Elektrikere og installatører med lyst til nye faglige udfordringer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Er du elektriker eller El-installatør på udkig efter et job med nye udfordringer og gode muligheder for kollegial sparring? Har du lyst til at bruge din faglighed på at udvikle lærlinge og gøre en forskel for den grønne omstilling?

Hvis ja, så er det dig, der skal være vores nye kollega i elektrikerafdelingen på TEC.
Vi søger dig, der vil være med til at danne, uddanne og inspirere vores lærlinge på grund- og hovedforløb og modulerne på elektrikeruddannelsen. Søg jobbet, selvom du ikke har arbejdet med uddannelse og undervisning før. Det vigtigste er, at du har en baggrund inden for faget, er nysgerrig efter at lære og at du trives i en omskiftelig hverdag med fokus på kontakt og relationer til andre mennesker.

Du bliver en del af en fantastisk afdeling med ca. 60 medarbejdere fordelt på tre lærerteam. Vi tager godt imod dig, og du vil få hjælp og støtte fra erfarne kolleger. Din faglighed og erfaring værdsættes og bringes i spil, så snart du træder ind ad døren. Vi sørger for en opstartsplan, der passer til dig.

Som en del af din kompetenceudvikling får du også en uddannelse i erhvervsrettet pædagogik på diplomniveau. Det foregår i arbejdstiden.

Opgaver
Du indgår i et tæt samarbejde med dine kollegaer om lærlingenes uddannelse. Du skal underviser vores nysgerrige, engagerede og ambitiøse lærlinge i forskellige fagområder. Dine arbejdsdage er sjældent ens. Nogle dage underviser du; andre dage forbereder du dig alene eller sammen med dine kollegaer i teamet. I perioder arbejder vi med særlige faglige eller pædagogiske indsatsområder.

El-faget udvikler sig lynhurtigt i disse år, hvor der er fokus på energioptimering og grøn omstilling. På TEC samarbejder vi engageret for at sikre, at eleverne bliver så dygtige som muligt. Det betyder, at vi er optaget af læring og undervisning. Elektrikeruddannelsen kræver mange forskellige ekspertiser inden for EL. Derfor deler vi viden og sparrer med hinanden for at skabe den bedst mulige læring for vores elever og kursister. Og vi samarbejder omkring udvikling, gennemførelse og evaluering af undervisningen.

Vi har et tæt samarbejde med branchen og du indgår i kolleganetværk og deltager i faglig og pædagogisk efteruddannelse, så vi udvikler og fastholder et højt fagligt niveau i afdelingen.

Profil
Vi forestiller os, at du:

  • er uddannet elektriker, el-installatør, el-ingeniør eller har tilsvarende dokumenterede kvalifikationer, der har relevans for elektrikeruddannelsen
  • trives sammen med unge mennesker som en god rollemodel og vil inspirere dem til at gøre deres bedste
  • har bred erfaring inden for elektrikerfaget og sikkert nogle års relevant erhvervserfaring
  • har en naturlig autoritet og skaber respekt og er samtidig empatisk og rummer forskellighed
  • trives med at arbejde i team og med en varieret hverdag
  • er udviklingsorienteret og trives i et arbejdsmiljø, hvor der ikke er langt fra idé til handling
  • er en god kollega og bidrager med smil og godt humør
  • er villig til at efteruddanne dig både fagligt og pædagogisk
  • er fortrolig med brugen af it


Vi tilbyder
På TEC tilbyder vi dig en arbejdsplads med gode rammer for et levende, innovativt og trygt lærings- og arbejdsmiljø. Vi er tilgængelige for hinanden i hverdagen og arbejder sammen om at levere læringsforløb, der tiltrækker, motiverer og fastholder vores kursister og elever.

Ansættelse
Der er tale om flere fuldtidsstillinger på 37 timer om ugen. Vi ser frem til at byde dig velkommen så hurtigt som muligt.

Du ansættes på TEC med primært arbejdssted på skolen på Frederiksberg, som ligger ved Fasanvej Metrostation.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende regler for erhvervsskolelærere på tjenestemandslignende vilkår. Ansættelsen er betinget af, at du består den pædagogiske diplomuddannelse, som TEC betaler for efter ansættelsen.

Der er knyttet en attraktiv pensionsordning til stillingen i overensstemmelse med statens overenskomster. Ligesom der er etableret en række favorable medarbejderaftaler og foreninger, der arrangerer sociale aktiviteter på tværs. TEC er en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid.

Vil du vide mere?
På Job på TEC kan du lære os bedre at kende og høre vores undervisere på erhvervsuddannelserne fortælle om jobbet og deres motivation. Du er også meget velkommen til at kontakte vores uddannelsesledere, hvis du har spørgsmål til stillingerne:

Kontakt: Uddannelsesleder Gitte Holmsgaard på 2545 3187 eller [email protected], Uddannelsesleder Michael Elbo på 2075 5649 eller [email protected] eller Uddannelsesleder Kristian Kildemoes Foss på 2545 3058 eller [email protected]

Ansøgning
Du skal sende ansøgning, CV, uddannelsesbeviser og relevante bilag via ansøgerlinket i stillingsannoncen.

Ansøgningsfristen er den 16. december 2022. Vi opfordrer til at sende din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder løbende samtaler i perioden.

Vi opfordrer alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Frederiksberg
  • Fredag den 16. december 2022

Lignende jobs

  • Lærer i København V

    Har du en stærk profil i forhold til arbejdet med dansk tegnsprog? Så er du måske den rette til at indgå i underviserteamet på tegnsprogs- og skrivetolkeuddannelsen.Tegnsprogs- og skrivetolkeud..
    • Lærer
    • København V
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompetenc..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i Frederiksberg

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompet..
    • Lærer
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Har du lyst til at hjælpe medstuderende med at lykkes med deres faglige progression, dannelse og motivation på studiet? Er du studerende på sygeplejerskeuddannelsen og en dygtig formidler med en im..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som lærere
2. juli 2024 4
1. juli 2024 3
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 5
26. juni 2024 6
25. juni 2024 5
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 3
21. juni 2024 5
20. juni 2024 6
19. juni 2024 9
18. juni 2024 8
17. juni 2024 7
16. juni 2024 8
15. juni 2024 9
14. juni 2024 9
13. juni 2024 10
12. juni 2024 11
11. juni 2024 12
10. juni 2024 12
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1