UDDANNELSESANSVARLIG LEKTOR I MUSICAL

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Den Danske Scenekunstskole (DDSKS) søger en uddannelsesansvarlig lektor til den kunstneriske bacheloruddannelse i musical i Fredericia.

Som uddannelsesansvarlig får du det overordnede ansvar for udvikling af fagområdet og kommer til at tegne den kunstneriske og pædagogiske linje for musicaluddannelsen.

Du får ansvar for at sikre, at uddannelsen lever op til studieordningen samt for revision af studieordningen hvert tredje år. Herudover tæller opgaveporteføljen bl.a. planlægning og tilrettelæggelse af produktioner, praktikker, eksaminer og den kontinuerlige undervisning i tæt samarbejde med studieadministrationen og den faste underviserstab ved musicaluddannelsen.

Som uddannelsesansvarlig har du ledelsesansvar for den daglige drift af uddannelsen. Du er ansvarlig for uddannelsens budget og økonomi og er personaleleder for ni medarbejdere, der tæller fastansatte undervisere og service- og rengøringsmedarbejdere, hvilket betyder, at du skal have kompetencer inden for ledelse og administration for at komme i betragtning til stillingen. Du bliver et vigtigt samlingspunkt for uddannelsens undervisere og skal kunne indgå i en engageret faglig dialog, hvor de studerendes udvikling er i fokus. Du er nærværende i din ledelsesstil, og vi lægger vægt på, at du vil være til rådighed for både de studerende og medarbejderne.

Endelig ligger det i stillingen, at du bidrager til videngrundlaget og den fortsatte udvikling af musicaluddannelsen gennem pædagogisk og/eller kunstnerisk udviklingsvirksomhed.

Vi leder efter en uddannelsesansvarlig med relevant faglig baggrund, der har stærke ledelses- og undervisningskompetencer og erfaring med undervisning på kunstneriske uddannelser. Du har solidt kendskab til fagets arbejdsmetoder og indsigt i samspillet mellem de tre hovedfag på musicaluddannelsen: sang, dans og drama. Det er en fordel, hvis du selv kan undervise inden for et af de tre områder. Du skal kunne sikre den tætte forbindelse mellem undervisning og kunstnerisk praksis på uddannelsen og lære de studerende at begå sig i de mange forskellige arbejdsfællesskaber, man indgår i som udøvende scenekunstner. Vi lægger desuden vægt på, at du i kraft af din baggrund kan styrke sammenhængen mellem uddannelse og branche bl.a. gennem samarbejder med centrale aktører herunder Fredericia Musicalteater.

Det er afgørende, at du kan se potentialet i og bidrage aktivt til samarbejdet på tværs af skolens campusser i Fredericia, Odense, Aarhus og København.

Den Danske Scenekunstskole har fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø. Vi forventer, at du har lyst til at bidrage til det kollegiale fællesskab, og at du har stærke samarbejds- og kommunikationsevner og kan begå dig i et kunstnerisk læringsmiljø, hvor der er fokus på tværgående samarbejde mellem campusser og fagligheder.

STILLINGSTITEL

Lektor med uddannelsesansvar i musical.

ARBEJDSOPGAVER

Som uddannelsesansvarlig lektor i musical har du det kunstneriske og pædagogiske samt budgetansvar for musicaluddannelsen.

De centrale arbejdsopgaver er:

  • administration og drift af bacheloruddannelsen i musical
  • personaleledelse (herunder personaleudvikling) og faglig ledelse samt koordinering og fordeling af timer mellem fastansatte og eksterne undervisere
  • udvikling og tilrettelæggelse af undervisning på bacheloruddannelsen
  • undervisning og vejledning på bacheloruddannelsen
  • tilrettelæggelse af masterclasses og workshops med internationale gæsteundervisere
  • egen kunstnerisk og pædagogisk udviklingsvirksomhed efter aftale med nærmeste personaleansvarlige
  • opbygning af internationale samarbejdsrelationer
  • kommunale forpligtigelser ift. Fredericia Kommune, sponsoraftaler etc.

Opgaverne aftales og løses i samarbejde med pt. konstitueret uddannelsesleder for Fyn/Jylland pt. Julie Carlsen.

KVALIFIKATIONER

Ansættelse som uddannelsesansvarlig lektor forudsætter, at du har en betydelig kunstnerisk karriere på højt niveau, har udøvet original kunstnerisk og/eller pædagogisk udviklingsvirksomhed på højt niveau eller har dokumenteret forskning på højt niveau eller på anden måde har nyudviklet fagområdet.

Bacheloruddannelsen i Musical bliver udbudt på dansk, og det er en forudsætning, at du har gode danskkundskaber.

I ansættelses- og bedømmelsesprocessen lægger vi desuden vægt på, at du:

  • er en fagligt respekteret scenekunstner
  • har betydelig erfaring med kunstnerisk praksis og kan bidrage med kunstnerisk indsigt
  • har erfaringer med uddannelse af skuespillere/musicalperformere/scenekunstnere og har et tydeligt pædagogisk ståsted i forhold til uddannelsens faglige indhold og progression
  • har viden om relevant teori og metode inden for uddannelsens kerneområder og kan sætte den viden i relation til de studerendes udvikling og til andre af Scenekunstskolens fagområder
  • har kompetencer inden administrativt arbejde, personaleledelse og økonomistyring.
  • har gode engelsk-sprogkundskaber i tale og skrift

ANSÆTTELSESVILKÅR

Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er 37 timer (fuldtid).

Løn efter overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten. Der vil være mulighed for at forhandle individuelle kvalifikationstillæg.

Tiltrædelse er 1. januar 2022 (eller efter aftale).

Stillingen er tidsbegrænset til 4 år, men med mulighed for forlængelse uden opslag i op til 3 år.

Personaleansvarlig er konstitueret uddannelsesleder Julie Carlsen.

Du vil have fast arbejdssted på Scenekunstskolens afdeling i Fredericia, men forventes også løbende at være til stede på skolens øvrige campusser i Aarhus, Odense og København.

ANSØGNING

Søg stillingen ved at klikke Søg stillingen herunder og upload din ansøgning og relevante bilag senest den 27. september 2021. Ansøgninger, som modtages efter dette tidspunkt, vil ikke komme i betragtning.

Ansøgningen skal indeholde:

  • en motiveret ansøgning, hvor du gør rede for din vision for fagområdet
  • CV med en detaljeret oversigt over dit kunstneriske og pædagogiske virke
  • relevante eksamensbeviser og/eller faglige bedømmelser
  • undervisningsportfolio med kort redegørelse for dine pædagogiske erfaringer (maks. 3 sider à 2.400 anslag inkl. mellemrum).

Yderligere oplysninger om ansøgningsprocessen og stillingen kan fås ved henvendelse til rektor Peder Dahlgaard ([email protected]).

DDSKS ser forskellighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

ANSÆTTELSESPROCEDURE

Alle ansøgninger bliver gennemgået af et bedømmelsesudvalg nedsat af rektor. Bedømmelsesudvalget foretager en uvildig bedømmelse af, om ansøgerens kvalifikationer lever op til kravene for ansættelse som lektor. Bedømmelsesudvalget anbefaler ikke bestemte kandidater til stillingen.

Alle ansøgere får direkte besked om udfaldet af denne proces.

Blandt de kvalificerede ansøgere udvælges de kandidater, skolen ønsker at se til en samtale med ansættelsesudvalget.

DEN DANSKE SCENEKUNSTSKOLE

Den Danske Scenekunstskole er en kunstnerisk uddannelsesinstitution under Kulturministeriet. Skolen er hjemsted for et moderne, kunstnerisk læringsmiljø, der inspirerer til nye tænkemåder, kunstneriske udtryk og socialt engagement. 

Med videregående uddannelser på bachelor-, kandidat- og diplomniveau fordelt på campusser i Aarhus, Fredericia, Odense og København uddanner skolen toneangivende scenekunstnere med en solidt funderet praktisk og teoretisk faglighed og en kritisk bevidsthed om kunstens rolle i samfundet.  

Gennem forskning og udvikling af nye værker, viden og metoder inden for et bredt spektrum af scenekunstneriske discipliner er skolens undervisere og studerende med til at udvikle scenekunstens fagområder og sætte aftryk på kunst- og kulturlivet nationalt og internationalt. Læs mere på ddsks.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Fredericia
  • Mandag den 27. september 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som lærere
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 3
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 5
16. juni 2024 5
15. juni 2024 6
14. juni 2024 5
13. juni 2024 5
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 6
9. juni 2024 6
8. juni 2024 6
7. juni 2024 7
6. juni 2024 6
5. juni 2024 6
4. juni 2024 6
3. juni 2024 5
2. juni 2024 5
1. juni 2024 7
31. maj 2024 6
30. maj 2024 5
29. maj 2024 5