Undervisere til Flyteknikeruddannelsen på TEC

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Har du lyst til at bruge din erhvervserfaring til at undervise - og har du pædagogisk tæft? Vil du være med til at uddanne den næste generation af kommende flyteknikere? Er du god til at danne relationer? Hvis du kan svare ja til dette, så er du måske vores nye kollega på flyteknikeruddannelsen på TEC Aviation, hvor vi uddanner flyteknikere til dansk og international luftfart.

Uddannelsen til flytekniker fokuserer på at udvikle solid, teknisk viden inden for flyvedligehold. Men derudover har vi også fokus på den faglige og sociale dannelse hos eleverne. Der er bl.a. fokus på elevernes samarbejdsevne, etik og moral i forhold til en ansvarlig flysikkerhed og tilgang til luftdygtighed. Målet er, at eleverne efter endt uddannelse besidder den rette faglige og sociale kompetence, der skal til for arbejde som flytekniker. Det er det, du som underviser skal være med til at skabe.

Uddannelsen til flytekniker gennemføres i henhold til de fælleseuropæiske luftfartsregler (EASA) og TEC har sammen med industrien et stærkt samarbejde om at uddanne morgendagens flyteknikere, med højt fagligt niveau.

Opgaven

Som underviser arbejder du målrettet med virkelighedsnær undervisning, både teoretisk og hvis muligt praktisk. Du udvikler, planlægger og gennemfører undervisningen samt tilrettelægger arbejdsopgaver og instruktioner. Det er helt centralt, at du er nærværende, interesseret i elevernes og kursisternes læring og optaget af at gøre læringsmiljøet så inspirerende som muligt.

Det er vigtigt, at du formår at samarbejde og kan se dig selv i en teamstruktur. Samlet set forventes lærerteamet at kunne indgå i tæt sparring omkring udvikling, planlægning, gennemførelse og evaluering af undervisningen. Målet for samarbejdet er skabelsen af en fælles rød tråd – både i den strukturelle del af uddannelsen såvel som den pædagogiske og didaktiske linje. Dit underviserfokus bør være rettet på elevernes læring og optag af viden. Det betyder facilitering af kvalificeret undervisning, klasseledelse, etablering af feedbackstrukturer samt differentieret undervisning.

Alt afhængig af dine faglige kompetencer og profil, kommer du til at undervise på enten grundforløb, hovedforløb og/eller efteruddannelse på flyteknikeruddannelsen.

Underviserprofil - i mødet med eleverne

  • Du er grundlæggende pædagogisk interesseret og har lyst til at arbejde med dannelse og formidling
  • Du er empatisk og kan se ting fra flere perspektiver
  • Du er en god rollemodel for eleverne – og kan walk the talk
  • Du har evne til at skabe retning – og en interesse i og flair for klasseledelse
  • Du er optaget af og har interesse i elevernes læring
  • Du er støttende og anerkendende, når noget er svært for eleverne
  • Du har en differentierende tilgang til undervisningen – du kan forklare svært fagligt stof på flere måder
  • Du har en passion for aviation, som kommer til udtryk i motiverende og inspirerende aktiviteter
  • Du har en interesse i at skabe professionelle og faglige relationer med eleverne/kursisterne

Kollegaprofil – i mødet med kollegaerne

  • Du er nysgerrig og imødekommende
  • Du er reflekteret og parat til at lære nyt – især når det kommer til det pædagogiske
  • Du er samarbejdende
  • Du er systematisk anlagt
  • Du er ansvarsfuld og hjælpsom

Erhvervsmæssig profil

Du er uddannet flytekniker og/eller ingeniør med flyteknisk erfaring. Du har en faglig bredde funderet i detaljeret flyteknisk viden på B1 og B2 niveau og mindst 5 års relevant erfaring fra feltet. Det er en fordel, hvis du er velfunderet i Electrics og Avionics og har erfaring fra turboprop-fly og large jets. International erfaring, erfaring med drone-området eller lærlingeområdet vil ydermere være et plus.

Vi tilbyder

På TEC tilbyder vi dig en arbejdsplads med gode rammer for et levende, innovativt og trygt lærings- og arbejdsmiljø. Vi har en åben og ærlig dialog baseret på tillid, hvor vi er tilgængelige for hinanden i hverdagen. Vi arbejder sammen om at levere undervisning, der tiltrækker, motiverer og fastholder elever. Vi samarbejder lokalt, nationalt og globalt og er nysgerrige på hinandens undervisning.

Som ny lærer vil du få hjælp og støtte af erfarne kolleger. Du får en opstartsplan, der passer til dig og en uddannelse i erhvervsrettet pædagogik på diplomniveau, som foregår i arbejdstiden.

Ansættelsesvilkår

Der er tale om flere stillinger.

Vi søger en faglærer på fuldtid med opstart den 1. september 2022.

Vi søger flere timelærere med opstart hurtigst muligt.

Du ansættes på TEC med primært arbejdssted på skoleni Hvidovre, men du skal påregne rejser både i Danmark og udlandet.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

TEC er en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid, og vi har en række foreninger, der arrangerer sociale aktiviteter på tværs.

Hvis du vil vide mere

På Job på TEC kan du lære os bedre at kende og høre vores undervisere på erhvervsuddannelserne fortælle om jobbet og deres motivation. Du er også meget velkommen til at kontakte uddannelsesleder Jannik Holbech Rasmussen, tlf.25453785 eller mail: [email protected]

Ansøgning

Send ansøgning, CV, uddannelsesbeviser og relevante bilag via ansøgerlinket i stillingsannoncen.

Ansøgningsfrist den 15. august

Samtaler afholdes løbende fra den 1. august.

Vi er en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen.

Du kan læse mere om TEC på www.tec.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Frederiksberg
  • Mandag den 15. august 2022

Lignende jobs

  • Lærer i København V

    Har du en stærk profil i forhold til arbejdet med dansk tegnsprog? Så er du måske den rette til at indgå i underviserteamet på tegnsprogs- og skrivetolkeuddannelsen.Tegnsprogs- og skrivetolkeud..
    • Lærer
    • København V
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompetenc..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i Frederiksberg

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompet..
    • Lærer
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Har du lyst til at hjælpe medstuderende med at lykkes med deres faglige progression, dannelse og motivation på studiet? Er du studerende på sygeplejerskeuddannelsen og en dygtig formidler med en im..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som lærere
5. juli 2024 8
4. juli 2024 5
3. juli 2024 5
2. juli 2024 4
1. juli 2024 3
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 5
26. juni 2024 6
25. juni 2024 5
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 3
21. juni 2024 5
20. juni 2024 6
19. juni 2024 9
18. juni 2024 8
17. juni 2024 7
16. juni 2024 8
15. juni 2024 9
14. juni 2024 9
13. juni 2024 10
12. juni 2024 11
11. juni 2024 12
10. juni 2024 12
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2