Undervisere til EUX på TEC

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Er du uddannet i IT eller informatik eller er du it-ingeniør med lyst til at bringe din viden og erfaringer fra feltet i spil blandt unge kommende faglærte? Så søg stillingen som underviser på eux-uddannelsen på TEC, og blev en del af et spændende lærergruppe som rummer både faglærere og gymnasiefagslærere.

TEC – Technical Education Copenhagen søger undervisere til EUX uddannelserne, i gymnasiefagene: Matematik, Informatik og Teknikfaget: Digital Design og Udvikling.

EUX er en enestående uddannelsesform der kombinerer en gymnasial uddannelse med en erhvervsuddannelse.

EUX på TEC er en selvstændig afdeling med ansvar for både den gymnasiale undervisning og i nogle retninger også den erhvervsfaglige. Hos kan eleverne blive datafagtekniker (programmering eller infrastruktur), automatiktekniker, elektriker, personvognsmekaniker, VVS eller smed.

På TEC lægger vi vægt på, at vores EUX-elever oplever et inspirerende og trygt læringsmiljø, hvor opgaven for alle ansatte er løbende at skabe synergi mellem erhvervsuddannelsens fag og de gymnasiale fag.

Opgaver
Dine opgaver vil være undervisning i informatik B, teknikfaget: digitalt design og udvikling A, på hovedforløbene for vores datateknikerhold. Der kan også være Matematik A som valghold. Du skal have lyst til at bidrage på Grundforløb 1, hvor eleverne introduceres til uddannelses og afklares i valg af retning gennem spændende projektforløb.

Undervisningen på EUX forudsætter et samspil mellem de erhvervsrettede fag og de gymnasiale fag, så fagene støtter hinanden og skaber en sammenhængende uddannelse.

Du vil indgå i tæt samarbejde med de øvrige gymnasiefagundervisere og elevernes faglærere i tværfaglige forløb, hvor viden og teori fra gymnasiefagene bringes i relation til elevernes erhvervsuddannelse.

Som underviser på TEC kommer du til at arbejde målrettet med erhvervsrettet og virkelighedsnær undervisning, som foregår både teoretisk og praktisk. Du skal planlægge og gennemføre undervisning samt tilrettelægge arbejdsopgaver og instruktioner.

Du indgår i et tæt samarbejde i lærerteamet omkring udvikling, gennemførelse og evaluering af undervisningen. Udgangspunktet for samarbejdet er en fælles rød tråd i den pædagogiske og didaktiske udførelse af undervisningen samt fokus på elevernes læring gennem feedback, helhedsorienteret og differentieret undervisning.

Profil
Vi forventer du:

  • har en kandidat- eller ingeniøruddannelse som giver undervisningskompetence i Informatik, Teknikfaget og/eller evt. Matematik.
  • kan samarbejde med kollegaer, som har forskellig uddannelsesmæssig baggrund
  • er støttende og anerkendende og har en naturlig interesse i elevernes udvikling
  • har lyst til at indgå i såvel faglige som sociale relationer med eleverne
  • er fortrolig med brugen af it og online-medier
  • er fagligt stærk og formår at holde fokus på høj faglighed i undervisningen
  • bidrager til udvikling og undervisning af Grundforløb 1

Hvis du kun opfylder dele af kompetencerne i dette opslag, anbefales du at læse vores to andre opslag. Vi søger også andre fag, og det kan være en mulighed at kombinere ansættelse på tværs af opslag.

Hvad brænder vi for?
At vores elever, lærlinge og kursister flytter sig fagligt mest muligt, tror på sig selv og lykkes i livet.

Vi tilbyder
På TEC tilbyder vi dig en arbejdsplads med gode rammer for et levende, innovativt og trygt lærings- og arbejdsmiljø med en åben og ærlig dialog baseret på tillid, hvor vi er tilgængelige for hinanden i hverdagen og arbejder sammen om at levere undervisning, der tiltrækker, motiverer og fastholder elever. Vi samarbejder lokalt, nationalt og globalt, og er nysgerrige på hinandens undervisning

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten, med mulighed for forhandling af tillæg i henhold til vores lønpolitik.

Du ansættes på TEC og dit primære arbejdssted vil enten være på skolen på Frederiksberg eller i Ballerup. Du skal dog forvente, at der kan forekomme undervisning på flere adresser

Stillingen er tidsbegrænset til udgangen af juni 2023 - med mulighed for forlængelse..

Ansættelse hurtigst muligt.

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos Uddannelsesleder Ida Thomsen, 2545 3642, [email protected] og Thomas Palmelund Johansen, 2545 3870, [email protected]

Du skal være opmærksom på, at der ved ansættelse i denne stilling vil blive indhentet børneattest, hvorfor det er en betingelse for ansættelse, at du samtykker til indhentelse af denne.

Ansøgning
Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og relevante bilag via ansøgerlinket i stillingsannoncen.

Ansøgningsfrist er 9. december 2022
Samtaler afholdes løbende

Vi er en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen.

Hvis du vil vide mere
På Job på TEC kan du lære os bedre at kende og høre nogle af vores undervisere på erhvervsuddannelserne fortælle om jobbet og deres motivation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Frederiksberg
  • Fredag den 09. december 2022

Lignende jobs

  • Lærer i København V

    Har du en stærk profil i forhold til arbejdet med dansk tegnsprog? Så er du måske den rette til at indgå i underviserteamet på tegnsprogs- og skrivetolkeuddannelsen.Tegnsprogs- og skrivetolkeud..
    • Lærer
    • København V
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompetenc..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i Frederiksberg

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompet..
    • Lærer
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Har du lyst til at hjælpe medstuderende med at lykkes med deres faglige progression, dannelse og motivation på studiet? Er du studerende på sygeplejerskeuddannelsen og en dygtig formidler med en im..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som lærere
2. juli 2024 4
1. juli 2024 3
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 5
26. juni 2024 6
25. juni 2024 5
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 3
21. juni 2024 5
20. juni 2024 6
19. juni 2024 9
18. juni 2024 8
17. juni 2024 7
16. juni 2024 8
15. juni 2024 9
14. juni 2024 9
13. juni 2024 10
12. juni 2024 11
11. juni 2024 12
10. juni 2024 12
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1