Erfarne IT-medarbejdere med interesse for formidling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Sidder IT-faget, så meget på rygraden, at du er klar til at lære det fra dig? Har du lyst til at hjælpe unge på vej med stærke kompetencer inden for programmering, netværk og infrastruktur? Og trives du i et udfordrende, fleksibelt og afvekslende job? Hvis ja, så kan vi ikke vente med at byde dig velkommen på TEC.

TEC - Technical Education Copenhagen søger 2 specialister til at uddanne fremtidens IT professionelle – en der kan undervise i netværk og infrastruktur på data- og elektrikeruddannelsen, og en der kan undervise i programmering på datauddannelsen.

Du bliver en del af et engageret og fagligt dygtigt team på EUX uddannelsen. EUX på TEC eren af landets største EUX skoler, og vi giver eleverne en unik mulighed for at få svendebrev og studenterhue på samme tid. Vi uddanner inden for data- og kommunikations-, smede-, personvogns-, automatik- og elektrikerfagene.

Hvis du vil videregive din store erfaring, og du ønsker at bidrage til den synergi, der opstår når forskellige kompetencer mødes, så er EUX på TEC et godt valg af arbejdsplads.

Opgaver

I samspil med motiverede og fagligt dygtige kolleger kommer du til at undervise elever, som vægter deres uddannelse og faglige udvikling højt. Undervisningen vil være på grundforløbet og på første hovedforløb.

Undervisningen udvikles sammen med kollegaer, og du skal arbejde sammen med dine kollegaer, der underviser i gymnasiefagene, så eleverne kan sætte deres viden i spil på tværs af fagene.

Dine faglige kompetencer og udviklingsinteresser vil være afgørende for, hvilke fag du kommer til at undervise i. Undervisning vil være inden for:

  • Clientside programmering
  • Objektorienteret programmering
  • System management, projektstyring
  • Databaseprogrammering
  • Konfigurering og dokumentation af infrastruktur (Cisco CCNA1 og CCNA 2)
  • Fejlfinding og fejludbedring
  • Linux
  • Scripting/PowerShell
  • Virtualisering
  • Backup
  • Sikkerhedlæsninger og cloudteknologi

Det vil være en fordel, hvis du også kan undervise i matematik, fysik, informatik eller erhvervsinformatik.

Profil

Du kan have arbejdet inden for branchen som udvikler eller konsulent, eller du kan allerede være erfaren underviser. Du har en bred erfaring inden for IT området og sikkert mere end 5 års erfaring.

Din uddannelsesbaggrund kunne være IT teknolog, IT supporter, datatekniker, ingeniør eller noget andet, der har givet dig en solid faglig ballast inden for de områder, vi underviser i.

Du er velfunderet teoretisk og praktisk inden for de områder du vil undervise i, og har interesse for at formidle din viden til unge og voksne i et dynamisk miljø, hvor kravene til uddannelsesform og -indhold er under stadig forandring.

Du har et stærkt fokus på, sammen med dine kollegaer, at omsætte din teoretiske viden og din praktiske erfaring til læringsforløb i overensstemmelse med uddannelsens målkrav.

Du har interesse for hele tiden at blive bedre til formidling af faglig viden samt til at arbejde med IT understøttelse af læring og skabe grundlag for systematisk anvendelse af læringsplatforme.

Vi tilbyder

På TEC tilbyder vi dig en arbejdsplads med gode rammer for et levende, innovativt og trygt lærings-og arbejdsmiljø. Vi er tilgængelige for hinanden i hverdagen og arbejder sammen om at levere læringsforløb, der tiltrækker, motiverer og fastholder vores kursister og elever.

Som ny underviser vil du få hjælp og støtte af erfarne kolleger, og som en del af din kompetenceudvikling betaler vi for, at du får en pædagogisk uddannelse på diplomniveau, som foregår i arbejdstiden. Skolen kan også tilbyde IT Certificeringer inden for uddannelsesområdet.

Ansættelsesvilkår

Stillingerne er til besættelse senest 1. november 2021. Der er som udgangspunkt tale om fuldtidsstillinger, men deltidsansættelse kan aftales.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende regler for erhvervsskolelærere med mulighed for forhandling af tillæg i henhold til vores lønpolitik. Ansættelsen er betinget af, at du består den pædagogiske diplomuddannelse, som TEC betaler for efter ansættelsen.

Du ansættes på TEC med primært arbejdssted på skolen i Ballerup.

Du skal være opmærksom på, at der ved ansættelse i denne stilling vil blive indhentet børneattest, hvorfor det er en betingelse for ansættelse, at du samtykker til indhentelse af denne.

TEC er en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid.

Har du brug for yderligere oplysninger og informationer kan du kontakte uddannelsesleder Ida Thomsen tlf. 25 45 36 42 / [email protected].

Ansøgning

Send ansøgning, CV og relevante bilag via ansøgerlinket i stillingsannoncen.

Ansøgningsfrist den 27. september 2021

Samtaler afholdes den 29. og 30. september.

Vi er en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen.

Du kan læse mere om TEC på www.tec.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Frederiksberg
  • Mandag den 27. september 2021

Lignende jobs

  • Lærer i København V

    Har du en stærk profil i forhold til arbejdet med dansk tegnsprog? Så er du måske den rette til at indgå i underviserteamet på tegnsprogs- og skrivetolkeuddannelsen.Tegnsprogs- og skrivetolkeud..
    • Lærer
    • København V
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompetenc..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i Frederiksberg

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompet..
    • Lærer
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Har du lyst til at hjælpe medstuderende med at lykkes med deres faglige progression, dannelse og motivation på studiet? Er du studerende på sygeplejerskeuddannelsen og en dygtig formidler med en im..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som lærere
5. juli 2024 8
4. juli 2024 5
3. juli 2024 5
2. juli 2024 4
1. juli 2024 3
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 5
26. juni 2024 6
25. juni 2024 5
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 3
21. juni 2024 5
20. juni 2024 6
19. juni 2024 9
18. juni 2024 8
17. juni 2024 7
16. juni 2024 8
15. juni 2024 9
14. juni 2024 9
13. juni 2024 10
12. juni 2024 11
11. juni 2024 12
10. juni 2024 12
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2