SOSU Nord søger sundhedsfagligt uddannet underviser til grundforløb 2 i Frederikshavn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

På SOSU Nord arbejder vi for at skabe udvikling, læring og nytænkning - socialt, pædagogisk og sundhedsfagligt.

Lige nu er SOSU-uddannelserne i rivende udvikling og vi oplever en stor stigning i søgningen vil vores spændende uddannelser. Det betyder blandt andet, at der det seneste år er oprettet nye lokalafdelinger i både Vesthimmerlands Kommune (Aars), Frederikshavn Kommune (Frederikshavn) og Mariagerfjord Kommune (Hobro). Ligeledes er der til august 2021 en ny lokalafdeling på vej i Jammerbugt Kommune.

Vi søger en underviser til undervisningen på grundforløb 2 til social- og sundhedshjælper samt social- og sundhedsassistent i Frederikshavn. Der er i første omgang tale om en tidsbegrænset ansættelse frem til 21.01.2022. Der er dog gode muligheder for efterfølgende forlængelse eller fastansættelse i enten Frederikshavn eller en af vores øvrige afdelinger.

Specifikt er vi på udkig efter en sygeplejerske, fysioterapeut eller ergoterapeut (alternativt anden sundhedsfaglig baggrund) med undervisningserfaring, der har lyst og kompetencer til at undervise i de uddannelsesspecifikke fag samt de bonusfag (valgfag), der udbydes på uddannelsen.

Mere information om grundforløb 2 og uddannelserne til social- og sundhedshjælper samt social- og sundhedsassistent kan findes på vores hjemmeside sosunord.dk:

https://sosunord.dk/uddannelser/grundforloeb/grundforloeb-2/

https://sosunord.dk/uddannelser/social-og-sundhedshjaelper/

https://sosunord.dk/uddannelser/social-og-sundhedsassistent/

Om jobbet
Du bliver en del af en organisation i løbende udvikling, hvor tingene går stærkt og hvor to arbejdsdage aldrig er ens.

Som underviser på SOSU Nords lokalafdeling i Frederikshavn kommer du til at indgå i et mindre og i høj grad selvkørende team i hverdagen. Dine nærmeste kolleger bliver de øvrige undervisere i lokalafdelingen i Frederikshavn.

Vi lægger på SOSU Nord dog stor vægt på at understøtte samarbejdet på tværs af hele organisationen, og du vil derfor komme til at opleve, at du ud over det mindre arbejds- og opgavefællesskab i hverdagen, også bliver en del af "det større vi" bestående af i alt ca. 35 motiverede og dedikerede GF2 kolleger, der støtter op om dine og teamets opgaver. Dette kommer blandt andet til udtryk i form af faggrupper for underviserne i de forskellige fag samt ved fælles temadage og tværgående møder/projekter.

Dine primære arbejdsopgaver som underviser bliver:

  • undervisning i uddannelsesspecifikke fag samt bonusfag (valgfag) på grundforløb 2 på social- og sundhedshjælperuddannelsen og social- og sundhedsassistentuddannelsen
  • planlægning, evaluering og udvikling af undervisning
  • vejledning af elever
  • varetage kontaktlærerfunktionen for vores elever
  • deltage i samarbejdet med praksis, herunder i særdeleshed kommunernes uddannelses- og udviklingskonsulenter, samt andre relevante lokale aktører

Forventninger til dig

  • det er et krav, at du har en uddannelse som sygeplejerske, fysioterapeut, ergoterapeut eller anden relevant sundhedsfaglig baggrund ift. de beskrevne opgaver
  • du har mindst 5 års erhvervserfaring og kan bringe nyeste viden fra praksis ind i teamet
  • du har erfaring med undervisning samt kendskab til målgruppen for social- og sundhedsuddannelserne
  • du har lyst til sammen med kolleger og leder at medvirke til at skabe gode rammer, fælles trivsel og et godt undervisnings- og arbejdsmiljø i afdelingen
  • du trives godt med at være en del af en mindre enhed i dagligdagen og har mod på at gå positivt ind i løsningen af de små og store praktiske udfordringer, der kan dukke op i forbindelse med en mindre afdeling, der er relativt nyopstartet
  • du kan se værdien i at indgå i et fagfagligt og tværfagligt samarbejde i et forpligtende professionelt læringsfællesskab, hvor samarbejdet om elevernes læring er i fokus
  • du har forståelse for vores målgruppe og lægger vægt på en praksisnær og omsættelig undervisning
  • du har flair for IT og kan anvende digitale teknologier i undervisningen
  • du har interesse og evt. erfaringer fra arbejde med velfærdsteknologi
  • du trives med en varieret arbejdsbelastning og kan lide at have mange bolde i luften

Specifikt for stillingen

Der er tale om en tidsbegrænset stilling frem til den 21. januar 2022 med et ugentligt timetal på 37 timer.

Opstart gerne den 1. juli 2021.

Vi kan tilbyde

SOSU Nord tilbyder dig et afvekslende job i et levende og udviklingsorienteret undervisningsmiljø, hvor fælles læringskultur og teamsamarbejde er i højsæde, og hvor vi løfter hinanden og vores elever igennem tillid og nysgerrighed, og værner om det arbejde vi udfører sammen. Du bliver en del af en kultur baseret på professionalisme, anerkendelse og initiativ.

SOSU Nord Lokalafdeling Frederikshavn har fysisk til huse på Frederikshavn Handelsskole, og du vil i hverdagen derfor også få mange gode kolleger og blive en del af fællesskabet på denne uddannelsesinstitution.

Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesforhold efter cirkulære om organisationsaftale for ledere og lærere ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse, der udbyder de grundlæggende social- og sundhedsuddannelser (herunder SOSU-skoler).

Stillingen vil være grundlønsindplaceret fra løntrin 1 – 3 inkl. centralt aftalt undervisningstillæg. Lønniveauet ligger mellem kr. 336.000 – kr. 385.000 årligt. Hertil kommer lokalt aftalt undervisningstillæg på kr. 13.856 årligt samt evt. kvalifikationstillæg.

Pensionsbidrag udgør 17,6%.

Ansøgningsfrist og yderligere oplysninger

Ansøgningsfristen er den 14. maj 2021 kl. 12.00 og samtaler forventes afholdt 20. maj 2021.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Uddannelsesleder for lokalafdelinger Anne Louise Alstrup på mail [email protected] eller telefon 4155 0155.

Sådan søger du

Send os din ansøgning, CV og bilag via skolens hjemmeside www.sosunord.dk under ledige stillinger.

Alle interesserede uanset alder, køn, race, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Fakta om SOSU Nord

SOSU Nord er én af landets største Social- og Sundhedsskoler med i alt 250 medarbejdere og ca. 11.200 årlige elever/ kursister. Vores kerneydelse er at uddanne kompetent og kvalificeret personale til hele social- og sundhedssektoren og den pædagogiske sektor. Det er vores mission at uddanne til velfærd i praksis, hvilket betyder at vi vil være det førende lærings- og kompetencecenter for offentlige og private arbejdspladser og enkeltpersoner, og at vi hver dag arbejder på at uddanne fremtidens bedste velfærdsmedarbejdere.

Du kan læse mere om vores skole på www.sosunord.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Frederikshavn
  • Fredag den 14. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Frederikshavn over tid

Dato Alle jobs som lærere
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 1
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1