Lyngholmskolen søger en LKT- og inklusionslærer med et godt overblik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Farum

Vi er på udkig efter en LKT- og inklusionslærer, der brænder for at fremme stærke læringsfællesskaber i skolen. Vi ser det som en forudsætning, at du kan møde børn, personale og forældre på en tillidsvækkende måde og er motiveret for at arbejde med udgangspunkt i vores lærings- og børnesyn.

Lyngholmskolens lærings- og børnesyn
Lyngholmskolen er en børneparat folkeskole i Furesø Kommune, der tilpasser og indretter sig efter elevgruppens behov. Vores vision er, at vi motiverer alle elever til ambitiøs læring personligt, fagligt og socialt. Vi har et stærkt pædagogisk fundament, der bygger på et anerkendende børnesyn. Vi tager individuelle hensyn og er optaget af, at børn og unge dannes, trives og udvikler sig i stærke fællesskaber, hvor vi hjælper og passer godt på hinanden, også når det er svært. Vi er ambitiøse på alle elevers vegne og tilrettelægger derfor læreprocesser, hvor alle elever får deltagelsesmuligheder fagligt, personligt og socialt. Alle børn skal opleve at lykkes – hver dag.

LKT- og inklusionslærer på Lyngholmskolen
Du skal som LKT- og inklusionslærer indgå i tæt samarbejde med skolens ledelse og tværfaglige team, der består af skolepsykolog, skolesocialrådgiver, sundhedsplejerske og talepædagog samt specialpædagogiske vejledere. Dit primære fokus vil være på opgaver i børnemiljøet (0.-5. årgang), og du vil blive en fast del af et ressourceteam bestående af to pædagogiske vejledere og en socialpædagog. Ressourceteamets opgave er at samarbejde om at styrke de lærende fællesskaber i børnemiljøet.

Dine kompetencer
  • Du skal gerne have uddannelse og/eller erfaring inden for LKT – og ligeledes gerne have viden og/eller erfaring inden for specialpædagogik.
  • Du skal møde alle børn på en anerkendende måde og være nysgerrig på deres udfordringer og styrker.
  • Du skal være særligt motiveret for at danne stærke relationer til de børn, der til tider står i vanskelige læringssituationer, så du kan være med til at planlægge og gennemføre forløb, hvor de træner mestringsstrategier, der kan hjælpe dem til succesoplevelser i faglige og sociale sammenhænge.
  • Du skal kunne indgå i et professionelt samarbejde med børnemiljøets lærere og pædagoger omkring udviklingen af en børneparat skole. Dette indebærer, at du skal kunne gennemføre vejledning af kollegaer og selv være med i læringssituationer for at fremme tiltag, der styrker det lærende fællesskab og arbejdet for at skabe deltagelsesmuligheder for alle elever.
  • Du skal kunne indgå i et konstruktivt samarbejde med forældre omkring elevers trivsel og læring. Dette indebærer også planlægning, gennemførsel og efterbehandling af samarbejdsmøder, hvor du kan agere som mødeleder.
  • Du skal have stærke kommunikative evner og kunne styre vanskelige samtaler.


Det kan vi tilbyde
  • Vi har et godt kollegialt fællesskab. Udover at være professionelle sammen, så har vi det også sjovt og hyggeligt i hinandens selskab. Vores personalerum er altid fyldt med dejlige og imødekommende kollegaer - både pædagoger, lærere, ledelse og andre medarbejdere.
  • Vi har masser af muligheder for faglig sparring, og du vil, som en integreret del af vores ressourceteam, have kompetente sparringspartnere i hverdagen omkring dine opgaver i børnemiljøet.


Om skolen
Lyngholmskolen er en veletableret, attraktiv folkeskole i Farum med 600 elever og 80 lærere og pædagoger. Skolen er det positive tilvalg for de fleste forældre i distriktet, og vores elever er den fantastiske sum af de forskelle og fællestræk, der karakteriserer Farum. Vi er også Furesø Kommunes læse- og sprogtilbud for elever med læseudfordringer fra 7. til 9. årgang, og så har vi Lyngholmskolens gruppeordning, der er en selvstændig afdeling for elever med socioemotionelle vanskeligheder. Vores fritidstilbud er velfungerende og stærkt integreret i skolens dagligdag.

Hvis du mener, at du er den, vi leder efter, og du gerne vil være en del af vores fællesskab, så send os en ansøgning. Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer, men med mulighed for 30 timer. Løn- og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn med tiltrædelse 1. maj 2020 eller snarest mulig.

Vil du vide mere, så kontakt skoleleder Pia Christensen på telefon 7216 4180 eller mail [email protected] eller afdelingsleder for børnemiljøet Mike Friis Østergaard på telefon 7216 4082 eller mail [email protected]
Du kan også kontakte skolen på telefon 7235 7100 eller mail [email protected]

Ansøgningsfristen er torsdag d. 26/3-2020. Vi afholder ansættelsessamtaler mandag d. 30/3.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=56e9dbe8)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Farum.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Farum
  • Torsdag den 26. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Farum

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Farum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Farum over tid

Dato Alle jobs som lærere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1