Docent til Institut for Socialrådgiveruddannelse på Københavns Professionshøjskole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Har du forskningserfaring inden for området børn og unge i udsatte positioner? På børn- og ungeområdet hos Institut for Socialrådgiveruddannelse søger vi en docent til at være drivkraften i at udvikle socialrådgiverfagets kompetencer, viden og virke via forskning.

Om jobbet
Som docent ved Institut for Socialrådgiveruddannelse får du, i samarbejde med instituttets andre docenter, ansvaret for den faglige ledelse af praksisnær og professionsrettet forskning. Du forventes at være drivkraften i udvikling og modning af projektideer og at kunne deltage aktivt i og lede forskningsprojekter i samarbejde med kollegaer og samarbejdspartnere fra andre forskningsinstitutioner og fra praksis. Tillige skal du arbejde for at skabe sammenhæng mellem forskning og uddannelse inden for såvel grunduddannelse som efter- og videreuddannelse, samt de praksisser vi orienterer os mod – dette i tæt samspil med instituttets ledelse.

Du får ansvar for at:

  • sikre finansiering af forskningsprojekter, der understøtter instituttets forskningsprofil og strategi
  • bidrage til at samle instituttets forskningsmiljø i et arbejdsfællesskab
  • have overblik over forskningsfeltet og de muligheder, det indebærer for implementering af instituttets forskningsstrategi
  • fastholde og videreudvikle stærke forskernetværk nationalt og internationalt
  • fremme deltagelse ved nationale og internationale forskningskonferencer og forskningsmæssig publicering
  • udvikle og vedligeholde en portefølje af forskningsprojekter
  • kvalitetssikre forsknings- og udviklingsprojekter i miljøet
  • søge, udvikle og realisere projekter på tværs af KP’s forskningsmiljøer.

Din profil
Du har en dokumenteret undervisnings- og forskningsprofil, hvorigennem du har erfaring med at inddrage socialrådgivere og socialarbejderes praksis i din forskning.

Vi forestiller os, at du har:

  • forskningskompetencer på ph.d.-niveau, som er relevant for instituttets forskningsprofil
  • erfaring med forskningsledelse, herunder at udvikle og gennemføre større professionsrelevante forskningsprojekter og hjemtag af ekstern finansiering
  • kendskab til de problematikker, som kendetegner socialt arbejde med børn og unge i udsatte positioner
  • dokumenteret anvendelsesorienteret viden, herunder teoretisk indsigt i professionen på højt niveau, eksempelvis opnået gennem forskning og udvikling inden for socialt arbejde eller undervisning
  • erfaring med at udvikle vidensbaserede metoder
  • erfaring med at udvikle uddannelsesforløb, udarbejde lærebøger eller undervisningsmateriale med relevans for området børn og unge i udsatte positioner
  • relevant netværk for forskningssamarbejde og ekstern finansiering, der understøtter instituttets forskningsprofil
  • international forskningsmæssig erfaring i form af international publicering og deltagelse i internationale forskningsprojekter.

Derudover har du lyst til rollen som faglig leder af egne og andres forskningsprojekter. Du har fremdrift og kvalitet for øje, og som kollega tager du aktiv del i at skabe et dynamisk og samarbejdsorienteret forskningsmiljø.

Om os
Vi kan tilbyde et spændende og varieret arbejde på et levende institut med en bred portefølje inden for grunduddannelse og forskning/ udvikling i socialt arbejde. Vi bedriver forskning for at forbedre den professionelle samtale, den tidlige indsats, det systematiske sagsarbejde og det professionelle skøn. Ligeledes udvikler og afprøver vi nye metoder med fokus på deres effekt og egnethed.

Jobbet har en central funktion i en dynamisk organisation med mange gode kolleger, hvor opgaverne er vekslende med selvstændigt ansvar for løsning og prioritering. Du bliver en del af et forskerteam af fem docenter, som sammen har det faglige ansvar for instituttets forskning og forskere. Vi har en uformel omgangstone og samarbejder ofte om løsningen af opgaverne.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som docent med start den 1. feburar 2023. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Du vil blive ansat i en fast stilling som docent på fuld tid efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og relevant organisation og iht. Bekendtgørelse nr. 1458 af 24. juni 2021 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Ansættelse som docent forudsætter positiv docentbedømmelse af et eksternt, videnskabeligt bedømmelsesudvalg, der nedsættes i forbindelse med, at stillingen skal besættes, jf. Bekendtgørelse nr. 1227 af 23. oktober 2018 om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og
docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler m.v.

Arbejdspladsen er beliggende på Kronprinsesse Sofies Vej 35, 2000, Frederiksberg.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Charlotte Bredahl Jacobsen på tlf.: +45 23733313.

Interesseret?
Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgerknappen senest den 14-08-2022.

Er du lektorbedømt eller tillagt merit efter CVU-stillingstrukturen fra 2013, har du mulighed for, sammen med din ansøgning, at vedlægge en anmodning om lektorbedømmelse efter kapitel 5 i bekendtgørelsen. Anmodningen skal vedlægges CV, kopi af eksamensbeviser samt kopi af bedømmelsen efter CVU-stillingsstrukturen. Du kan læse herom på vores hjemmeside, hvor du også kan finde en vejledning til anmodningen.

Såfremt der er ansøgere, som anmoder om bedømmelse, vil dette indebære udskydning af tidspunktet for beslutning om besættelse af stillingen.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 50.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Frederiksberg
  • Søndag den 14. august 2022

Lignende jobs

  • Lærer i København V

    Har du en stærk profil i forhold til arbejdet med dansk tegnsprog? Så er du måske den rette til at indgå i underviserteamet på tegnsprogs- og skrivetolkeuddannelsen.Tegnsprogs- og skrivetolkeud..
    • Lærer
    • København V
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompetenc..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i Frederiksberg

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompet..
    • Lærer
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Lærer i København

    Ishøj Kulturskole er en dynamisk kulturskole i stor udvikling. Med fokus på at skabe kreative fællesskaber for alle, tilbyder vi undervisning og aktiviteter til alle aldersgrupper i musik, dans bil..
    • Lærer
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som lærere
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 5
26. juni 2024 6
25. juni 2024 5
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 3
21. juni 2024 5
20. juni 2024 6
19. juni 2024 9
18. juni 2024 8
17. juni 2024 7
16. juni 2024 8
15. juni 2024 9
14. juni 2024 9
13. juni 2024 10
12. juni 2024 11
11. juni 2024 12
10. juni 2024 12
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1