Vikarstilling: [xxxxx] I FARUM SØGER EN LÆRER (VIKARIAT) PR 01.02.2022 TIL HÅNDVÆRK & DESIGN SAMT HISTORIE

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Farum

Er du den, der tænder motivationen, begejstringen og ser potentialet i elevernes øjne, når idé, skitse, form, materiale, formgivning og håndværk bliver til et produkt og måske en klassiker? Hvis JA, så er det dig vi søger…

Du vil i dette skema få håndværk & design-timer på 4.og 6. årg. og være en kreativ ildsjæl ift. den "bløde" del af faget. Timerne er organiseret som 2-lærertimer dvs. I vil være to om en klasse. Herved et iboende potentiale ift. at tænke didaktisk kreativt i design processer ift. tematikker, materialevalg og organisering.

Ud over håndværk & design skal du også varetage historieundervisningen på 4. årgang (4a, 4b og 4c). Vi hjælper dig gerne med sparring i forhold til fagets indhold, og vi ser rigtig gerne, at du også her bruger din kreativitet, om det så er til at lave våbenskjold, lave mumier osv.

Du vil blive en del af skolens børnemiljø (0.-5.klasse), og stillingen vil være en ca. 85% stilling – alt efter, hvordan vi skruer skemaet sammen. Skemaet vil være indtil sommerferien

Og hvad så nu? Den sidste test… kan du svare JA til nedenstående ledetråde, så er der ingen vej tilbage – send os din ansøgning!

Hvem er du, udover ganske unik og en V I G T I G og manglende brik til Solvangskolen?
Det siger sig selv, at du som kompetent lærer, er den afgørende faktor for elevernes læring og trivsel.Stillingen kræver ingen SUPER(WO)MAN, men dig som elsker at være lærer. I vores optik er det derfor særligt vigtigt at…
  • Du har pædagogisk og relationel tæft og har et særligt blik (og hjerte) for de elever, som har brug for en betydningsbærende voksen, der ser potentiale i alle børn og kan være hånden i ryggen når skolelivet indimellem slår knuder.
  • Du evner at skabe et godt og trygt læringsmiljø for A L L E elever som en del af et inkluderende fællesskab, hvor der er rart at være og lære.
  • Du har en didaktisk ekspertise dvs. en veludviklet evne til at planlægge undervisning og formidle det faglige stof, sikre deltagelsesmulighed for alle, udøve aktiv klasseledelse dvs. du kan lede, sætte dig igennem, skabe arbejdsro og lyden af læring.
  • Du er robust, selvledende og holdspiller og kan jonglere med mange bolde i luften og gribe de fleste.
  • Du er dygtig til at skabe god dialog og relation til forældrene som du ser som en vigtig ressource og medspiller i dit arbejde for at lykkes.
  • Du er kommunikativ stærk og er ikke bange for at tage bladet for munden?


Du lykkes ikke alene - bare rolig - for med i "gaven" får du mange nye og kompetente kollegaer, livsduelige og herlige elever og samarbejdende forældre.

At uddanne og danne fagligt, socialt kompetente og livsduelige mennesker, som en del af et læringsfællesskab,
hvor alle sikres deltagelsesmulighed! (Solvangskolen def. af kerneopgaven)

Solvangskolen – et rart sted at være lærer og lære
Solvangskolen i Furesø Kommune er en tresporet afdelingsopdelt skole med ca. 700 elever og 70 lærere/pædagoger.. Solvangskolen er organiseret i et børnelæringsmiljø (0.-5. årg.) og et ungelæringsmiljø (6.-9. årg.) for derigennem at sikre et mere sammenhængende skoleforløb for eleverne ud fra den overbevisning, at det vil øge elevernes læring og trivsel.

Skolen ligger under 10 minutters gang fra Farum Station, har indbydende rammer, et fantastisk naturområde tæt på, men måske vigtigst af alt, SÅ VIL VI HINANDEN! Der er et stærkt kollegialt fællesskab, en dugfrisk trivselsmåling vi er rigtig stolte af og et miljø, hvor alle bidrager og tager ansvar og herved et godt og tæt samarbejde imellem skolens ledelse og alle medarbejdere – "døren" er altid åben og der prioriteres tid til sparring når du har behov.

"Solvangskolen skal ikke bare være en skole, men en lærende skole i alle led - for ingen er klogere end os alle!"

Har du spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte afdelingsleder for børnemiljøet Karen Farsund på tlf. 7216 3712.

Nu er det kun et spørgsmål tilbage – et spørgsmål som kun du kender svaret på, nemlig om du har lyst til at være en del af Solvang i foråret 2022? Du har svaret – send os din ansøgning elektronisk via www.furesoe.dk/job inden torsdag d. 20.01.2022 kl.12.00.
Vi afholder samtaler 24.01.2022 fra kl. 14:45.

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

De bedste hilsner fra os alle på Solvang
Karen & Andreas

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=31348eda)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Farum.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Farum
  • Torsdag den 20. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Farum

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Farum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Farum over tid

Dato Alle jobs som lærere
7. september 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1