Kan du hjælpe vores elever? Så søger H.C. Ørsted Gymnasiet dig som vores nye læse-skrivevejleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Frederiksberg

Har du lyst til at hjælpe vores elever med læse-, stave- og skrivevanskeligheder godt igennem deres HTX-uddannelse på H.C. Ørsted Gymnasiet og blive en del af et dynamisk og meningsfyldt arbejdsfællesskab, så har vi jobbet.

Du bliver en del af HCØ

H.C. Ørsted Gymnasiet har HTX- afdelinger i henholdsvis Ballerup, Frederiksberg og Lyngby. Der går omkring 1300 elever på H.C Ørsted Gymnasiet. HTX er en 3-årig gymnasial uddannelse, hvor der bliver lagt vægt på de naturvidenskabelige fag.

Du bliver en del af et vejlederteam

Du indgår i H.C. Ørsted Gymnasiets vejlederteam, hvor du primært skal indgå i et fagligt og kollegialt fællesskab med skolens anden læse­ skrivevejleder samt vores administrative medarbejder på området for Specialpædagogisk støtte (SPS). Derudover skal du arbejde tæt sammen med skolens studievejledere og lærere, herunder særligt dansklærerne.

Arbejdet foregår dels som en til en vejledning, dels skal du understøtte vores elever i de sammenhænge, hvor de indgår, det vil sige i klassen og i studiecafe.

Hvilke arbejdsopgaver vil du få?

Du skal varetage øvrige specialpædagogiske opgaver, herunder støtte elever med diagnoser i samarbejde med SPS-studievejlederne i spidsbelastningsperioder samt støtte elever med læse-, stave- og skrivevanskeligheder. Du skal bestille tekniske hjælpemidler og eksamensmaterialer i samarbejde med den administrative SPS-medarbejder.

En anden opgave er at screene 1.g-elever i samarbejde med dansklærerne og lave afrapporter til Styrelsen for Undervisning og Kvalitet. Derudover skal du gennemføre ordblindetests og afdække støttebehov samt instruere ordblinde elever i brugen af tekniske hjælpemidler.

Vores forventninger til dig

Du har en kandidatgrad, der giver undervisningskompetence i et af fagene i gymnasiet, og du er i stand til at skabe tillid i mødet med eleverne gennem en empatisk og anerkendende tilgang.

Derudover lægger vi vægt på, at:

    • Du har erfaring fra gymnasieområdet, gerne som gymnasielærer
    • Du har relevant efteruddannelse inden for læsevejledning eller ordblindhed
    • Du har erfaring med test, undervisning og vejledning af elever med læse-, stave- og skrivevanskeligheder
    • Du kan videreformidle viden og informationer, såvel mundtligt som skriftligt
    • Du har en professionel tilgang og kan arbejde systematisk og struktureret



Løn og vilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Stillingen er på fuld tid

TEC er en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid, og vi har en række foreninger, der arrangerer sociale aktiviteter på tværs

Du ansættes på TEC med primært arbejdssted på gymnasiet i Lyngby

Du skal være opmærksom på, at der ved ansættelse som læse- skrivevejleder vil blive indhentet børneattest, hvorfor det er en betingelse for ansættelse, at du samtykker til indhentelse af denne.

Hvad tilbyder vi dig

Du bliver en del af en arbejdsplads med gode rammer for et levende, innovativt og trygt lærings- og arbejdsmiljø, hvor vi er tilgængelige for hinanden i hverdagen og arbejder sammen om at levere undervisning, der tiltrækker, motiverer og fastholder elever.

Vi glæder os til at høre fra dig

Synes du overstående lyder interessant, så er vi meget interesseret i at høre mere om din motivation for at blive en del af vores team.

Vi er en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer alle interesserede, uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder, til at søge stillingen.

Søg via linket her på siden senest den 8. september 2023.

Vi afholder samtaler løbende

Du bedes uploade CV og andre relevante uddannelsespapirer sammen med din ansøgning.

Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Ønsker du at vide mere om stillingen eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte rektor Lars Viborg Jørgensen på mobil 25453440

Hvis du vil vide mere om TEC?

På Job på TEC kan du lære os bedre at kende og høre vores undervisere på erhvervsuddannelserne fortælle om jobbet og deres motivation.

På TEC tilbyder vi dig en arbejdsplads med gode rammer for et levende, innovativt og trygt lærings- og arbejdsmiljø med en åben og ærlig dialog baseret på tillid, hvor vi er tilgængelige for hinanden i hverdagen og arbejder sammen om at levere undervisning, der tiltrækker, motiverer og fastholder elever. Vi samarbejder lokalt, nationalt og globalt, og er nysgerrige på hinandens undervisning.

Du kan læse mere om TEC på www.tec.dk og på Job på TEC.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Frederiksberg
  • Fredag den 08. september 2023

Lignende jobs

  • Lærer i København V

    Har du en stærk profil i forhold til arbejdet med dansk tegnsprog? Så er du måske den rette til at indgå i underviserteamet på tegnsprogs- og skrivetolkeuddannelsen.Tegnsprogs- og skrivetolkeud..
    • Lærer
    • København V
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompetenc..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i Frederiksberg

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompet..
    • Lærer
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Har du lyst til at hjælpe medstuderende med at lykkes med deres faglige progression, dannelse og motivation på studiet? Er du studerende på sygeplejerskeuddannelsen og en dygtig formidler med en im..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som lærere
5. juli 2024 8
4. juli 2024 5
3. juli 2024 5
2. juli 2024 4
1. juli 2024 3
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 5
26. juni 2024 6
25. juni 2024 5
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 3
21. juni 2024 5
20. juni 2024 6
19. juni 2024 9
18. juni 2024 8
17. juni 2024 7
16. juni 2024 8
15. juni 2024 9
14. juni 2024 9
13. juni 2024 10
12. juni 2024 11
11. juni 2024 12
10. juni 2024 12
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2