Lærer 1. og 2. årgang matematik og idræt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Farum

Skal Solvangskolen i Furesø Kommune være en del af din 2020 plan? Svaret er simpelt…

Når den sidste raket er sendt afsted, og det igen ringer ind til første skoledag 2. januar i 2020, savner teamet på 1. årgang en ny kollega.
Dig som brænder for at gøre en forskel for skolens mindste elever og er vild med at undervise i fagene matematik og idræt, fordi du begejstres sammen med eleverne, når de går på opdagelse i den matematiske verden og erfarer, at 2+2 ikke nødvendigvis bare er 4.

Udover et matematikhold på 1. årgang og to idrætshold på 1. og 2. årgang, vil du blive tilknyttet skolens ressourcecenter "Solsikken" som en ganske særlig matematiklærer ift. de elever, der har brug for et fagligt løft i en afgrænset periode eller som medpraktiserende i børnemiljøet.
Og sidst, men ikke mindst, vil du skulle varetage en delt klasselæreropgave i 1.A sammen med Trine (hun er sej og super dygtig). En funktion som du ser som en naturlig og betydningsfuld del af det hele lærerliv i relation til både elever og forældre.

Hvem er du, udover modig, ganske unik og en V I G T I G brik til 1. årgang?
Det siger sig selv, at du som kompetent lærer er den afgørende faktor for elevernes læring og trivsel.Stillingen kræver ingen SUPER(WO)MAN, men dig som elsker at være lærer. I vores optik er det derfor særligt vigtigt at:
  • Du har pædagogisk og relationel tæft og har et særligt blik (og hjerte) for de elever, som har brug for en betydningsbærende voksen, der ser potentiale i alle børn og kan være hånden i ryggen, når skolelivet indimellem slår knuder.
  • Du evner at skabe et godt og trygt læringsmiljø for A L L E elever som en del af et inkluderende fællesskab, hvor der er rart at være og lære.
  • Du har en didaktisk ekspertise, dvs. en veludviklet evne til at planlægge undervisning og formidle det faglige stof, sikre deltagelsesmulighed for alle, udøve aktiv klasseledelse, dvs. du kan lede, sætte dig igennem, skabe arbejdsro og lyden af læring.
  • Du er robust, selvledende og holdspiller og kan jonglere med mange bolde i luften og gribe de fleste.
  • Du er dygtig til at skabe god dialog og relation til forældrene, som du ser som en vigtig ressource og medspiller i dit arbejde for at lykkes.
  • Du er kommunikativ stærk og er ikke bange for at tage bladet for munden.


Du lykkes ikke alene - bare rolig - for du bliver en del af et funktionelt teamsamarbejde med vægt på såvel TEAM som SAMARBEJDE, som vi ser som en organisatorisk nøgle for at lykkes - fælles børn fælles ansvar - med afsæt i vores definition på kerneopgaven:

"At uddanne og danne fagligt, socialt kompetente og livsduelige mennesker, som en del af et læringsfællesskab, hvor alle sikres deltagelsesmulighed! "

Hvad tilbyder vi (også) udover gratis kaffe:
I indeværende skoleår har vi, i tæt samarbejde med Kompetencehuset Heckmann, et særligt organisatorisk fokus på styrkelse af det professionelle læringsfælleskab herunder brugen af observation og feedback som metode med konsulent og læringsmakkere.

Solvangskolen er en tresporet skole organiseret i et børnemiljø [0-5. kl.] og ungemiljø [6-9. kl.].
Skolen ligger 10 minutters gang fra Farum Station og et fantastisk naturområde i "baghaven" som kun kalder på at blive inddraget både pædagogisk og didaktisk.

Men vigtigst af alt, SÅ VIL VI HINANDEN!
Der er et stærkt kollegialt fællesskab, hvor alle bidrager og tager ansvar og herved et godt og tæt samarbejde imellem skolens ledelse og alle medarbejdere.

"Solvangskolen skal ikke bare være en skole, men en lærende skole i alle led - for ingen er klogere end os alle!"

Ansøgningsfrist
Stillingen er tidsbegrænset og ikke fuldtid (30/37) og gældende for hele 2020 dog med gode muligheder for fastansættelse – noget viser sig altid, så hav mod – hvo intet vover, intet vinder!

Ansøgningsfristen er fredag d. 15. nov. kl.12.00.
Ansøgninger modtages elektronisk via furesoe.dk/job.
Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler løbende, så tøv ikke med at sende os din ansøgning – vi glæder os.
Hvis du vil vide mere eller besøge os er du mere end velkommen til at kontakte afdelingsleder Camilla Nørreskov på tlf.7216 5164.

[Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.]

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=410ed720)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Farum.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Farum
  • Fredag den 15. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Farum

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Farum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Farum over tid

Dato Alle jobs som lærere
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1