholdene er målrettet aldersgruppen fra 8. til 10. klasse. Der er undervisning 1 gang ugentligt á 2 timer, med 30 underv..
    • Lærer
    • Fyn
    Få mere info
  • Lærer i Odense

    Har du en baggrund som elektriker og lyst til en ny rejse i dit professionelle liv?Er du stolt af dit fag og synes du, det er vigtigt at give din stærke faglighed videre til unge lærlinge?S..
    • Lærer
    • Odense
    Få mere info
  • Lærer på Fyn

    Vi søger to nye lærerkollegaer med lyst og kompetencer til at arbejde med børn og unge med særlige behov, herunder børn med autisme og autismespektrum forstyrrelser.Stillingerne ønskes besat så..
    • Lærer
    • Fyn
    Få mere info
  • Lærer på Fyn

    Skrillingeskolen søger 1 uddannet lærer med tiltrædelse 1. oktober 2024. Stillingen er en fuldtidsstilling.Skrillingeskolen er en kommunal folkeskole primært for elever med generelle indlærings..
    • Lærer
    • Fyn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Faaborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Faaborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Faaborg over tid

Dato Alle jobs som lærere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0