Undervisere til [xxxxx]s Innovationsgymnasium

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg C

Er du en dygtig underviser - og er du optaget af innovation og formidling? Så kan du blive en del af Niels Brocks Innovationsgymnasium.

Om stillingerne

Der er tale om tidsbegrænsede stillinger i varierende omfang i fagene tysk, dansk og samfundsfag fra nu og til og med den 30. juni 2022.

Om os

På gymnasiet er der ca. 80 engagerede og dygtige lærere, der sammen med dig skal undervise vores knap 950 elever. Vi ønsker at sikre, at vores elever får den mest tidssvarende og fremtidssikrede uddannelse. Kan du bidrage til den udvikling? – så hører vi meget gerne fra dig.

Innovationsgymnasiet tilbyder tre studieretninger:

  • Innovation og Startup
  • Projektledelse
  • E-business og digitalisering

Vi arbejder i teams og bygger dele af undervisningen op omkring projekter, hvorfor du skal være indstillet på at samarbejde tværfagligt med kollegerne i et dynamisk miljø.

Om dig

Vores elever er dygtige og har store forventninger til deres lærere. Vi lægger stor vægt på, at du har lyst til at udvikle både dine elever og dig selv, ligesom du er indstillet på at deltage aktivt i pædagogiske projekter og i udvikling af dine innovative kompetencer.

Derudover forventer vi, at du:

  • Er optaget af din faglighed og samtidig være dygtig til relations-arbejde med skarpt øje for elevernes læring.
  • Er indstillet på at tage del i en hverdag, hvor processerne er afvekslende, da vi kommer til at afprøve forskellige læringsformer og metoder.
  • Som kollega er støttende, åben og social, ligesom du gerne deltager i den pædagogiske og faglige debat.
  • Deler dine erfaringer, materialer og undervisningsforløb og trives med, at der sættes klare mål, og at der følges op på dem.
  • Er indstillet på at træde ind i en verden, hvor der hele tiden sker store forandringer både som følge af den politiske dagsorden, og som følge af vores eget ønske om at udvikle vores elever, vores medarbejdere og vores organisation.

Krav til uddannelse

Vi forventer, at du har en kandidatuddannelse med det nødvendige antal ECTS-point inden for dine fagområder. Vi ser gerne, at du har pædagogikum, men det er ikke et ufravigeligt krav. Du skal være opmærksom på de faglige krav, der stilles for at opnå undervisningskompetence i de fag, du søger på.

Vi tilbyder

Du får en spændende og dynamisk hverdag i et fagligt miljø med fokus på kvalitet, udvikling og samarbejde. Vores miljø er behageligt og uformelt, og vi sætter pris på at være omgivet af gode kolleger og en nærværende ledelse.

Ansættelsesvilkår

Ansættelserne sker i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten eller cirkulære om timelønnet undervisning. Der er mulighed for at søge om tillæg i henhold til reglerne for ny løn.

Mere information

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos vicerektor Lars Kettel på [email protected] eller rektor Pil Ayoe Paltorp på [email protected].

Arbejdssted:

Niels Brock Innovationsgymnasium
Julius Thomsens Plads 10
1925 Frederiksberg C.

Du kan læse mere om vores handelsgymnasier her.

Ansøgning og ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er tirsdag den 5. januar 2022, men vi modtager meget gerne din ansøgning inden, da vi holder ansættelsessamtaler løbende. Stillingerne ønskes besat snarest muligt.

Send din ansøgning, cv og eksamensbeviser i pdf-fil via nedenstående link.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

Om Niels Brock
Vi er én af Danmarks mest internationale og innovative uddannelsesinstitutioner med mere end 15.000 elever, kursister og studerende her i landet og omfattende uddannelsesaktivitet i udlandet. På Niels Brock, der daterer sig tilbage til 1881, insisterer vi på at tænke anderledes og på at gøre os umage for at uddanne stadig dygtigere elever, studerende og kursister.

Gennem generationer har Niels Brock været synonymt med medarbejdere, der dygtigt og engageret skaber de bedste rammer for ambitiøse, videbegærlige og innovative unges personlige og faglige udvikling.

Vores ambition er at være Danmarks mest internationale og innovative handelsskole. Vi udvikler og udbyder uddannelsestilbud, der sikrer dansk erhvervsliv de rette kompetencer og styrker konkurrenceevnen, og vi er anerkendt for vores fagligt og pædagogisk stærke undervisere og dygtige elever. Læs mere om os på www.nielsbrock.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg C.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Frederiksberg C

Lignende jobs

  • Lærer i København V

    Har du en stærk profil i forhold til arbejdet med dansk tegnsprog? Så er du måske den rette til at indgå i underviserteamet på tegnsprogs- og skrivetolkeuddannelsen.Tegnsprogs- og skrivetolkeud..
    • Lærer
    • København V
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompetenc..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i Frederiksberg

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompet..
    • Lærer
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Har du lyst til at hjælpe medstuderende med at lykkes med deres faglige progression, dannelse og motivation på studiet? Er du studerende på sygeplejerskeuddannelsen og en dygtig formidler med en im..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Frederiksberg C

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Frederiksberg C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Frederiksberg C over tid

Dato Alle jobs som lærere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0