Lærer i efterretningstjeneste og ISR på Føringskursus og sagsbehandler i Center for Lan...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Er du en holdspiller, som trives i en travl og dynamisk hverdag, hvor omdrejningspunktet er uddannelse og udvikling?
Har du lyst til at være del af et team præget af sammenhold og professionalisme, hvor du kommer til at undervise i efterretningstjeneste, ISR og taktik på bataljons- og brigadeniveau og bidrage til Hærens doktrinudvikling?
Kan du svare ja til disse spørgsmål, er der måske en stilling til dig som lærer i efterretningstjeneste og ISR på Føringskursus ved Center for Landmilitære Operationer på Forsvarsakademiet.

Om os

Føringskursuselementet består af ni officerer, vores dagligdag er præget af en vekselvirkning mellem formidling (undervisning af studerende), udvikling (doktrinudvikling) og professionsudvikling (deltagelse i øvelser, kurser, seminarer, mm).

Vi har fokus på den militære profession, hvor den ultimative udfordring er føring og ledelse af landmilitære enheder i kamp.

Føringskursuselementet er ansvarligt for udvikling, planlægning og gennemførelse af det nye Føringskursus, som afløser de tidligere bataljons- og brigadekurser. Vi spiller derfor en væsentlig rolle i udviklingen og prægningen af hærens kommende stabsofficerer og underafdelingschefer.

Føringskursuselementet hører under Center for Landmilitære Operationeri Institut for Militære Operationer ved Forsvarsakademiet, og arbejder til dagligt på Frederiksberg Slot. Vi tilbyder nogle af Forsvarets mest moderne og effektive uddannelser med et højt fagligt indhold, simulation og tværfaglighed. Føringskursus gennemføres første gang fra august 2019 til juni 2020 som blended learning i en vekselvirkning mellem tilstedeværelsemoduler og fjernundervisning. Der kan optages op til ca. 100 elever på kursus. Elementet er endvidere ansvarlig for det nye bataljonskursus for officerer af reserven.

Om stillingen

Dine primære opgaver bliver at indgå i Føringskursuselementet, der planlægger, tilrettelægger, gennemfører og kontrollerer undervisningen i taktik og militære operationer på bataljons- og brigadeniveau. Her skal du stå for undervisningen i faget efterretningstjeneste og ISR. Du vil derudover blive inddraget i Hærens studie- og udviklingsvirksomhed omkring efterretningstjeneste og ISR blandt andet i samarbejde med Efterretningsregimentet.

Stillingen indeholder projektarbejde med doktrinudvikling af Hærens felt- og enhedsreglementer. Du får desuden en aktiv rolle i den fortsatte udvikling og optimering af det nye Føringskursus, og du vil til tider støtte uddannelserne på de øvrige niveauer inden for CLO samt løse opgaver som underviser ved eksterne kurser.

Du får selvstændige sagsbehandlingsopgaver inden for uddannelse, pædagogik og/eller militære operationer. Dertil kan du blive projektofficer på forskellige aktiviteter tilknyttet Føringskursuselementet.
Du skal desuden deltage i aktiviteter med MND North og/eller brigadestabe, og herved vedligeholde og udvikle egne kompetencer indenfor operationer og planlægning.

Du vil få mulighed for at blive kompetenceudviklet indenfor det pædagogiske og didaktiske område gennem Forsvarsakademiets interne kurser og uddannelser.

Om dig

Du er kaptajn og har gennemført Bataljons- og Brigadekursus eller tilsvarende ældre uddannelse.
Du har erfaring fra internationale missioner og har forrettet tjeneste i en stab på bataljons-, brigade- eller divisionsniveau. Det er ønskeligt, men ikke et krav, at du har været underafdelingschef i Hæren.

Du er en god formidler og kan formulere dig præcist i et forståeligt sprog i skrift og tale, såvel på dansk som engelsk. Du har forståelse for samvirket mellem specialer og kan inddrage andre fagområder i undervisningen. Du fremstår som faglig ekspert med tidssvarende kompetencer.

Du er fleksibel i din tilgang til tjenesten og helhedsorienteret med fokus for opgaveløsningen. Du har endvidere gode samarbejdsevner, så er du ikke mindst engageret og innovativ i din tilgang til udfordringer.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 19. maj 2014 om officerer, beredskabsofficerer, auditørfuldmægtige, elever på grundlæggende officersuddannelse, elever på sprog- og reserveofficersuddannelserne samt officersaspiranter ved Beredskabsstyrelsen under Forsvarsministeriet, i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten. Stillingen er indplaceret i løngruppe 4 som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter.

Hvis du allerede er ansat som tjenestemand i Forsvaret inden for hovedfunktionsniveauet (sekondløjtnant til og med major/orlogskaptajn), kan du vælge at bibeholde denne ansættelsesform. Du vil da fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarets Personeltjeneste (nu Forsvarsministeriets Personalestyrelse) og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landet grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNIG
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder for føringskursuselementet major Henrik Tams Gildberg påtelefon 4013 9353.
Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR konsulenten ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse, afdelingsleder Malene Nørgaard Abel på telefon 7281 9142.

Ansøgningsfristen er den 4. august 2019 og samtaler forventes afholdt snarest herefter.
Stilligen er ledig pr. 1. september 2019.

Fast tjenestested er Frederiksberg Slot.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket.æ Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Såfremt du er udpeget til INTOP bedes du oplyse dette i din ansøgning.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed sturker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Forsvarsakademiet
Forsvarsakademiet er dansk forsvars værnsfælles center for militære studier. Vores aktiviteter består af uddannelse, forskning, rådgivning og formidling inden for militære kerneområder. Ydelserne er overvejende for forsvarets egne myndigheder og ansatte, men der udbydes også enkelte kurser til civile uden for forsvaret. Gennem forskningsbaseret uddannelse i militære studier bidrager Forsvarsakademiet til, at forsvarets chefer kan kæmpe og vinde i morgendagens konflikter.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Frederiksberg
  • Søndag den 04. august 2019

Lignende jobs

  • Inklusionspædagog

    Formår du at se potentialet i hver eneste elev? Kan du se indad og være nysgerrig på, hvad vi som professionelle skal ændre hos os selv – og ikke ændre hos eleven? Brænder du således for at underst..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Lærer

    Vi har fokus på anerkendelse i relationerne, elevernes trivsel og en stærk faglighed.Er du uddannet lærer med linjefag eller undervisningskompetence i en kombination af to eller flere af følgen..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Eksternt lektorat i marketing og markedsanalyse ve...

    En stilling som ekstern lektor inden for marketing med fokus på markedsanalyse er ledig til besættelse fra den 1. november 2024.Der er tale om en deltidsstilling.Institut for Afsætningsøkon..
    • Lærer
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Danmarks gladeste børn går på Store Magleby Skole ...

    og de ser frem til at møde deres nye lærer i matematik og naturfag den 1. november 2024.Hvis du kan se dig selv på en folkeskole, hvor glæden ved skolen er i højsædet, og hvor vi tager lysten t..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som lærere
20. september 2024 4
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 2
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 2
29. august 2024 1
28. august 2024 2
27. august 2024 1